Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין באפשרותי לתקן כל הודעה בשרשור הזה מפאת גילי המבוגר...

( גילי המבוגר הוא העבריין אצלי בשכונה והוא לא מרשה לי לתקן )

הכוונה היא לומר שמבחינת כולם הם לוקחים את הרכב X ועושים לו Y ואז נוסעים לדרכם .

אז אני אחדש , אולי הם יקנו את האקזמפלר בסכום X , אבל השיפורים הם הרבה יותר מ Y לצערי .

לצערי , כי אני סובל מזה....

( לא מהשיפורים , מהמחירים )

אבל לצערי השרשור ממחיש כמה באמת שיפרו בכלל רכב כל שהוא .

ד"א , לא נתתי הכללות . רשמתי 95%....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גילי זה שם של עבריין ?!

עבריין מאפן, תמסור לו שאמרתי שלפחות יכבד את עצמו ויקרא עצבי (ההפך משמחה + י' לפגים שבכם) בפי שכונתו.

אני לא ראיתי יותר מדי (או 95%) של שטויות לפחות מאלו המדברים עם מחירים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני דווקא די נהנתי מה-Pole Position שהיו מורכבים על העגלה...

על מה אתה היית ממליץ,אז?

ברידג'סטון S02 הרבה יותר טובים, קומהו MX (משווק באירופה תחת שם הדגם KU15) ובטוח שהייתי נותן צ'אנס לפאלקן RT615 החדשים.

גם ל-BFG יש כמה דגמים מעניינים.

ה-S03PP פשוט לא מספק את הסחורה מבחינתי, הוא לא רע כפשרה בין צמיג טוב לצמיג ממש ספורטיבי, אבל אני דורש יותר מהצמיגים שלי בד"כ.

מוטי.

פורסם

אממ איביזה טורבו...

יש אפשרות גם לרנו 5 הבעיה למצוא אחת כזאת...

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

כולם רשמו אז גם אני אנסה..

החלום הדיי ריאלי שלי שבעזרת ה' יתקיים בתעתיד הקרוב.

ונאמר כבר רק לא בדיוק כמו שאני רוצה..

מיני, אחחח מיני איזה רכב...

מיני ישנה במצב טוב ללא חלודות בעלות של כ20K בגג של הגג! (ואני יודע שיש ביותר אבל בסכום זה אפשרי למצוא אחת מצויינת).

לייבא מנוע דרך מכר של המשפחה של אוסטירן מטרו טורבו (לפי מיטב הבנתי מייצר כ120 כ"ס) בעלות של כ8-10K.

עם המנוע לשחק מעט ולהוסיף פיצ'יפקעס בעוד כ 2K

הסבת גיר לגיר 5 הילוכים למטרת האצה מהירה יותר בעלות של כ5K (לפי מה שהבנתי אח לא נבדק כל כך).

לסחוט מהרכב הכל כך "כבד" הזה קילוגרמים מיותרים בסגנון של "Moti Styl ltd" נאמר בהערכה מוגזמת עניין של עוד 4K.

בולמים, בלמים, חיזוקים, חישוקים 13 אינטש, באקטים, רתמות = 10K

אחרי חישוב מהיר... (לא כל כך לקח לי זמן ודי הרבה)

50K בערך..

אני בטוח שיש לי חריגות עב חוסר דיוק "קל" במחירים שבהם אני לא מתמצא.

אך אחרי שעינתי בהודעות המיני שהיו לפני מנוע הטייפ אר של הסיביק (200 כ"ס) נשמע לי הרבה הרבה יותר מגר(רררררר)ה...

מעניין כמה יעלה פרוייקט כזה בארה"ק.

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

QUOTE=Turbo HKS]כולם רשמו אז גם אני אנסה..

החלום הדיי ריאלי שלי שבעזרת ה' יתקיים בתעתיד הקרוב.

ונאמר כבר רק לא בדיוק כמו שאני רוצה..

מיני, אחחח מיני איזה רכב...

מיני ישנה במצב טוב ללא חלודות בעלות של כ20K בגג של הגג! (ואני יודע שיש ביותר אבל בסכום זה אפשרי למצוא אחת מצויינת).

לייבא מנוע דרך מכר של המשפחה של אוסטירן מטרו טורבו (לפי מיטב הבנתי מייצר כ120 כ"ס) בעלות של כ8-10K.

עם המנוע לשחק מעט ולהוסיף פיצ'יפקעס בעוד כ 2K

הסבת גיר לגיר 5 הילוכים למטרת האצה מהירה יותר בעלות של כ5K (לפי מה שהבנתי אח לא נבדק כל כך).

לסחוט מהרכב הכל כך "כבד" הזה קילוגרמים מיותרים בסגנון של "Moti Styl ltd" נאמר בהערכה מוגזמת עניין של עוד 4K.

בולמים, בלמים, חיזוקים, חישוקים 13 אינטש, באקטים, רתמות = 10K

אחרי חישוב מהיר... (לא כל כך לקח לי זמן ודי הרבה)

50K בערך..

אני בטוח שיש לי חריגות עב חוסר דיוק "קל" במחירים שבהם אני לא מתמצא.

אך אחרי שעינתי בהודעות המיני שהיו לפני מנוע הטייפ אר של הסיביק (200 כ"ס) נשמע לי הרבה הרבה יותר מגר(רררררר)ה...

מעניין כמה יעלה פרוייקט כזה בארה"ק.

אלירןאוקיי כמו שכתבתי בארה"ב אתה יכול לקנות קומפלט את האוטו ב19 אלף דולר... כולל המנוע של הסיביק...

לגבי המנוע של המטרו, מנוע מטרו משופר יוציא לך 120 כ"ס [מנוע נטו יוציא לך קצת יותר מ100 הכל תלוי אבל בעזרת קיט של סעפות, צנרת, קרבורטורים ועוד עוד.. אתה מגיע בלי בעיה ל120 ויותר] מה שעושים זה שמים קיט ייעודי למנוע הזה סופר צ'רג'ר שמעלה אותו ל170 כ"ס... יש לקנות אותו באנגליה ב15 אלף שקל כולל מנוע אם אני לא טועה [אני יכול לברר מחירים מדוייקים].

סתם לדוגמא זה מנוע 100 כ"ס של מיני מאניה http://www.minimania.com/web/Item/MMKT1382/AddedFrom/CatBrowse%2D%20ENGINE/InvDetail.cfm

שני אתרים מומלצים לכל חלק אפשרי למיני הם

http://www.minimania.com

http://www.minispares.com

כמובן שיש עוד רבים וטובים

פורסם

106 ראלי..

תודה רבה על המידע המאד מעניין ומקווה שיהווה מקור מידע חיוני לשימושי בעתיד הקרוב.

אז אני רואה שבסכום של 70K אפשר לעשות משו הרבה יותר מעניין ממה שאמרתי..

אבל את האמת... מי שקרא את גליון "אוטו" האחרון ישנה כתבה שכנראה נועדה לגרום להזלת ריר.

בתוכן העניין של הגליון מסופר על 7 רכבים שננהגו.. שאתה קורא את תחילת הכתבה אתה בטוח שאתה הולך לראות את כל ה7 במפרט, במיוחד אחרי שאורך הכתבה הוא כ7 עמודים אם זכור לי (עצלן בשביל לקום לבדוק), אך לבסוף מתברר שאותו טיול שהם עשו הוא למען כמה וכמה כתבות שיופיעו בחודשים הקרובים.

מסופר שם עם חברה פרטית וקטנה מאד שמייצרץ מיני ישנות מושתלות מנועים עתירי סל"ד של כלים דו"ג חזקים מאד...

אם כבר מדברים על משו מעניין.. זה גרם לי לזקפה! :shock: ואז נתן לי פליק קטן לאשך (דבר כואב בפני עצמו) והחזיר אותי לעולם המציאות של ארצנו הקטנטונת ארצנו היפה.

איי איי איי.. לו רק היה אפשרי לבצע פרוייקט כזה פה...

מי שאמר שלחלום זה כיף..

יש לו כנראה בעיה קשה של הנאה מסבל עצמי...

נ.ב.

אם למישהו יש קישור לסרטון המיני הצהובה סאותו ג'ימיקאנה אני אודה לו מאד כי לא מצאתי אותו בחיפוש בפורום.

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
כולכם דיבורים (חוץ ממוטי מיאטה - בשביל שאני לא יחסם מהפורום... :wink: )

אם הודעה אחת מכל הששה עמודים של הת'רד תצא אל הפועל, זה יהיה טוב.

בשבילי - שירוקו MK2 עם עם מנוע ABF 16V + מצערות.

רוב החלקים בשביל הפרוייקט הזה קיימים, נשאר רק להשיג רכב+מנוע :-o

אגב, אם מישהו מעוניין לראות פרוייקט לדוגמא של ישראלי עם ידי זהב,

(וגם בן-אדם זהב בלי קשר לידיים), הוא מוזמן לחפש ב- www.vwvortex.com

ת'רד עם המילה scirocco israel

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1207423

בבקשה

פורסם
...בהשראת האלפינה החיפאית...

:smile:

רון.

אתה יכול בבקשה קצת לפרט לגבי האלפינה החיפאית ?

מקורית ?

למי היא שייכת ? (גולש בפרום הזה?)

בברכה,

בועז.

פורסם

אופל אסטרה gsi

אוטו מפלצת בעל מנוע 2000

לשים טורבו ..צ'יפ... מזרקים..320cc לפי דעתי מספיק ... מתלים ספורטיביים

קפיצי הנמכה

כיסאות -recaro

quikshist

מערכת פליטה

תוצאה : אוטו מפחיד שלא יפול בהרבה ממכוניות בארץ ......

תגידו מזה טורבו ???

למה כל פעם שאני לוחץ הראש שלי נדבק לכיסא ...:-D

camro 2001

this my car

פורסם

ליקנות חיפושית וליבנות איזה כלוב חובבני ביותר ביפנים לשפר בקטנה את המנוע ולהשתולל בלי לפחד להרוס! {זה כיף!!!:-P } ואפשר אפילו לא לעבור את ה-10,15 אלף!

טוב עזבו אותי.... אני כבר מושפע יותר מידי ממיגרש הגרוטאות

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
106 ראלי..

תודה רבה על המידע המאד מעניין ומקווה שיהווה מקור מידע חיוני לשימושי בעתיד הקרוב.

אז אני רואה שבסכום של 70K אפשר לעשות משו הרבה יותר מעניין ממה שאמרתי..

אבל את האמת... מי שקרא את גליון "אוטו" האחרון ישנה כתבה שכנראה נועדה לגרום להזלת ריר.

בתוכן העניין של הגליון מסופר על 7 רכבים שננהגו.. שאתה קורא את תחילת הכתבה אתה בטוח שאתה הולך לראות את כל ה7 במפרט, במיוחד אחרי שאורך הכתבה הוא כ7 עמודים אם זכור לי (עצלן בשביל לקום לבדוק), אך לבסוף מתברר שאותו טיול שהם עשו הוא למען כמה וכמה כתבות שיופיעו בחודשים הקרובים.

מסופר שם עם חברה פרטית וקטנה מאד שמייצרץ מיני ישנות מושתלות מנועים עתירי סל"ד של כלים דו"ג חזקים מאד...

אלירן

אני מכיר את הפרוייקטים של המנועי אופנועים... ראיתי פרוייקט של מיני ששמו מאחור שני מנועים 750 מחוברים במקביל לציר האחורי... משהו דיי מטורף.. אבל אני יגיד לך את האמת אני מעדיף את המנוע של הסיביק... :wink:

פורסם

רכב מדהים לשיפורים שיושב לי בראש כבר הרבה זמן:

מרצדס 190 שנות ה 80. עדיפות ל מנוע 2.3.

אפשר לקנות כאלה בסכום מגוחך (מוניות לשעבר), משהוא כמו איזה 15K, ומשם להמשיך לרפליקת EVO.

אם כבר מדברים על פנטזיות וחלומות, קבלו אופל מנטה שמשופרת קלות, לא משהוא רציני...

09.jpg

02.jpg

03.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...