Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לשכור בחו"ל 2 רכבים לקבוצה. אני ונהג נוסף מהקבוצה. הנהג השני ללא מסגרת באשראי ולכן אני מעוניין לשכור 2 רכבים על שמי (מעדיף באותה השכרה) כשבאחד מהם יהיה נהג נוסף.

יצא לכם לעשות משהו כזה? חברת ההשכרה יכולה לעשות בעיות על השכרת 2 רכבים יחד לאותו השם?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

1. האם אותו חבר לא יכול להגדיל את המסגרת או להנפיק כרטיס נוסף? ניסיוני הוא שמדובר בהליך פשוט, ברמה של הקלדה באתר/אפליקציה או שיחת טלפון. כמובן בתנאי שיש לו הון והכנסות מתאימים.

2. האם המסגרת שלך מספיקה לשכירת 2 רכבים + מלונות + טיסות + שאר הוצאות?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

1. כנראה שלא. הוא מוגבל.

2. כן.

שאלה נוספת: באתרי ההשכרה הזולים (דרך סקייסקנר וכאלה), אתר OPODO הבריטי לדוגמא, אם אני משנה את המגורים מאנגליה לישראל הוא מקפיץ את המחיר. האם זה קריטי? דהיינו בדלפק יכולים לעדכן לי את המחיר כי אני לא גר בבריטניה?

עריכה אחרונה על ידי tinoki

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

קשה לי להאמין שיש בעיה - הרי משפחות נוסעות בהרכבים מורחבים של כמה דורות - אבל שיחה קצרה (או התכתבות בדואל) לנציגות הישראלית של כל אחת מהחברות או למתווך כמו אופרן תתן תשובה מוסמכת. תוכל גם להתקשר לתחנת ההשכרה הרלוונטית בחו"ל, מובטח שיהיו של נציגים דוברי אנגלית שישמחו לענות לך. פשוט תתקשר ותבקש לשכור 2 רכבים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באתר הרשמי המחיר כמעט כפול מאתרי התיווך הזולים

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כרגיל - בדוק מה זה כולל. קרוב לודאי שמדובר בכיסוי ביטוחי הרבה יותר טוב. האם זה שווה לך? תשווה ותחליט.

חוץ מזה - בדוק באתרים של מדינת היעד, באתרים הישראליים, אצל מתווכים כמו אופרן, רנטאלקארס\בוקינג, אוטו-אירופה ודומיהם. ואל תשכח לחפש את מועדוני הלקוחות הרלוונטיים שיכולים לחסוך בקלות 15-20%.

פורסם

למיטב זכרוני, כל נהג נדרש להציג כרטיס אשראי שלו.

דמיין שהחבר עושה נזק ואז למי יבואו בטענות?

אתה תגיד מה זה קשור אלי ולכן חברת ההשכרה דורשת כרטיס אשראי מכל נהג. חריג לכך בני זוג נשואים אז לפעמים זה לא נדרש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואם שוכרים משתי חברות שונות? הרי אין להן דרך לדעת שהשוכר שוכר רכב נוסף במקביל. רושמים נהג נוסף (בד"כ בתשלום נוסף) וסוגרים את העניין. אני לא מכיר תנאי שהשוכר האאשי יישב ברכב. יצא לי כמה פעמים לשכור רכב כאשר הנהג הנוסף הוא הבן שלי (ולא אשתי) - לא הייתה בעיה שהעירבון יהיה מכרטיס האשראי שלי. פעם אחת שכרתי רכב עבור הבנים ושניים מהם נהגו, הרכב נרשם על שם אחד מהם (והכרטיס שלו שימש לערבון) והשני כנהג נוסף, לא הייתה שום בעיה.

בכל מקרה כדאי לרכוש ביטול השתתפות עצמית מלא (אם קיים).

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני ממליץ לשכור דרך אופרן.

נדיר שקיבלתי הצעה טובה יותר ממקור אחר. בודאי בהתחשב באותיות הקטנות.

גם השירות טוב ויש עם מי לדבר בעת צרה.

גם אפליקציית rentalcars זו אופציה לא רעה. 

• אהבתי 1
פורסם

שכרתי מספר פעמים באמצעות רנטאלקארס, אבל זה היה לפני הקורונה. היה אירוע אחד שבו הם פתרו לי בעיה מול חברת ההשכרה (זה היה ב-2016. רציתי לרשום את בני שהיה בן 25 שנה, 11 חודשים ועוד כמה ימים כנהג שני, דרשו ממני ביטוח נהג חדש כי מבחינת חברת ההשכרה הוא עדיין לא "מעל 25". שוחחתי עם מוקד רנטלקארס בסקייפ, הם עשו איזה הוקוס פוקוס והבעיה נפתרה). מה שכן - צריך לשים לב שהביטוח שמציעה רנטלקארס אינו ביטול השתתפות עצמית אלא כיסוי השתתפות עצמית עד סכום מסויים, כך שמבחינת חברת ההשכרה היא תחייב את השוכר בנזקים והשוכר יצטרך לתבוע אותם מרנטלקארס).

פורסם

לא בכל מקום יש ביטול השתתפות עצמית, יש חברות\מדינות שבהן תמיד תהיה השתתפות עצמית של כמה מאות אירו ולעתים אלפים בודדים, יש חברות בהן ניתן לרכוש את ביטול ההשתתפות העצמית רק בדלפק ההשכרה. יש מקומות בהם הכיסוי נפרט לפרוטות. אני צריך לבדוק את חוזה השכירות שלי מאיסלנד, שם שילמתי 4-5 ביטוחים שונים.

• תוכן חדש...