Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בפורום.

אני מחזיק יונדאי גיר רגיל שנת 96.

ב5/1 האוטו עבר טיפול 10000 . מאז הטיפול נסעתי 6000 ק"מ.

היום התברר בתחנת דלק שחסר שמן. מולא כליטר וחצי.

לא נדלקה נורת שמן. בעבר היו גם מקרים שאחת לתקופה (מספר חודשים) מילאיתי כחצי ליטר.

לא ראיתי נזילות.

מה יכולות להיות הסיבות והאם יש המלצות מה לעשות?

האם זה סביר שרכב ישן אוכל שמן?

תודה מראש.

פורסם

לא לא לא

שמן לא אוכלים , שמן שותים

סתם ביצחוק

כל רכב מכל סוג וכל שנה לא צריך לאבד שמן אלא אם כן ישנה בעיה במנוע

או נזילה כלשהיא

מכיוון שלא ראית נזילות זאי הרכב מאבד שמן בצורה אחרת

אין כל קשר לשנת הרכב.

לי יש רכב שנת 76 ולא מאבד גרם של שמן

ירון מאיר

פורסם

רגע, רגע, רגע, תן לי להבין... אתה בודק שמן בתחנת דלק?! :crazyeyes:shock2: אסור... פויה :nono: שמן אתה בודק לבד רק כאשר האוטו על משטח ישר ואחרי כמה שעות טובות שהמנוע היה כבויי, רצויי בבוקר לפני שאתה מניע... יש? :mm_yeah::?:

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

קודם כל לא בודקים שמן כאשר המנוע חם.

סביר להניח ששמו לך מעל הכמות המקסימלית של שמן.

שים את האוטו על משטח מישורי והמתן כ20 דקות מאז שדיממת את המנוע ובדוק שנית כמה שמן באמת יש לך

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא בודקים שמן בתחנת דלק כי הקריאה על המדיד לא מדוייקת, וזאת כי השמן נמצא בתוך המנוע ולא באגן השמן.

בדוק שוב שמן שהמנוע קר לחלוטין ואז תראה אם חסר שמן.

פורסם

לא בודקים שמן בתחנת דלק כי הקריאה על המדיד לא מדוייקת, וזאת כי השמן נמצא בתוך המנוע ולא באגן השמן.

בדוק שוב שמן שהמנוע קר לחלוטין ואז תראה אם חסר שמן.

פורסם

יש לי שאלה שקשורה בעקיפין לשאלה של הכותב...

נגיד יש עודף שמן (כמו שסביר להניח יש אצל כותב ההודעה), איך מוציאים שמן מתוך האגן?

הכוונה לא להוציא הכל אלא קצת..

פורסם
יש לי שאלה שקשורה בעקיפין לשאלה של הכותב...

נגיד יש עודף שמן (כמו שסביר להניח יש אצל כותב ההודעה), איך מוציאים שמן מתוך האגן?

הכוונה לא להוציא הכל אלא קצת..

ישנם 2 דרכים

האחד ע"י "מזרק" ששואב את הכמות המיותרת -ראיתי זאת במוסך מרצדס

והדרך השניה היא לפתוח את פקק הניקוז וליסגור מיד בגמר ניקוז העודף (הדרך /השיטה הזו מאוד מלכלכת ולא תמיד קולעים בול למידה הרצויה)

ירון מאיר

פורסם

הדרך הטובה ביותר להוציא כמויות קטנות של שמן מהמנוע - במידה ויש חשש ללחצים היא ע"י הוצאת הפילטר שמן, ותוך כדי סטרטרים קטנים שמן מנוע יתחיל לצאת מהפתח של הפילטר.

JDM :twisted:

• תוכן חדש...