Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון הזה רלוונטי אבל רק לרמת הגימור הבסיסית.

אם יש לך רכב מרמת גימור גבוהה, הוא מגיע עם מערכת לניטור שטחים מתים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

אם יש מערכת לניטור שטחים מתים + מצלמת רוורס, נראה לי שהבעיה כבר פתורה.

האמצעים הנ"ל  מפחיתים במקקצת את חומרת הבעיה, אבל היא עדיין קיימת ובגדול (מניסיון עם ניסאן סנטרה, שברולט מאליבו ומיצובישי ASX)

Just now, mottis כתב:

האמצעים הנ"ל  מפחיתים במקקצת את חומרת הבעיה, אבל היא עדיין קיימת ובגדול (מניסיון עם ניסאן סנטרה, שברולט מאליבו ומיצובישי ASX)

וחוץ מזה, רכבי ליסינג הם ברמת הגימור הנמוכה שאיננה כוללת בקרת שטח מת במראות הצד.

פורסם
לפני 22 שעות, dorsht כתב:

הפתרון הזה רלוונטי אבל רק לרמת הגימור הבסיסית.

אם יש לך רכב מרמת גימור גבוהה, הוא מגיע עם מערכת לניטור שטחים מתים.

ואם יש לך רכב גרמני משנות השמונים אז יתכן שאין לו מראה ימנית בכלל, אבל מה הקשר?

השרשור מתאר בעיה ספציפית ברכב ליסינג מאובזר בהתאם. אתה מנסה להסביר עכשיו לנהג הסובל שבעצם יש לו מערכת לניטור שטחים מתים ולכן הוא לא באמת סובל? או שפספסתי משהו והגבת למישהו אחר?

פורסם
בתאריך 8.8.2023 בשעה 20:21, mottis כתב:

וחוץ מזה, רכבי ליסינג הם ברמת הגימור הנמוכה שאיננה כוללת בקרת שטח מת במראות הצד.

הגבתי להודעה שמעלי, ברור לי שלפות"ש אין את המערכת לזיהוי שטח מת.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן - התכנון המקורי היה ללכת אחרי סוכות לזגג מראות. לא הגעתי לזה...

עכשיו המראות החשמליות הפסיקו לעבוד.

מההתחלה הכפתור גויסטיק שלהן הרגיש לא טוב ביד. היה קשה להוריד ולהעלות אבל קל להזיז לצדדים. עכשיו זה לא עובד בכלל. מעולם לא נתקלתי בכזה כפתור מחורבן. עוד לפני שהפסיק לעבוד.

מזל שלא החלפתי את המראה. מעניין כמה זמן הרכב יאושפז בכלמוביל בשביל זה.
הימורים?

יש גם שני ריקולים, מה הסיכוי שהם מחליפים מודול מראות ושני ריקולים באותו היום? 

והחלון האחורי, החלק העליון של פסי החימום לא עובד, יש שם חוסר רציפות בפס החשמלי.  אז רק 2/3 פסים עובדים. מה שכן עובד,  עובד כל כך חלש, שיש מצב שגם בהם יש בעית רציפות/התנגדות. לוקח דקות ארוכות מאוד עד שהחלון מתנקה מהשכבת טל של הבוקר. אולי אני רגיל למגב אחורי אבל בסיוויק סדאן שלי זה הרבה יותר מהיר. בקיצור, החלון האחורי מצריך תיקון או החלפה באחריות.

חרא של בקרת איכות.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

היום בכביש 4 לפני יבנה, יונדאי אלנטרה היבריד לבנה, פגיעה עיקרית נראית כמו אחורה שמאלה, פגיעה עמוקה ממש בפינה, חנתה עם סרטי אזהרה בשול הימני, מעבר לאספלט.

לא מכיר את הפרטים, אבל מהקצת שראיתי תוהה אם זה היה יכול להמנע עם מראות נורמליות או מערכת אתרעה בשטח מת.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

גם ב asx המראות הן אמריקאיות.

מצד אחד מתרגלים 

מצד שני בדיוק הזמנתי השבוע מאלי 2 מראות רגילות עם חימום (שקיים אצלי) ב 30 דולר

הפירוק ההחלפה פשוטים מאוד, כולה קליפס וחצי עם מברג שטוח.

אני משוכנע שיש כאלו מראות לגם יונדאי.

תשקיע 30 דולר, זה לא מה שיהרוג אותך. גם אין מה לפרק את המראה לפני ההחזרה ללסינג... אף אחד לא יודע או אכפת לו.

וכן.   יש מראות עם ההתראה על שטחים מתים, יש להכל!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אמלק - איך משיגים מראות אורגינליות או תואמות מקור של CN7 אלנטרה דור חדש בתקן אירופאי?

בקצרה - מסתבר שחבר פורום יקר שכר אלנטרה ברומניה, עם מראות אירופאיות.

למישהו יודע מה המקט של הפריט הזה -  מראות אירופאיות ל CN7? מקט 87611 לצד שמאל או 87621 לצד ימין. יש אחרי זה כל מיני אותיות, קשורות כנראה אם יש חימום או אתרעת רכב.

פירוט למתקדמים - לא ידעתי שיש ליונדאי אלנטרה CN7 תקינה אירופאית. מוזר מאוד. זה נמכר רק ברומניה ועוד מדינות מזרח אירופאיות, עפ ויקי בכמויות מזעריות יחסית, של איזה 2K יחידות בשנה בכל אירופה.

הניחוש שלי שזה מישמש של תקינה. מראות כן (אולי הוחלפו באירופה??), פנסים אולי לא?

מה שהכי מעניין, איך אפשר להשיג מראות CN7 עם תקינה אירופאית, ולהביא אותם בשקט לארץ.

לפני שאני אמות עם הרכב הזה.

בדקתי שוב באלי אקספרס, נראה שיש מראות wide angle שיש לי תחושה שהן מקטינות מדי, אני גם לא סומך עליהם שזה מראות שמתאימות להגה שמאלי.

זה יותר קרוב ל50 דולר, השאלה אם לא יתפס במכס ולא נראה שיש על זה סימון של תקינה... עד כמה קל לפרק מראה ולהתקין חליפית?

אולי אבדוק שוב אם מישהו בארץ יכול להכין מראות.

פורסם

כל זגג יכול להכין מראה, הם חותכים את הזכוכית לפי המידה של המראה הנוכחית שלך.

תעשה את זה פשוט ותבקש מראה אספרית.

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 23.4.2023 בשעה 16:14, KipodYam כתב:

כן, מדובר בדגם החדש של אלנטרה שמגיע החל מ2021, כנראה רק בתקינה אמריקאית.

תודה. בדקתי בדוד אלי כבר ולא מצאתי.

אולי נלך לזגג. השאלה אם להדביק על או להחליף. האם ניתן יהיה להחזיר את המראה המקורית?

לא חושב שמוסך יבואן יתעסק עם זה, אלא אם כן הוא לא מבין את המשמעויות של זה.

אגב, הasx המקורי שהגיע לישראל נמכר באירופה כסיטרואן C4 קרוס אובר או משהו כזה, אז לרכב היה גם רישוי אירופאי.

סיטרואן סי קרוסר/פיג'ו 4007

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי כמעט עוד נהג שנכנסתי בו, החלפתי מראה במקום די פשוט, שמתעסק עם פנסים ומראות. אז יש לי קבלה וחשובנית. ייצר לי מראה לפי מידה כמו שאמרו פה.

עכשיו רואים נורמלי.

ממליץ לכולם. חבל שלא עשיתי את זה אחרי יום עם הרכב הזה.

מסתבר שיש גוף חימום על המראה.

המקום ממש פשוט, אמר שהוא לא יודע להתעסק עם גוף חימום (אני בטוח שאפשר למצוא מדבקות גנריות בכמה גדלים של גוף חימום כזנ שמדביקים אותן עם דבק עמיד). אמר שהוא לא יודע לעשות מראות פוטוכרומטית (אמר שזה עם שמן בפנים??).

פורסם

כן, 150 שח באשראי. אין לי מה להמליץ על המקום, היו בסדר, 5 דקות עבודה.

מה שכן, כדאי להשקיע קצת יותר וכן לחפש מראה עם חימום או אפילו עם פוטוכרומטי.

היה מקום בתל אביב שמתמחה במראות לרכב שאמר בטלפון שיכול לייצר לי מראה פוטוכרומטית במידה. חבל שהזנחתי ולא נסעתי אליו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...