Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבנות פילטר ל6X9 שמחברים לרדיו דיסק שאין בו קרוס(ישן) יש לי מגבר שני ערוצים שמחבר לסאב ואני רוצה צלילים גבוהים ל6X9 שהם 50RMד kenwood מישהו יכול לתת לי רשימה של רכיבים שאני צריך לקנות ואיך לחבר?

פורסם

בעיקרון כדי לתחום לתדרים גבוהים יש צורך בחיבור קבל בטור.

השאלה לאיזה תחום תדרים אתה תרצה לתחום את הרמקול ומכך נקבל את ערך הקבל הדרוש לכך.

בכל אופן הינה מדריך שיעזור לך [בעיברית]

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/PassiveFilters/25-08-2003-Theory-Filters.html

בהצלחה.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלא יהיה בהם באסים

קראתי אותו אבל לא הבנתי אני לא ממש מתמצא בדברים כאלה אם אני הולך למתקין הוא יכול לבנות לי אחד.?

כמה זה עולה? יש לך תמונה מרכיב על רמקול?

פורסם

יש גם צורך בסליל לפעמים - העלות !!! שקלים בודדים - השאלה היא, אם תלך למישהו אולי (בטוח) הוא ינצל את זה ויקח כמה עשרות שקלים.

תעשה את זה לבד לדעתי !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אבל אני לא יודע איך בונים אני צריך רשימה של רכיבים שאני אצטרך אני רוצה לשמוע הרמקולים רק צלילים גבוהים כי יש לי סאב מאחורה ואיך בונים?

פורסם

סאמירו, שקלים בודדים ? .. אתה כניראה מדבר על הרכיבים הכי זולים שתמצא בשוק.

יש צורך בסלילים כשתוחמים תדרים גבוהים - או יוצרים קרוס בעל סלופ גבוה מ6 DB.

paintjob, באיזה סוג של קרוס אתה מעוניין ?

אני מניח שאין לך הרבה ידע בנוגע לסוגי הקרוסים או מה משמעותם, היתי ממליץ לך לעשות חיפוש קצת בנושא לפני שתתחיל לחפש רכיבים, ולהחליט במה אתה מעוניין וכמה אתה מעוניין להשקיע בו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא... ממש לא, אתה צריך תחום תדרים של בערך מ 300HZ ומעלה אפילו 200 ומעלה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...