Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 22.4.2023 בשעה 14:33, Mike808 כתב:

בקיה סלטוס גם יש מראה אמריקאית בצד הנהג, אני רואה בקבוצות בפייסבוק שהרבה אנשים ניגשו לזגג והחליפו את המראה למראה סטנדרטית כמו שאנחנו מכירים מרוב הרכבים, העלות לא גבוהה 100-200 שקל, מציע לך לבדוק את האפשרות.

על המראה עצמה יש נורה שנדלקת ברגע של שטח מת, מה קורה עם מראנ מזגג/לא מקורית?.

בסונטה עצמה, גם יש מראה כזו בצד הנהג.

בצד הנוסע, המראה רגילה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אצל זגג ידעו לפרק את המראה המקורית ולהרכיב במקומה מראה חדשה. שמור את המראה המקורית ותחזיר אותה עם הרכב לחברת הליסינג בתום תקופת השימוש.

באלנטרה הבסיסית שאני מנחש שהוא קיבל מחברת הליסינג אין מערכת לניטור שטחים, כנ"ל בכל רמות הגימור של קיה סלטוס המשווקות בישראל. אין לי מושג מה עושים במקרה שמותקנת מערכת לניטור שטחים מתים אבל אני מניח שיש פתרונות גם לזה.

פורסם

יש עוד חסרונות למראה האמריקאית הזאת - היא מסנוורת בטירוף כשיש רכב בלילה במראה. יש מצב מסויים שאתה פשוט מקבל את כל הפנס של הרכב ליד לתוך הפרצוף שלך. פשוט נורא.

לגבי הסונטה עם מראה רגילה בצד הנוסע - מעולם לא ניתקלתי ברכב שיש לו התראה על רכב בשטח מת רק בצד אחד... התכוונת אולי שהיא לא כזאת מגדילה בצד ימין?

באלנטרה 2023 ומניח שגם 2022 הרמת ליסינג זה עם מראות לא מתקפלות , לא פוטוכרומטיות, ללא חימום וכמובן ללא שטח מת. ברמת לא ליסינג זה מתקפל ועם שטח מת, אולי גם עם חימום, לא סגור מה המפרט.

מעניין אם אפשר לשדרג למראה עם בדיקת שטח מת. אני מניח שזה מצפצף אם אתה מאותת ויש רכב אבל זה גם לא רע רק אם יש נורה במראה עצמה וזהו זה (בהנחה שזה עובד תקין).

אני אקפוץ לאיזה זגג בהדמנות. יש מישהו מומלץ במרכז?

פורסם
לפני 3 דקות, KipodYam כתב:

מעניין אם אפשר לשדרג למראה עם בדיקת שטח מת. אני מניח שזה מצפצף אם אתה מאותת ויש רכב אבל זה גם לא רע רק אם יש נורה במראה עצמה וזהו זה (בהנחה שזה עובד תקין).

החיישן לא נמצא במראה

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, ariel000 כתב:

על המראה עצמה יש נורה שנדלקת ברגע של שטח מת, מה קורה עם מראנ מזגג/לא מקורית?.

בסונטה עצמה, גם יש מראה כזו בצד הנהג.

בצד הנוסע, המראה רגילה.

החיישן לשטח מת נמצא על גבי הבאמפר האחורי.

@פות"ש - יש חברה אמריקאית מדהימה בשם INTERNET GLASS NETWORK שתדע לעשות לך את זה. בעבר הם עשו לי מראה אספרית לשברולט מאליבו.

לא הייתי סומך על זגג ישראלי בחיים. ברגע שתגיד לו שאתה רוצה מראה אספרית הוא לא יבין על מה אתה מדבר.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלחתי להם הודעה ליצירת קשר, לא חזרו. אני לא מצליח ליצור איתם קשר. נראה שהאתר כבר לא בדיוק פעיל וזה נראה כאילו זה איזה פישינג.

פורסם

לא פישינג בכלל. אני יודע שהאתר שלהם טיפה מיושן, אבל זה נטו כי הם חברה שעובדים בה רק המשפחה כזה אז אין להם כל כך פנאי להתעסק באתר.

בטוח שיש עוד חברות כמוהם, סך הכל נתתי לך דוגמה. מקווה שיענו בקרוב!

2016 BMW M235i.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מעדכן שלא עשיתי כלום ולא הצלחתי ליצור קשר עם החברה שהחבר הקודם ציין. 

האתר שלהם ממש ממש מוזר, לתחושתי משהו השתלט עליו וזה לא האתר המקורי.

אם מישהו נוסף יכול לעדכן, אשמח.

כמות הכמעט תאונות פחתה כמעט לאפס, אבל לפני שבוע אחרי שהרכב נכנס לשטיפה, שוב כיוונתי לא מספיק טוב. בקיצור, תזהרו כשנוסע לידכם אלנטרה חדשה. הוא פשוט לא רואה אתכם. תתיחסו לזה כמו משאית.

אני כן אשמח לשלם על מראה נורמלית, לפי מידה ובמיוחד עם פוטוכרומטית, שלא ברור לי אם זה מתכהה לבד או שיש חיישן כלשהוא, מעולם לא חקרתי את זה אבל אחרי האוקטביה שהגיעה עם זה, זה ממש מציק, גם בלילה, גם כשיש מלא שמש. 

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם (נערך)

ליסינג תפעולי דרך העבודה

ראיתי גם רכב משטרה אתמול כזה, רכב צמוד של שוטר.ת, לא ניידת. אפילו צקלקה מגנטית לא היתה לו.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם
בתאריך 6.8.2023 בשעה 07:10, KipodYam כתב:

מעדכן שלא עשיתי כלום ולא הצלחתי ליצור קשר עם החברה שהחבר הקודם ציין. 

האתר שלהם ממש ממש מוזר, לתחושתי משהו השתלט עליו וזה לא האתר המקורי.

כפי שציינתי, האתר שלהם בסדר גמור. אף אחד לא השתלט עליהם. מדובר בעסק משפחתי בארה"ב ולא באתר מסחרי.

כתובת המייל שלהם הם [email protected], הם לג'יט והם אחלה. כמו שציינתי לפני כן, בעבר הם עשו לי מראה אספרית ל-Chevrolet Malibu ב-30$.

בכל מקרה, אם אתה עדיין מתעקש, בטוח שיש עוד חברות שעושות זאת. גוגל הוא חבר שלך.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 10 שעות, KipodYam כתב:

ליסינג תפעולי דרך העבודה

התייעצתי עם קולגה שקיבל לאחרונה אלנטרה מהעבודה ומצא פתרון אלגנטי. כלשונו:

ציטוט

מראה שמאלית הייתה זוועה - לא ניתן לכוון אותה בשום אופן ולראות מה יש לידך בנתיב. הוספתי מראה עליה שתיתן זווית נוספת - עוד יותר הגדיל את הבעיה כי היו עכשיו 2 זוויות שונות להסתכל כל פעם.

מייל כועס לקצין רכב שאשתי והבן שלי לא מוכנים לנהוג ברכב - הזמינו זכוכית חדשה ( בתקן אחר) שעולה כ100 ש"ח והתקינו אותה תוך 3 דקות במקום המקורי. חיי השתנו.

מאז עוד כמה בחברה שסבלו קיבלו מראה משופרת.

לא יודע איך היחסים שלך עם קצין הרכב, אבל לדעתי זה שווה בדיקה. אתה בטח לא הראשון אצל אותה חברת ליסינג שנתקל בבעיה הנ"ל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...