Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הסט החדש שלי-יושב בבית מחכה לתת בראש...

MOREL ELATE

למישו יש מגבר טוב שירים אותם ועוד סט של HYBRID?

שיפנה אליי

Picture 002.jpg

Picture 004.jpg

Picture 007.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ לך על הJBL מהדיוטי פרי בגישור, שייתן להם משהו כמו 150 RMS, בריא ביותר.

או אם בא לך להשקיע ולקנות מגבר סוס עבודה, רוקפורד פאנצ' 600 2 ערוצים.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

קצת נסחפת עם ההצהרות של JBL...

105 לערוץ...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

clarion man

הJBL רחוק מלהיות 150 וואט בגישור.

אין לי מושג מהיכן אתה מקבל את המספרים שלך .... לא מההצהרות של JBL זה בטוח.

רועי, לא ציינת מה התקציב שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא אמרתי שהוא 150 מיק מיק, התכוונתי שהוא ייתן לקומפוננט 150 עם המגבר הנ"ל...

אז אל תשנה לי מילים מהפה...

קרא אותם.

פורסם

הJBL הוא לא מגבר מספיק טוב, אני צריך להרים ELATE וHYBRID

מצד אחד אני לא רוצה לבזבז 3000 שקל על מגבר ומצד שני אני צריך מגבר טוב, יש לי עד 2000 שקל

דרך אגב מישהו שמע פעם את הסט הזה?אני מאוד מעוניין בחוות דעת

פורסם

הJBL שהוא לא בגישור (אם ההצהרות נכונות) יחזיק לך יפה מאוד את שתי הסטים...

קרא אותם.

פורסם

ואם אתה ממש ממש להוט לשלוף להם את הממברנה מהמקום ולגרום לקרוסים להיות רוטב פלסטיק, מהדיוטי פרי נכנסים שני JBL בתקציב של 2000 שקל, שניהם בגישור יתגנו את הקומפוננט ועדיין לא יתאמצו אפילו לא מעט...

אף עלפי שאני חושב ש104RMS זה מספיק...אני שומע היום עם מגבר של 50 RMS ולא מסוגל להגביר עד הסוף זה כבר חזק מידי, ברכב הבא יהיה הייבריד (אני מקווה...) עם JBL (שכבר נמצא פה לידי)

פורסם

יש את RS2 - של פייז.

2*150RMS. זה האח עם שני בעל שני הערוצים של ה RS4. ה 4 ערוצים מגבר מעולה לכן ניתן להניח שגם ה 2 ערוצים יהיה טוב בהתאם.

מחירו 1600-1750

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אוקיי אז בואו אני אספר לך סיפור קטן על פייז!!!

הייתי אצל המתקין שלי והזמנתי את הELATE, בדיוק בא איזה בחור בן 20ומשו להתקין KICKER SOLOBARIC S10L7, סאב מטורף כולם יסכימו- כסוף כזה משו יפה.

יש לו קליו ישנה כשמקדימה ישב לו סט של מורל -הייבריד, מאחורה מגבר של פייז שהרים את הסט והיו עוד 2 יציאות פנויות לגישור על הסאב-כביכול 200RMS רק לקיקר.

אחרי ההתקנה וההכנה של התיבה לפי כל ההוראות באתר של קיקר לגבי הנפח וכו' הוא התקין את הסאב

והמגבר פשוטטטטטט לא נגע לו בקצה של הקצה, הGAIN היה עד הסוף והקיקר דפק כמו סאב של LANZAR ב500 שקל, והמגבר חדש (זה שנראה כמו איזה מזוודה הכסוף באמצע עם שחור בצדדים)

כל החיווט היה של STINGER והייתה עליו התקנה מעולה ופשוט הוא לא התקרב לקיקר.

קיצר המתקין שלי שם לו על הקיקר מונובלוק של PLANETAUDIO -אני בדיוק עמדתי מאחורי הבגאז' כשהוא הפעיל אותו איזה "כאפה" קיבלתי לפרצוף מהבאס כל החנות רעדה זה היה מדהים!!!

קיצר מאז אז אני יודע שעם PHASE אני לא מתעסק, מעולם לא שמעתי אותם והיו לי ספקות לגביהם במיוחד בתקופה מסויימת שרציתי לקנות את הAUDIOPHILE SIX שלהם-אבל אחרי מה שראיתי אמרתי לא תודה...

ועוד משו אחד קטן לגבי הJBL הזה - אני לא מבין למה כולכם חיים בסרט שהוא מוציא 104 RMS

נקי, כאילו אתם יודעים מזה 104 RMS נקי?!!?!?!? אתם יודעים כמה צריך לעלות כזה מגבר?!?!

אולי פי 2.

זאת סתם הגזמה זה בדיוק כמו שמגבר של לאנזר ב1400 שקל מוציא 125 RMS נקי-נוו ברור.

אני מאמין שהוא מוציא בין 50-70 ולא יותר מזה...

זה שזה JBL זה לא אומר שזה חייב להוציא מה שרשום, מעט מאוד חברות באמת נותנות מה שהן אומרות בנתונים.

פורסם

אני לא ממש מכיר את PHAZE,אבל אתה לא יכול להאשים אותם שהם לא טובים בגלל שניסיתם להרים KICKER L7 איתם ,זה לא סאב שקל להפעיל אותו,הוא 600RMS ולהרים אותו צריך משהו כמו 450-500לפחות,והמגבר ששמעת לא התקרב בכלל וגם לא התיימר לפתוח אותו,המתקין שלך,ניסה לעשות דבר מיותר(שוב אני לא מכיר את פייז אבל בערך גם כל מגבר 4 ערוצים אחר לא היה עומד במשימה, אולי רוקפורד 800.4 לקומפוננט ובברידג' לסאב,וגם זה לא בטוח).

האמת שני JBL מהדיוטי בגישור לכל קומפ' בתקציב שאמרת נשמע שילוב לא רע בכלל.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

לא יודע אני לא ממש סומך על המגבר הזה של JBL, יש לי הרבה מאוד דרישות ממגברבכל מקרה אני חושב שאני אקנה או PLANET AUDIO או SOUNDSTREAM...

אם למישו יש דגמים להמליץ אני אשמח...

יש את הדפוקים-חשבתי על הHUMEN REGIN שלהם

פורסם

planet audio - ? השם של החברה לא מגיע לקרסוליים של JBL אז להאמין לנתוני פלאנט אודיו ?

HUMEN REIGN יש לך מושג מה מחירו ,בפעם האחרונה שהסתקלתי היה בסביבות ה- 2000 דולר .

הקומפוננט מסוגל לקבל המון עוצמה ,השאלה אם אתה צריך את כל העוצמה ,לא שמעתי אותו אבל יש אנשים בפורום הזה שיש להם אותו ואני לא חושב (אולי כן ,תצטרך לשאול אותם) שהם מזרימים לו יותר מ 150 וואט רמס.

• תוכן חדש...