Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו כעיקרון יש לי ניסיון במערכות ביתיות אני יודע להרכיב פיקס כל מערכת קולנוע ביתית עבדתי בזה בחנות של אבא שלי. אני מאוד אוהב את התחום הזה וממש מסקרן אותי לדעת אך מחברים הכל איפה הכי טוב לחבר וכל הדברים שמסביב לעשות בניות יפות וכו'...

תודה לעוזרים......

פורסם

ניסיון נסיון ועוד פעם נסיון.

מהתכתבות אתה לא תלמד איך להרכיב מערכת צריך לפרק את החד יוניט לראות איך הכבלים מחוברים

(טיפ:בדר"כ יש מדבקה על הHD וכתוב שם איזה צבע של כבל זה ארקה וכו)

בהצלחה! :-)

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

HU ניראה לי שאני יודע לחבר לא סגור על זה כי שהתקנתי באוטו קיבלתי עזרה וניראה לי שהצלחתי להבין את הרוב... לא מסובך.. אני יותר מתכוון לדעת לעשות בניות...

ככמו שזה עשה עם המגברים

http://www.zika.co.il/roi/site/car/index.html

משהו בסיגנון...

וגם את כל ההרכבה של המגבר וכו'.

פורסם

כשאתה או חבר עם נסיון תרצו להרכיב מערכת פשוט תראה איך הוא מרכיב אותה ותשאל אותו שאלות.

אותו דבר אם אתה או מישהו שאתה מכיר הולכים לבעלי מקצוע.

כשמבינים את זה, זה לא יותר מסובך מלהרכיב את הכבלים של המכשירים שמתלווים למחשב הביתי במארז מאחור.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

http://www.sharks.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=142&mode=&order=0&thold=0

תיראה אולי תימצא דברים מעניינים,בתכלס אם אתה רוצה ללמוד להרכיב אתה צריך ללכת

ללמוד אצל מישהו שמתעסק בזה,תתחיל ממשהו קטן מדברים קטנים עד שלאט לאט תתחיל להרכיב

כמובן שאתה יכול להיות מטורף בחומר עיוני אבל אין על המעשי שאתה רואה בעיינים.

• תוכן חדש...