Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה סדאן 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

דעתכם לרלוונטיות רכישת קורולה 2023 החדשה עבורי

האם אינה כבר פאסה לשוק הפרטי? כלומר נחלת הליסינג בלבד?

אני אוהב קורולה אבל בתחושה החדשה אינה פופולרית וכנראה אני מפספס משהו בסיסי

תודה!

פורסם

כשאתה רוכש רכב תחשוב מה הפרמטרים החשובים לך. מה אכפת לך מה חושב העדר? דווקא במכירה כמשומש יהיה לזה יתרון כי יש רוכשים שמחפשים רכב דווקא מפרטי, ומוכנים לשלם יותר בגלל זה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחיר שלה מופרך, הליסינג כנראה מקבל אותה במחיר יותר זול והיא פופולרית בגלל השווי שימוש. אם היא שווה לך את ה160/170 אלף, תיהנה (עד כמה שזה אפשרי עם קורולה)

פורסם
לפני 6 שעות, KAmir כתב:

הי חברים

דעתכם לרלוונטיות רכישת קורולה 2023 החדשה עבורי

האם אינה כבר פאסה לשוק הפרטי? כלומר נחלת הליסינג בלבד?

אני אוהב קורולה אבל בתחושה החדשה אינה פופולרית וכנראה אני מפספס משהו בסיסי

תודה!

אתה לא מפספס כלום, אם בדקת את המחיר והתכונות השונות של הרכב והשווית עם אופציות אחרות שעומדות על הפרק מבחינתך.

אם מתוך שלל האפשרויות זו האפשרות שמתאימה לצרכים שלך ולמה שאתה רוצה בכלי רכב, קניה נעימה ומוצלחת !

ומה אכפת לך אם הרכב קיים גם בליסינג ?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

אכן השוק הפרטי נוטש את רכבי הסדרן לטובת גיפונים.

אבל מה זה משנה לך? תקנה עכשיו גיפון כי זו המגמה בשוק?

אני הייתי קונה משהו אחר במחיר הזה אבל זה עניין של טעם.

כפי שניתן לראות אני בהחלט מתחבר לאמירה שקונים רכב לפי מה שרוצים ולא לפי המכירה העתידית. עם זאת, במציאות צריך גם לתת משקל מסויים למכירה העתידית. ועדיין מדובר בקורולה אז זו בכלל לא בעיה.

• תוכן חדש...