Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לרכב הוחלף מיכל אוראה במוסך הדקל בהרצליה ששיקרו לי ולא סיפרו לי בכלל על התביעה.
אמרו שפנו ללובינסקי שלא הסכימו להשתתף. הרכב היה עם 149 אלף קילומטר.

יש מה לעשות? 
למי פונים?

עריכה אחרונה על ידי דניאל78
פורסם

זה שהוגשה תביעה זה יפה, האם יש הכרעה בעניין שמחייבת את היבואן לתקן ללא תשלום ולזכות בעלות התיקון את מי שתיקן על חשבונו?

פורסם

למה הם צריכים לספר לך על התביעה אם אין הכרעה עדיין? איך זה אומר שהם שיקרו?

זה נכון שהם עושים איפה ואיפה לחלק מתקנים בחינם, לחלק משתתפים בחלק מהעלות וחלק הם דוחים לגמרי ואין אחידות. אבל אי אפשר להגיד שהם משקרים ואחרי ששילמת כבר אין לך מה לעשות אלא לחכות לסיום התביעה, אם יגיע לך החזר חלקי תוכל לדרוש אותו.

פורסם

בדיוק, תשמור את החשבונית ותקווה שיצא מהתביעה משהו.

איזה שנה הרכב והאם עשה את כל הטיפולים במוסך מורשה יבואן?

נכון להיום אם עברו מעל 5 שנים מעליה לכביש או שאין רצף טיפולים, לרוב לא מאשרים השתתפות בעלות התיקון.

פורסם
לפני 13 שעות, דניאל78 כתב:

לרכב הוחלף מיכל אוראה במוסך הדקל בהרצליה ששיקרו לי ולא סיפרו לי בכלל על התביעה.
אמרו שפנו ללובינסקי שלא הסכימו להשתתף. הרכב היה עם 149 אלף קילומטר.

יש מה לעשות? 
למי פונים?

לא קונים רכבים צרפתיים .

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 16 דקות, S77T33 כתב:

לא קונים רכבים צרפתיים .

לא יפה,

בנאדם שמגיע לקבל עזרה, להגיב לו תגובה כזו, הבחורציק כתב אתההודעה הראשונה שלו כאן,

לא מחפש לקבל מוסר, הוא מחפש לקבל עזרה,

אם את הלא יכול לעזור לו, אל תוסיף לו נקיפות מצפון על הבעיה.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

חס וחלילה,נראה אני רוצה שהוא יתפכח לאור אין ספור תקלות טכניות בתכנון ובייצור,ברכבים האלה,וביצרן הזה.

זכור לי פה בפורום בעיה של רצועת תזמון שכשלה והרבה אנשים מתוסכלים מי זה.

תוסיף את הבעיות שלו קבלת ברדק של רכב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 3.10.2023 בשעה 12:57, S77T33 כתב:

חס וחלילה,נראה אני רוצה שהוא יתפכח לאור אין ספור תקלות טכניות בתכנון ובייצור,ברכבים האלה,וביצרן הזה.

זכור לי פה בפורום בעיה של רצועת תזמון שכשלה והרבה אנשים מתוסכלים מי זה.

תוסיף את הבעיות שלו קבלת ברדק של רכב.

וכל הרכבים הצרפתיים בעולם הם 3008 עם מיכל אוריאה דפוק או 208 עם פיורטק-רצועה-מתפוררת?

אתה יכול להמליץ "לא קונים 1600 דיזל של פיג'ו" או "לא קונים רכב עם מנוע פיורטק", זאת כבר עצה קצת יותר מועילה למי שלא רוצה להתעסק עם הפתעות בתחזוקה.

• אהבתי 1
פורסם

אחרי שבנאדם קנה מוצר מה החוכמה להגיד לו לא קונים,

מה אתה רוצה שידפוק את הראש בקיר,

בכל מקרה יש מספיק אנשים גם כאן בפורום שמחזיקים את הרכב הנ"ל ויכולים ליעץ לו מנסיונם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)
בתאריך 7.11.2023 בשעה 08:48, nadavd4 כתב:

וכל הרכבים הצרפתיים בעולם הם 3008 עם מיכל אוריאה דפוק או 208 עם פיורטק-רצועה-מתפוררת?

אתה יכול להמליץ "לא קונים 1600 דיזל של פיג'ו" או "לא קונים רכב עם מנוע פיורטק", זאת כבר עצה קצת יותר מועילה למי שלא רוצה להתעסק עם הפתעות בתחזוקה.

קונים 1600 דיזל של פיג'ו, כנראה אין לך ניסיון עם הסוג הזה. רכב מצויין ללא שום ספק, מנוע מוצלח מאוד מניסיון.

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם
לפני 13 שעות, Deutz912 כתב:

קונים 1600 דיזל של פיג'ו, כנראה אין לך ניסיון עם הסוג הזה. רכב מצויין ללא שום ספק, מנוע מוצלח מאוד מניסיון.

הצעתי לכותב ההודעה אלטרנטיבה "טיפה מועילה" להביע את העמדה שלו במקום לכתוב קשקוש מתוך בורות או תסכול.

אני אישית הייתי קונה את ה 1600 דיזל בכיף ומקסימום מבטל את מערכת האוריאה...

בפיורטק לא הייתי נוגע גם במקל 🫠

פורסם (נערך)

אם היית לקוח נאמן מאד למוסכי הרשת כנראה היו סופגים את העלות. כרגע : שמור את הקבלה . בטח נפגעי התביעה הייצוגית יוכלו לקבל החזר חלקי (גם ₪1300 זה נחמד). לכן תמתין בסבלנות. 

יש שממליצים לבטל את המערכת בעזרת תוכנה פיראטית. אני נגד. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
בתאריך 3.10.2023 בשעה 09:18, Buki כתב:

נכון להיום אם עברו מעל 5 שנים מעליה לכביש או שאין רצף טיפולים, לרוב לא מאשרים השתתפות בעלות התיקון.

נכון להיום יש אחריות מדורגת (לא רשום התנאי לטיפולים במוסך מורשה) לרכבים בגיל 5-8 שנים.

מדורגת הכוונה בהתייחס לק"מ והשנתון המדויק.

Screenshot_20231109_160259_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי
  • מעניין 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, nadavd4 כתב:

הצעתי לכותב ההודעה אלטרנטיבה "טיפה מועילה" להביע את העמדה שלו במקום לכתוב קשקוש מתוך בורות או תסכול.

אני אישית הייתי קונה את ה 1600 דיזל בכיף ומקסימום מבטל את מערכת האוריאה...

בפיורטק לא הייתי נוגע גם במקל 🫠

המערכת אוריאה לא עושה בעיות, ה1600 טורבו דיזל חזק ומומלץ, עם כל זה לא יודע למה אין לו מחירון. (פיג'ו 301)

חלפים זמינים בעלות זולה, אחזקה זולה, חסכון בצריכת דלק וכו'

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • תוכן חדש...