Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

מהתמונות הצידיות האלה, אני לא מצליח לקבוע בוודאות שזאת לא הפטריה.  לפעמים גוזרים את ה"רגל" שלה ככה שהיא לא בולטת החוצה. 

אז לקחתי עוד כמה תמונות, בזויות אחרות, חלק מהם גם מאקרו.

20230508_160646.jpg

20230508_160728.jpg

20230508_161114.jpg

20230508_161130.jpg

20230508_161203.jpg

20230508_161224.jpg

פורסם

באמת נראה שהדביקו מדבקה בלבד מבפנים.

אפשר להכנס לכל צמיגיה ( רצוי מומלצת) ולבקש לתקן כמו שצריך עם פטריה. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי התמונות זה בטוח לא פטריה,

תחזור אליהם ואל תוותר,

אם לא תלך למישהו אחר,

הבטיחות שלך לפני הכל.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

לפני שעה, vladclar כתב:

באמת נראה שהדביקו מדבקה בלבד מבפנים.

אפשר להכנס לכל צמיגיה ( רצוי מומלצת) ולבקש לתקן כמו שצריך עם פטריה. 

לפני 10 שעות, TZR84 כתב:

בהנחה שזה פטריה גם אם התיקון לא יחזיק הצמיג לא יתפוצץ אם זה מה שמפחיד אותך. במקסימום התיקון יפתח ויברח אוויר מהחור.

לי אישית יצא לתקן 2 פנצרים באזור הזה שכביכול אסור בשיטת הפטריה והצמיגים נסעו עוד עשרות אלפי ק"מ בלי בעיה ובריחת אוויר.

כל עוד זה לא ממש בדופן רב הפנצריות כן מתקנות ועושות את זה בצורה מקצועית בלי לדחוף לך סט צמיגים חדש.

עכשיו שההנחה היא שזה תיקון מדבקה ולא פטריה, אני מתלבט בין להשאיר את המצב כמו שהוא - לבין להחליף את הצמיג לגמרי.
הדבר היחידי שמטריד אותי זה מה הסיכוי של הצמיג להתפוצץ בגלל שזה נעשה בתיקון מדבקה וכמה זה מסוכן?
אם זה לא מסוכן - אני אשאר עם המדבקה, אם זה כן מעלה את הסיכוי של הגלגל להתפוצץ - אני אחליף צמיג (כמה כבר עולה צמיג חדש פלוס עבודה? 300 ש"ח?)

עריכה אחרונה על ידי עמי555
פורסם

הייתי מעיף את הצמיג הזה. 

גם מיקום התיקון וגם סוג התיקון...

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, ד ו ד כתב:

איך בדיוק עדיין מיצרים אותם בכמויות ובכל פנצ'ריה אלה מונחים גלוי על השולחן,

מדבקות - לתיקון פנימיות.

תולעים - לתיקון בשטח של צמיגי טרקטורונים ושות', צמיגים עבים ולחץ אוויר נמוך.

באופנוע אני מחזיק סט תולעים לחירום.

הציל אותי כמה פעמים לאורך השנים מתקיעה.

אבל נוסע עם זה בזהירות ודי לאט, ולמחרת מתקן בצורה תקנית בפנצ'ריה/מוסך.

באוטו לא מזמן היה לי בורג בגלגל במיקום דומה לזה של פות"ש.

בפנצ'ריה הקרובה סירבו לתקן, אבל לא היה להם צמיג זהה לסט שאצלי.

נסעתי ליפו למקום שקניתי את הצמיגים. גם שם סירבו לתקן, והחלפתי לצמיג זהה.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

זה נראה חור גדול. 

אתה יכול לראות עם פנס אם יש בפנים רגל של הפטריה או לא. בכל מקרה לדעתי, ואני לא מומחה, בקיץ אין את הסיבות שדיבר עליהם בעל מקצוע וותיק שממונה על ענף המתאים באיגוד המוסכים בסרטון הידוע.

אבל כשיש רטיבות כן. דעה אישית.

איפה עשו לך?

פורסם (נערך)

היום באתי לצמיגיה של המוסך המורשה שאני בדר"כ עושה שם תיקונים וטיפולים (לא זאת שעשיתי בה את התיקון תקר, זאת צמיגיה אחרת שהיא חלק מהמוסך המורשה) וביקשתי שיחליף גלגל.
הצמיגן הסתכל על הצמיג ושאל מה לא בסדר בצמיג.
ענית לו שעשו מה שנראה לי כמו תיקון תקר עם מדבקה ולא פטריה וגם שזה גם קרוב מידי לדופן אז אני רוצה פשוט שיחליף גלגל.
הוא הסתכל עוד קצת על הצמיג ואמר שזה תיקון פטריה ושזה בסדר ואין צורך להחליף ו "סע לשלום".
אמר לבוא אליו אם בורח אוויר.

עריכה אחרונה על ידי עמי555
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה לא פטריה. בזווית שם לא ניתן לשים פטריה (וגם אם כן יברח אוויר). פטריה צריכה לשבת ישר. וגם מיקום לא לתיקון לפי התקן. חאפר רודף חאפר . אבל בסדר סע לשלום. זה לא שהצמיג יתפוצץ לך הייתי מחליף עוד חצי שנה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...