Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

זיקה זה לא אומר שהעבודה זה האור הכי גדול בחיים שלך. יש לך יכולות וידע ואתה מנצל אותם כדי להתפרנס. הרבה אנשים עובדים כדי לממן את הדברים שבאמת מעניינים אותם כתחביבים וזה בסדר גמור.

רוב המעסיקים לא מחפשים עובד שהאור הכי גדול שלו בחיים זו העבודה. לפעמים זה אפילו חיסרון.

כן מחפשים עובד שהוא נהנה לעשות את התפקיד ורואה בו עניין. בטח אם מדובר על תפקיד שדורש חשיבה ואחריות

פורסם
לפני 15 שעות, phpclub כתב:

דעתכם ?

דעתי:

לפני 13 שעות, Derish כתב:

אנחנו לא יודעים על איזה תפקיד מדובר (אצלך ואצל פות"ש), מהם התנאים המוצעים ומיהם המועמדים האחרים, לכן קשה לענות.

תפקיד מתכנת שונה מתפקיד רתך שונה מתפקיד רכש שונה מתפקיד מחסנאי.

יותר מזה. תפקיד מחסנאי בהיי טק שונה מתפקיד מחסנאי במוסך. 

התשובה צריכה לשקף את המקום.

לפני 13 שעות, מרק10 כתב:

אני סומך על האינטלגציה שלי והיכולות לחשוב מחוץ לקפסולה במהלך ראיון עבודה בכדי לענות וגם לשאול את השאלות "הנכונות".

גם אני. מקווה שיש לי כזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אם אין שיקול של כסף (הורים מורישים לך 30 מיליון, יש לך 15 דירות שמכניסות 50 אלף בחודש, לא משנה מה), יש לך אפשרות לעשות את מה שאתה אוהב מהבית, כשאתה רואה את הילדים שלך בלי הפסקה, עדיין היית קם בבוקר, מקבל משימות מהמעסיק ועושה אותן? תוך כדי ויתורים על דברים אישיים לפעמים?

אני יכול לפרוש היום ולהיות מסודר כולל הבנות שלי ואני עדיין כל יום ב 6.20 כבר במשרד, ממשיך לחשוב על העבודה ולהכין תכניות גם בלילה (וקרה לי כבר שהתעוררתי באמצע הלילה עם רעיון וקמתי למחשב ליישם אותו) ועושה את זה בכיף אי אני אוהב את מה שאני עוסק בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

אני יכול לפרוש היום ולהיות מסודר כולל הבנות שלי ואני עדיין כל יום ב 6.20 כבר במשרד, ממשיך לחשוב על העבודה ולהכין תכניות גם בלילה (וקרה לי כבר שהתעוררתי באמצע הלילה עם רעיון וקמתי למחשב ליישם אותו) ועושה את זה בכיף אי אני אוהב את מה שאני עוסק בו.

"אנשים שעובדים אחרי פנסיה מתחלקים ל-2 - אלה שחייבים, ואפשר לראות אותם (לצערי) בכל מיני עבודות אבטחה, ואלה שבא להם לכיף ולא באמת צריכים את הכסף, ואותם אפשר לראות בתור יועצים במשרות חלקיות בכיף שלהם. הם יבחרו את מה שמתאים להם כי לא הכסף מניע אותם.
אותו סיפור לגבי אנשי עסקים שנמצאים בנקודה אחרת לגמרי ממה שמדברים עליו בשרשור, בו מישהו בגיל 30-40 מחפש עבודה כדי לשלם משכנתא."

פורסם (נערך)

ארוך מידי בשביל לקרוא הכל אבל אתן ה2 סנט שלי.

ראיונות עבודה זה יותר משחק\זיוף מדייט (שגם זה משחק וזיוף כן?).

יותר מזה, לינקדין, ה-רשת החברתית המקצועית זה זיוף אחד גדול, רשת של אוננ*ת עצמית(שלאחרונה נהייתה ממש רשת פוליטית) (סליחה אם מישהו נעלב) הכל שם שקר וחרטא - מחקתי אותה מהנייד.

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam
  • אהבתי 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לפני 34 דקות, phpclub כתב:

איך זה קשור לנושא השרשור ?

סיטואציות שונות בחיים משנים את התשובות שלך, כשאין לך ברירה אז אין לך ברירה, אבל כשיש לך ברירה אתה לא תלך לעבוד במשהו שלא טוב לך.

הגיוני שמראיין ירצה לדעת אם אתה מגיע כי אין לך ברירה (ואז לא בהכרח מתאים לו, וזה בסדר) או שאתה בא כי כיף לך לבוא

איך מכאן הגענו לתאוריה שלך שראיונות עבודה זה שקר ?

כי כשאין לך ברירה אתה משקר ? אוקיי, תחשוב קצת קדימה, זה אומר שיהיה כאן שידוך טוב ?

אדם שלא מגיע כי בא לו, אלא כי הוא חייב, לא מתאים לכל עבודה. לעבוד במשמרות או בעבודה שתחומה בשעות זה יתאים,

לעבודה שאני והצוות שלי עושים זה לא מתאים.

זה בהכרח ייצור חיכוכים כי הוא לא יענה על הדרישות והציפיות שלי/של הצוות.

העקרון שאני מנסה להעביר הוא שברוב המקרים, המראיין בעצמו שהוא ראש צוות בדרג זוטר יחסית נמצא שם כי גם הוא צריך את העבודה הזאת, ואם הייתה לו אפשרות הוא גם לא היה שם.

שלא תטעו, טוב לי איפה שאני נמצא ואני מגיע לעבודה בכיף, אבל צריך להגיד את האמת, רוב האנשים במשק מגיעים לעבודה כי צריכים לשלם חשבונות, זה שפה ושם יש כאלה שממש ממש אוהבים להגיע לעבודה, ברמה של לוותר על אירועים אישיים, זה היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל.

וכמו בשרשורים אחרים, הפורום הזה הוא לא מדגם מייצג של האוכלוסייה בארץ.

השאלה של "למה אתה רוצה לעבוד פה" מבחינתי היא כמו השאלה של "תן תכונה רעה ותכונה טובה", כולם יודעים מה מצפים לשמוע. אתה בעצם שואל את השאלה כי אתה לא יכול להגיד "בוא תשקר לי ביפה".

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

"אנשים שעובדים אחרי פנסיה מתחלקים ל-2 - אלה שחייבים, ואפשר לראות אותם (לצערי) בכל מיני עבודות אבטחה, ואלה שבא להם לכיף ולא באמת צריכים את הכסף, ואותם אפשר לראות בתור יועצים במשרות חלקיות בכיף שלהם. הם יבחרו את מה שמתאים להם כי לא הכסף מניע אותם.
אותו סיפור לגבי אנשי עסקים שנמצאים בנקודה אחרת לגמרי ממה שמדברים עליו בשרשור, בו מישהו בגיל 30-40 מחפש עבודה כדי לשלם משכנתא."

אני בן 55 אז יש לי זמן עד הפנסיה וכ 60 שעות שבועיות בשבוע רגוע זו לא עבודה חלקית.

אני םשוט אוהב את מה שאני עושה.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

אני בן 55 אז יש לי זמן עד הפנסיה וכ 60 שעות שבועיות בשבוע רגוע זו לא עבודה חלקית.

אני םשוט אוהב את מה שאני עושה.

אתה נכנס לחלק של ה"איש עסקים" (גם אם אתה לא עם חליפה, רולקס ומסתובב עם מרצדס מפגישה לפגישה).

פורסם

אני מסתובב עם בגדי עבודה ותחבושת על היד וחליפה זה רק בחו"ל וגם זה רק כשאין ברירה.

ואיזה רולקס? עשית אותי אמסלם?

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אני מסתובב עם בגדי עבודה ותחבושת על היד וחליפה זה רק בחו"ל וגם זה רק כשאין ברירה.

ואיזה רולקס? עשית אותי אמסלם?

טוב אז פאטק פיליפס..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

טוב אז פאטק פיליפס..

פיליפס זה לא אלה של המנורות?

לא הסתובבתי עם שעון עד לפני שנתיים. לקחתי סמסונג כי אני לא שומע את הטלפון ברצפת הייצור.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

לא הסתובבתי עם שעון עד לפני שנתיים. לקחתי סמסונג כי אני לא שומע את הטלפון ברצפת הייצור.

screenshot-www_ebay.com-2023_05.30-10_30_25.png.1a9333d01d3d9521020fd76e4ca9c129.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

המחיר בלירות או שמישהו התחרפן שם?

בכנזה סכום קני קונה שעון עם אוטו מפואר מסביב ונשאר עם עודף.

פורסם
לפני 53 דקות, Night Driver כתב:

במקור המפעל נקרא "פיליפס מנורות ליבון", כיום"פיליפס המלכותי" ומייצר ציוד רפואי.

וקוריוז היסטורי. פיליפס המייסד היה בן דוד מדרגה ראשונה של לא אחר מאשר קרל מרקס.

לפני 57 דקות, Night Driver כתב:

איזה רולקס? 

בטוח שכילד היה לך רולקס.

עט כדורי תוצרת הארץ (וגם צבעי אסארא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...