Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האלן, 

כתחביב מאוד עיקרי שלי אני מרבה לנסוע על אופניים חשמליות בעיר ובשטח והנני מרכיב משקפי ראייה,

אומנם מספקות לי סוג של הגנה מקרינת השמש אבל לא הגנה מלאה מכניסת חומרים זרים כמו ג'וקים לכלוך וכד' שעלולים להיות מאוד מסוכנים בזמן רכיבה.
מחפש פתרון הולם ולא יקר, מלבד עדשות מגע שאינני מתחבר לקונספט, ראיתי מספר משקפי הגנה מסיביים וגדולים (כאלו שרוכבי אופנועים משתמשים בשטח) השאלה אם זה יכול לשבת על משקפי ראייה בלי להפריע מדי...

האם ישנם עוד פתרונות מקוריים? 

תודה

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם
לפני 7 דקות, falou כתב:

תגדיר ״לא יקר״.

משהו שאפשר להשיג גם בעלי אקספרס 

לפני 2 דקות, stx כתב:

קסדת אופנוע?

מעניין...לא חשבתי על זה, אני רוכב עם קסדת חצי, אחשוב על זה..תודה

פורסם

אני לא רוכב מנוסה

אבל במעט פעמים שיצא לי לנסוע בטיולי טרקטורנים וכו'

קיבלתי מהמפעיל משקפיים דומות לאלה

אבק הוכחה משקפיים אופנוע משקפי משקפיים גברים נשים עין להגן את-כביש רכיבה על בטיחות אנטי אבק משקפיים

וזה היה בסדר גמור עם משקפי הראיה שיש לי

יקר?

לא יודע

את התמונה הזאת הבאתי מאלי אקספרס,

המחיר שם יתן לך עודף מ50

בארץ מניח שזה יעלה 150-200

יותר זול מכל קסדת רכיבה

.

פורסם

יש 3 פתרונות ריאלים:

1. קסדה עם משקף

2. משקף כמו ששמו מעלי

3. משקפי הגנה קלות - Optic Max Safety Glasses That Fit Over Your Prescription Eyewear. Anti- Fog & Scratch Wraparound Lenses, Adjustable Arms https://a.co/d/5ylgnq6

אלו עומדים בתקן ansi z87.1 (ולא הייתי מפשר על זה או תקן יותר מחמיר). זה מספיק לדוגמא למטווח ולעבודה תעשייתית.

(אשתי משתמשת באלו ספציפית מעל משקפיים כשהיא צריכה הגנה מעבר - אבל לא מספיק כדי לחבוש קסדת אופנוע)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות משקפי מגן  או משקפי אבק (ההצעה של OM2), אני ממליץ לך להכנס לחנות ולבדוק התאמה ונוחות.

לי אישית זה לא נוח (2 האופציות). כנראה שזה משהו אינדוידואלי.

לגבי קסדה עם משקף - לא זכור לי שיש לאופניים, אך יתכן שדברים השתנו מאז שאני רכבתי...

משקפי מגן - אמור להיות בחנויות של ציוד טכני.

משקפי אבק - אולי חנויות של ציוד אופנועים. אולי גם חנויות בסגנון למטייל וריקושט.

פורסם

יש בהחלט - ראיתי לדעתי בrei פעם אחרונה - אפילו עם תקן mips עדכני ועם גירסאות גם שקופות וגם בגוונים כהים של משקפי שמש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני ברכיבות עם משקפיים ספורטיבים כגון רודי פרוג׳קט, extreme ודומיהם.

עדשות גדולות יחסית וקעורות מגינות מספיק מבחינתי, גם מרוח קרה בחורף שגורמת לעיניים לדמוע, וגם מאבק וחרקים.

יש להם קליפון עם עדשות אופטיות שיושב מאחורי העדשות המגינות.

ולפי הצורך מחליפים בין זוג עדשות שקופות לרכיבות לילה או חורף (זה נראה מצחיק עם הקליפון האופטי מאחור, אבל עובד), לזוג עדשות כהות לרכיבות בשמש.

ואפשר לבחור איזה עדשות שרוצים לפי גוון ורמת כהות לכל צורך.

פעם רודי היו היחידים ויקרים למדי, היום יש מתחרים והמחירים ירדו, וגם אפשר למצוא מבצעים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...