Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא די נהנתי מה-Pole Position שהיו מורכבים על העגלה...

על מה אתה היית ממליץ,אז?

ובנוגע לחישוקים והבלמים, אני יודע.

משקל מוקפץ ידה-ידה-ידה.

אבל, ככה אני רוצה את זה. וזה נימוק מספיק טוב בשבילי:wink: .

עריכה: אני אהיה כן איתך, ה-M20 הגודש היחיד שראיתי היה עם קיט תוצרת TCD.

ובכנות, זה ממש לא הציג "החזרת השקעה". וגם הגבול של המנועים האלו די נמוך לפי מה שהבנתי, אשמח להבין אחרת...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משהו מציאותי או יותר קוריוז?

מציאותי - אלפא 75 או אלפטה GTV. לדחוף פנימה V6 בריא של אלפא, או אפילו להישאר עם 2 ליטר... של אוטודלתא.

לטפל בקפיצים בבולמים ובצמיגים, ו... זהו.

הרבה פחות מ- 70 אלף, הרבה יותר כיף מיאריס אוטומטית ב-70,000 :-D

קוריוז?

כבר די מזמן עשינו פה בפורום חישוב של כ-50,000 לסוסיתא קוזוורת' :roll:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

Golf VR6, כמו שחברנו כבר אמר, אוטו חזק ומהיר ומתאים לשיפורים.

Seat Ibiza Turbo

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אתה מדבר על הפיאט של מומי בתור דוגמא?

אז הפרוייקט הכי מדליק בסכום הגיוני נראה לי X1/9 עם מנוע אונו טורבו. לא תורה מסיני, המנוע נכנס בלי יותר מדי בלגנים וזה אפילו בוצע כבר בארץ. שים בולמ"ז טובים, צמיגים חדשים ותחליף רפידות לכאלו שנגמרות כל 5K ואתה מסודר עם בייבי פרארי בפחות מ-50K (שזה בערך המחיר בו מחליפה ידיים 106 ראלי שנת 95 יד 12 עם שאסי בננה, לא?)

פורסם

vw 411 או משהו דומה לה ,גיר + מנוע על בסיס פורש ישנה ,בלמים חדשים (אני לא מבין בבלמים כל כך) ....

ביצור הבנתם ת'כיוון ...

ואם הכסף לא מספיק? שודדים בנק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למה להסתפק במועט שמותר לחשוב בגדול?

אלפא gtv מהישנות (שנת 80-85 משהו באיזור הזה).

מחליף לקויאלאוברס, צמיגים רחבים יותר ברקסים גדולים יותר...וזהו!

את המנוע הייתי מחליף למנוע של האינטגרלה (2 ליטר טורבו) עם שיפורים בערך 300 כ"ס לא צריך יותר.

והייתי מקבל מכונת נהיגה מושלמת- הנעה אחורית + אחיזה מדהימה + מנוע בשרני!

אךךך איזה כיף זה לחלום!

פורסם
בגלל שחבר טיסן לקח לי את הרעיון.....אז חשבתי על משהו אחר

פורד מוסטאנג שלבי.......החלפת בולמי זעזועים, צביעה מקורית, אגזוז כפול שעושה קולות של קטר רכבת, ספויילר, חצאיות, כמה כונסי אוויר, מגנזיום בתחך נמוך, מושבי באקט מקדימה, מיפה את הדאש בורד, אם אפשרי טורבו, 4 רמקולים למקומות הקיימים(רמקולים מפוצצים), סאב, רדיו דיסק עצבני, כמה קיקבורדים אם רמקולים

שלבי GT 500 לא "משפרים" כהגדרתך.

והמצגת הצבעונית שלך ושל טיסן לפניך לא תורמת במאומה לת'רד.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
אתה מדבר על הפיאט של מומי בתור דוגמא?

אז הפרוייקט הכי מדליק בסכום הגיוני נראה לי X1/9 עם מנוע אונו טורבו. לא תורה מסיני, המנוע נכנס בלי יותר מדי בלגנים וזה אפילו בוצע כבר בארץ. שים בולמ"ז טובים, צמיגים חדשים ותחליף רפידות לכאלו שנגמרות כל 5K ואתה מסודר עם בייבי פרארי בפחות מ-50K (שזה בערך המחיר בו מחליפה ידיים 106 ראלי שנת 95 יד 12 עם שאסי בננה, לא?)

9\X1 (אתה יודע איזה קשה זה לרשום את זה ?!) עם מנוע מקורי, בלי בולמ"זים טובים (ומה זה רפיות שנגמרות כל 5K ?)

עולה כ50K בארצנו הקטנטונת.

אם כבר מנוע בשבילה אז מנוע של קאפה טורבו, נכנס כמו נינג'ה. מומי מכין גם כזאת :wink: אבל עם 600 כ"ס.

כשעושים עבודה חאפרית וקונים חלקים סתם כי הפרסומות שלהם נראות טוב אולי לא יעלה הרבה יותר מ-70, כשעושים דברים באמת כמו שצריך הם עולים קצת יותר... אתה כבר מכיר את הסטנדרטים שלי, ראית את הפרוייקט שלי עם המיאטה, אני משקיע בפרטים הקטנים.

מניסיוני זה בסוף מביא את התוצאות הכי טובות.

ל-TS, למה בלמים וחישוקים כ"כ גדולים? מיותר לגמרי על אוטו כזה אלא אם אתה בונה אותו לשימוש מסלול... לכל סיבה אחרת אתה סתם מאיט אותו.

גם הצמיגים שבחרת הם "בסדר" אבל אפשר ללכת על דברים יותר טובים, במקרה אני מדבר פה מניסיון יד ראשונה, היו לי S-03PP על ה-M3 שהייתה לי (E36), ממש לא התלהבתי מהם.

מוטי.

מוטי אל תשכח שאתה לא בארה"ב, טוב אולי בעצם כן :D, אבל אנחנו לא, אם תבוא לאנטון ותגיד לו שאתה צריך S-03PP הוא ישלח לך את הבן שלו - מריו.

חוץ מזה כמגדישים 325, צריך לפתוח מנוע בכלל ? רק לעלות יחס ? צריך להחליף משהו ? כי אז זה מקפיץ את המחירים בכל מקרה בגדישות נמוכות אני חושב שלא צריך "לבנות מנוע".

חישובים : אני את המנוע חושב שאפשר לסיים בכ12 אלף שקל, שיפורי שילדה (קיול אוברים) עוד 7K, צמיגים + חישוקים 8K, ברקסים (!?), באקטים (כסאות) 4K, עוד פיציפקס 2K, דיפרנציאל 40% בלה בלה בלה (אין לי שמץ כמה עולה).

הגעתי למקסימום 35 אלף שקל שיפורים.

כמה יצור כזה יכול לעלות פה ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
9\X1 (אתה יודע איזה קשה זה לרשום את זה ?!) עם מנוע מקורי, בלי בולמ"זים טובים (ומה זה רפיות שנגמרות כל 5K ?)

עולה כ50K בארצנו הקטנטונת.

אם כבר מנוע בשבילה אז מנוע של קאפה טורבו, נכנס כמו נינג'ה.

דניאל.

קודם כל, אם מישהו מנסה למכור קסחתשע (צודק, קשה לכתוב את זה) בחמישים אלף - הוא לא באמת מתכוון למכור...

אני עדיין מצטער על אחת סבירה שהחליפה ידיים לפני כשלוש שנים ב-12K והיד המקבלת לא הייתה שלי.

מחיר סביר לאחת שאיננה משופצת ומשופצרת הוא גג שבגג 30. אם ניקח את החישובים המקובלים בפורום אספנות לעלויות יבוא (מחיר הרכב בארץ = מחיר הרכב ע"פ מחירון קראוס X מקדם של 2.7 + תוספת של 3500 $, חישוב באדיבות נמרוד רחמימוב) - אז יבוא קסחתשע סבירה ביותר ייצא בערך סכום כזה.

הנה אחת לדוגמא בפחות מאלף דולר:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6218&item=4551347442&rd=1

ולא מדובר במציאה היסטרית, זה מחיר די סביר בארה"ב.

ואגב, מנוע של קאפה נכנס?!?!? אתה סגור על זה? לאיזה גיר הוא אמור להתחבר? אין בעיית רוחב? אני יודע שמנוע+גיר של תמא זה קצת בעייתי. ובכל מקרה אני הייתי הולך על האונו, אונו עם קצת שיפצורים יכול להוציא כח יפה, צריך לזכור שהרכב לא כבד ומנוע קטן מתאים יותר לאופי שלו לדעתי.

פורסם

אני אחקור ויבוא עם תשובות בהקדם בכל מקרה, קאפה טורבו זה המנוע לגבי גיר :roll: קטונתי.

בכל אופן, אין לי מושג מה ההבדלים במשקל בין המנוע של הקאפה לזה של האונו, אבל אם כבר קטן אז פונטו, לא ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח

כולם הקדימו אותי לM3!

אני הייתי לוקח איזו איטלקיה יפה (GTV כמו שמישהו אמר, או תמה טורבו) ומשתולל עם הכסף:-D

או מכונית אמריקאית ישנה (המיקודה, קאמרו, מוסטנג בוס) מוציא את הקרבורטורים ושם מע' הזרקה...

ואם היה נשאר לי כסף גם צובע אותה בצורה יפה:wink:

אגב מישהו הזכיר פיאט X1/9 עם מנוע אונו טורבו, באוטו הופיעה פיאט X1/9 עם מנוע של טמפרה עם טורבו משהו מדהים יושבת על סמי-סליקס..:twisted:

פורסם

אך סוף סוף נושא כזה

או סיוויק -

הייתי קונה סיוויק 92 סדאן (25+-אלף)או האצ'בק 93 94 (בסביבות ה30אלף)

משתיל מנוע אינטרגה (B18C6 הספק אורגנלי 210כ")

+שיפור אחיזה:קולאוברים + בולמי קוני צהובים מוט מייצב

ובלימה קיט AEM + רפידות EBC ושאני מסיים את זה ועובר האלה

החלפת כל מכלולי מנוע(בוכנות קמשפטים וכו') והתקנת גראט GT30

או אסקורט דור1 -

הייתי מחפש וקונה אסקורט 1300 דור1 שנת73 או 74

מחזק אותה ומשתיל לה מנוע 1600BDA קוזי(120-110כ"ס) +זוג וובר וסעפת 4-1

או המנוע של הRS1800 הישראלית או מנוע 2.0 טורבו(סיירה קוזי)

בולמי בלנשיין + קיט דיסקים קדמיים מחוררים 280מ"מ

ג'נט 14/15 מקדימה 215/50 ומאחור 225/55

... או במוו E21 עם מנוע S14 איבו

האסקורט נראה הכי מתאים לתקציב

:roll: אך איזה חלומות !

בכבוד רב

ערן :cool:

ostd06200415.jpg

1%20(24).jpg

3markus335.jpg

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תוכן חדש...