Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי גולף mk5 fsi 2.0 שנת 08’

יש לי בעיה שנוצרה לי לא מזמן ואין נורות שנדלקו לי בינתיים

מידי פעם קורה שהטורים שלי עולי עד 1000 סיבובים בדקה לכמה דקות ואז יורדים חזרה ל700-800 למצב הרגיל, זה קורה בצורה רנדומלית פעם קורה יותר ופעם פחות וזה קורה בעיקר כשהמעלות של המנוע בטמפרטורת עבודה רגילה (שאגב לוקח למנוע המון זמן להגיע לטמפרטורת עבודה)

קראתי על זה קצת וממה שהבנתי זה עניין של להחליף חלק שנקרא pcv valve (שמשמש לפליטת גזים) או את המשאבה שלו

המוסכניק אמר לי בטלפון שיכול להיות שזה עניין של מצערת ולבוא לבדוק אצלו כשאוכל

אני לא רוצה סתם להעקץ ולהמשיך לשלם על חלקים שלא באמת פותרים לי את הבעיה (נכוויתי בעבר עם מוסכניק אחר ובעיה אחרת)

השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? מה צריך לתקן? לסדר? מה בערך העלות של התיקון?

פורסם

תתחיל מניקוי מצערת, אתה יכול בבית. ספריי ניקוי מגבונים ובלטה על הגז שהאוטו רק עם חשמל פעיל. לא לדחוף את המצערת בכוח רק כמה שנפתח.

יכול להיות שסתום pcv אבל אני לא יודע על איזו משאבה אתה מדבר.

קנה ספריי ניקוי תחפש איפה השסתום pcv אצלך, שלוף אותו תרסס ותחזיר. שאתה מניע תשים יד תרגיש אם האטם שלו פרוץ.

מה שכתבתי כמובן לא יהיה מקצועי כמו במוסך אבל אמרת שאתה לא רוצה ללכת למוסך אז אלו הדברים הקלים שתוכל לעשות לפני.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 18.5.2023 בשעה 09:10, Shab00 כתב:

תתחיל מניקוי מצערת, אתה יכול בבית. ספריי ניקוי מגבונים ובלטה על הגז שהאוטו רק עם חשמל פעיל. לא לדחוף את המצערת בכוח רק כמה שנפתח.

יכול להיות שסתום pcv אבל אני לא יודע על איזו משאבה אתה מדבר.

קנה ספריי ניקוי תחפש איפה השסתום pcv אצלך, שלוף אותו תרסס ותחזיר. שאתה מניע תשים יד תרגיש אם האטם שלו פרוץ.

מה שכתבתי כמובן לא יהיה מקצועי כמו במוסך אבל אמרת שאתה לא רוצה ללכת למוסך אז אלו הדברים הקלים שתוכל לעשות לפני.

סבבה, תודה רבה!

פורסם

הכי חכם זה לחכות שתידלק נורת בדיקת מנוע,ואז תלך למוסך שאתה סומך עליו,יחברו למחשב ויזהו את הבעיה,יכול להיות ניקוי מצערת,יכול להיות חיישן מד כמות אויר,ממיר קטליטי,

קווילים...לי היה תופעה של סל"ד רוקד מדי פעם....בסוף הזיה מה שהיתה הבעיה,הכספת שעל מחשב המנוע לא היתה יציבה...ופשוט חתכה חוטים של החיישן אויר שבתורו הרקיד

לי את הסל"ד...

בקיצור הדבר היחיד שאולי הייתי עושה זה ניקוי מצערת..וממתין שתדלק נורת בדיקת מנוע.

פורסם

זה מנוע FSI. ממה שאני יודע במנועי הזרקה ישירה בסל"ד סרק ובעומס נמוך המצערת פתוחה, ויסות מהירות המנוע מתבצע לפי ויסות כמות דלק. 

אז בעיקרון ניקוי מצערת לא אמור להשפיע אבל אף פעם לא התעסקתי עם מנוע כזה, מישהו יודע בוודאות?

• תוכן חדש...