Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4Ohm Vs 1Ohm

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם נרשום את הסטאפ למנוע שאלות מיותרות

קומפוננט קידמי מוראל דוטק 5.25 120RMS

קומפוננט אחורי מוראל דוטק 6.5 140RMS

מגבר לקומפוננטים רוקפורד 801X 100RMSX4

סאב קיקר S12L5 סולו בריק 600 RMS ו 2 סלילים של 2 אום כל אחד

מגבר לסאב לאנזר 1200D מונובלוק

400X1 4Ohm

800X1 2Ohm

1200X1 1Ohm

שאלתי היא כזאת

חיווט הפלוס שלי הוא 8 גייג

ומה שמעניין אותי זה :

1 - האם 8 גייג מספיק לצריכת החשמל של המגברים האלו ?

2 - כדי להגיע להספק של הסאב אני צריך לעבוד על 1 אום ?? והאם צריכת החשמל תעלה באופן משמעותי ?

3- האם יש חיסרון לעבוד ב 1 אום ?

בתודה מראש ,

סאונד בראש .

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

Guest תמיר .א.
פורסם

לא יספיק, אתה זקוק ל4G.

ככול שההתנגדות יורדת ערך הדמפינג פקטור יורד = פחות דיוק, אבל זה יחסי ותלוי במגבר סביר להניח שלא תחוש בהבדלים.

תמיר

פורסם

כמה יעלה לי מטר של 8 גייג + פיוז מתאים ? ומאיפה ?

אני מאזור מרכז

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

איתי אני מקווה שאתה נהנה מהסט עד עכשיו...הלנזר הוא עם דמפינג של 100 ב4 אום,,ככה שסביר שלא תחוש בהבדל.

לפי דעתי תעבוד ב1 אום,כי 400RMS לסאב יזיזו אותו אבל לא תנצל את כולו,רק תהיה זהיר בכיוון...

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

מחר כניראה אני יבוא למפגש ואני יוריד את הסאב ל 1 אום שם

פורסם

ואם אני שם עוד מצבר בבג"ז ??

יש לזה איזה שהוא יתרון ?

פורסם

ואיך תגיע אליו טעינה?

יש יתרון, אם המצבר יותר קרוב יהיו פחות נפילות מתח (ככה הסביר לי מתקין, אולי אני טועה)

פורסם

אם תשים עוד מצבר זה יהווה עוד נטל על האלטרנטור, המצבר הוא בטריה, היא נטענת מהאלטרנטור..

במילים אחרות אתה בסך הכל הוספת עוד מיכל לאגור שמה חשמל, ולא את כמות החשמל הזמינה.

nivz, עירבבת פה קצת שני דברים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

Guest תמיר .א.
פורסם

אחרי 10 דקות טעינה, המצבר יהווה עומס זניח לאלטרנטור.

המתח סטטי שלו יהיה ב14V גם אחרי שתנתק אותו, למכשך כמה שניות ואז המתח ירד, כמה דקות והוא ייחזור ל12.8V תאורתית.

תמיר

פורסם

טוב אני ינצל את השירשור על ה 4G

כרגע סיימתי את החיווט שלי ל 4G אבל יש בעיה עם בית פיוז שהוא לא מתאים לכבל (מתאים רק עד 8 ) בינתיים אני מחפש בית פיוז

בכל אופן איזה פיוז אני אמור לשים ??

פורסם

אני לא חושב שתצטרך להחליף את הבית פיוז.

פשוט תכניס את הראש בכח, או שתוריד מהעובי שלו.

בנוגע לפיוז, איזה פיוז יש ברשותך כרגע? (המגברים כבר רצו בעבר כשהפיוז הזה היה מחובר?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תבדוק אם אין לך טבעת במקום שניכנס אליו הכבל .

היא אמורה לתאם בין הבית פיוז לכבל 8 גייג ,וכאשר מסירים אותה היא מתאימה בול ל 4 גייג .

פורסם

הורדתי את הטבעת וזה רק עוזר להכניס את הכבל לפלסטיק בצדדים

בכל אופן כרגע הוא פועל על פיוז של 30\40 לא יודע בדיוק

איזה פיוז שמים על כבל 4G ??

פורסם

אני חושב שהשאלה הנכונה, איזה פיוז תוכל למצוא שיתאים...

תביא משהו באיזור ה80-100 אמפר.

ומה זאת אומרת, "הוא פועל על 30\40" , מה פועל על 30\40 ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...