Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש עיניים רגישות לסנוור ומשקפי שמש עם עדשות מקוטבות עוזרות לי מאוד(אני מניח שזאת הכוונה במשקפי "פולארויד") 

זה גם לא אמור לעלות הרבה. מה שלי יש זה עדשות שמתלבשות על משקפי הראיה. הם עלו לי 4 דולר. משקפי שמש שמיועדות אך ורק למטרה זו, לא צריכות לעלות הרבה יותר. 

פורסם

פולורייזר. זה עוזר לסינוורים שבאים מהכביש כשאתה נוסע מול השמש.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני כשעה, yuvk כתב:

למה דוקא פולרויד?

זאת ההמלצה שאני מקבל מחיפוש באינטרנט לבעיה. יש לך רעיון אחר שעובד? 

לפני 46 דקות, davemustaine87 כתב:

זה גם לא אמור לעלות הרבה. מה שלי יש זה עדשות שמתלבשות על משקפי הראיה. הם עלו לי 4 דולר. משקפי שמש שמיועדות אך ורק למטרה זו, לא צריכות לעלות הרבה יותר. 

וואוו כל הנושא חדש לי. שלח לי שם או קישור למה שיש לך. חודש הקניות עכשיו אז מדובר בהזדמנות פז

פורסם (נערך)

פולרויד חוסם החזרים ממשטחים (כמו מים), לא יודע מה זה יעזור מול השמש ישירות. לי יש פולרויד ואני עדיין מסתנוור כשנוסע בכיוון השקיעה.

עריכה אחרונה על ידי yoni162
פורסם (נערך)

אני מכור למשקפי שמש מקטבים כבר הרבה שנים. אפשר להשיג אפילו בשוק לוד רמלה. אבל הם יעילים נגד אור מוחזר. אין משקפיים שיעילים מול שמש ישירה, ואם היו כאלה הם היו מחשיכים כל דבר אחר (למי שמכיר - משקפי ליקוי חמה).

נגד שמש מולך צריך להאט מאוד, להסיט מבט, ולהוריד סך שמש. אהה. שכחתי. לדאוג מראש לחלון נקי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

אין משקפיים שיעילים מול שמש ישירה, ואם היו כאלה הם היו מחשיכים כל דבר אחר (למי שמכיר - משקפי ליקוי חמה).

נגד שמש מולך צריך להאט מאוד, להסיט מבט, ולהוריד סך שמש. 

מתשובה כזאת חששתי. כנראה אני נוסע בדיוק בדקות הנוראיות שיש. אני אנסה לנסוע מעט מוקדם או מאוחר כי זה מאוד מסוכן כשלא רואים דבר

• רעיון טוב! 2
פורסם

עוד משהו שאולי רלוונטי ואולי לא - לנקות את השמשה מבפנים ומבחוץ, אחרת זה יוצר מיסוך כשהשמש פוגעת בשמנים, ומסנוור ומקשה עוד יותר, כמו גם מחזיר את האור לעיניים מזוויות רחבות יותר.

אזהרה: ניקוי שמשה מבפנים דורש הרבה יותר מאמץ מכפי שנראה (כדאי להצטייד באלכוהול איזופרופיל 70% בין היתר).

פורסם
לפני כשעה, anonport כתב:

מתשובה כזאת חששתי. כנראה אני נוסע בדיוק בדקות הנוראיות שיש. אני אנסה לנסוע מעט מוקדם או מאוחר כי זה מאוד מסוכן כשלא רואים דבר

יש לי הבעיה הזו בעונות מסויימות יש לי הבעיה הזו בבוקר, בדרך לעבודה, בתקופות מסייימות השילוב של השעה, הכיוון והשיפוע מציבים אותי בדיוק מול השמש הזורחת לקטע קצר. אני מאט עד עוצר (מדובר בכביש המרכזי של שכונה די קטנה) מסיט מבט, מוריד סך שמש, קצת מתרומם במושב וממשיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

קצת מתרומם במושב וממשיך.

וואלה רעיון שלא חשבתי. אנסה לשנות זווית ישיבה ולהסתכל מלמעלה למטה בתקווה שזה יעזור. המגן שמש לא מספיק יורד נמוך

פורסם

גם אני קניתי את העדשות שמתלבשות על המשקפים
מה שטוב בהם זה כשאתה נכנס למנהרה או רוצה להסתכל על משהו בתוך הרכב
מרימים את העדשות כלפי מעלה בקלות ומחזירים ברגע שמסתכלים שוב לכיוון הכביש

פורסם

בשעות הבוקר המוקדמות בהם יש סינוור מטורף (נראה לי שאפילו יותר משעת שקיעה) אני משתמש קבוע בקליפון פולורוייד שמתלבש על עדשות המשקפיים והם מועילות למנוע את הסינוור.

אני קניתי באופטיקה הלפרין עלה לי באזור החמישים שקל. תנסה, לדעתי טוב שיהיה באוטו, שווה חמישים שקל.

• תוכן חדש...