Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היבואן מנסה לדחוף חבילת שדרוג שכל מה שכלול בה לא מעניין אותי, למעט מרימי החלונות החשמליים. אם אני  מוותר על החבילה אבל מתקין מרימי החלונות

באופן עצמאי, זה משהו שיפגע באחריות היבואן?

ובכלל, למה דבר כזה לא כלול מראש ברכב? רכבים באים היום עם אביזרי בטיחות נהיגה מהמעלה הראשונה, אז לבקש תוספת על ח\התקנת חלונות חשמליים?  יבואני הרכב הללו, יעשו הכל כדי לנפח את מחיר הרכב...

פורסם
לפני 55 דקות, Buki כתב:

סליחה על השאל, אתה יודע למה מתכוונים כשכותבים "מרימי חלונות"?

אם איני טועה, מדובר על מה שנקרא בלשון העם "חלונות חשמליים".

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

לפני 21 דקות, usafun כתב:

תקן אותי אם אני טועה.

אתה טועה. 

חלונות חשמליים יש בכל רכב שנמכר היום בישראל חוץ מאולי כמה דגמי לאו קוסט ששם אין חלונות חשמליים מאחורה. 

כשכותבים "מרימי שמושת"  או "מרימי חלונות" מתכוונים לכך שמתקינים לך  מנגנון שסוגר את החלונות כשאתה נועל את האוטו. פונקציה שלא מגיעה מקורית מהיצרן מטעמי רגולציה.

אם אתה לא צריך את זה, תוותר על ההתקנה. 

חלונות חשמליים יש לך בכל מקרה.

• אהבתי 2

פורסם
Just now, Buki כתב:

אתה טועה. 

חלונות חשמליים יש בכל רכב שנמכר היום בישראל חוץ מאולי כמה דגמי לאו קוסט ששם אין חלונות חשמליים מאחורה. 

כשכותבים "מרימי שמושת"  או "מרימי חלונות" מתכוונים לכך שמתקינים לך  מנגנון שסוגר את החלונות כשאתה נועל את האוטו. פונקציה שלא מגיעה מקורית מהיצרן מטעמי רגולציה.

אם אתה לא צריך את זה, תוותר על ההתקנה. 

חלונות חשמליים יש לך בכל מקרה.

אוקיי, ואם אני רוצה להרכיב את זה באופן פרטי (כי היבואן הרי מקלף את העמלה שלו) - זה יפגום באחריות לכל (מערכת חשמל) הרכב, או רק לרכיב הזה?

פורסם

לפני 20 דקות, אוריס 2015 כתב:

מה הכוונה?

יש תקן שאוסר על היצרנים לצייד מכוניות בפונקציה הזו בשביל למנוע נעילה של מישהו בתוך האוטו.

בגדול, זה לא מגיע מקורי בשום רכב. דיברנו על זה פעם בפורום אז בעלי טסלה אמרו שיש להם את זה אבל שם יש חיישן נוכחות שלא יאפשר נעילה אם מישהו נמצא ברכב. 

בהמשך קראתי שבארה"ב השלטונות הורו לטסלה לבטל את זה בכל מקרה, זאת אומרת להוציא עדכון תוכנה שמגדיר שהחלונות לא יסגרו אוטומטית בנעילה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

היה לי את זה בקורולה 2004, אבל עכשיו באוריס אין, ואפילו אין את האופציה שלחיצה אחת קטנה

על כל אחד מארבעת הלחצנים של החלונות מורידה או מעלה את החלון לבד, 

מה שכן היה בקורולה 2004 GLI.

פורסם

קשה לי להאמין שאין, אני משער שזה עניין הגדרתי.

אם אני לא טועה ככה מגדירים:

פתיחה של חלון בלי לעזוב את הלחצן כמה שניות אחרי שכל החלון ירד, אח"כ סגירה בלי לעזוב כמה שניות אחרי שעלה.

ככה לכל החלונות. קודם של הנהג, לידו ושני האחוריים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...