Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שיש בעיה במוח של הנעילה תבדוק כמה עולה לעשות קיט שלם של נעילה לא אמור לעלות יקר ותסיים עם כל הצרות האלה

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, של כתב:

יכול להיות שיש בעיה במוח של הנעילה תבדוק כמה עולה לעשות קיט שלם של נעילה לא אמור לעלות יקר ותסיים עם כל הצרות האלה

מה זה אומר מח של הנעילה? במה זה כרוך?

ואיך זה מסביר את הפתיחה של 'הצ'ופציק' כשאני סוגר ידנית?

פורסם

זה הסט הקופסא השחורה זה המוח שלו 

לפני 7 דקות, aiib כתב:

איך זה מסביר את הפתיחה של 'הצ'ופציק' כשאני סוגר ידנית?

יכול להיות שהמנוע מקבל תמיד פקודה לפתוח 

אמור לעלות באיזור 300 ש"ח אצל חשמלאי אפילו פחות או שתרכיב לבד הסט עצמו עולה באיזור  ה-150 ש"ח

נעילה.PNG

• אהבתי 1
פורסם

לי השלט השתגע כי כדי שיהיה עוד שלטים שמו רכיב על הרכיב המקורי. חשמלאי רכב הוריד אותו ונישאתי עם השלט המקורי

תיבדוק אולי אצלך גם הוסיפו שלטים לא מקוריים

פורסם
לפני 3 שעות, של כתב:

יכול להיות שהמנוע מקבל תמיד פקודה לפתוח 

ה'צופצ'יק' נפתח כשאני סוגר ידנית בלי השלט.

1. אני לוחץ על לחצן הנעילה הידני.

2. סוגר את הדלת.

3. 'הצ'ופציק' קופץ אוטומטית

לפני כשעה, של כתב:

פות"ש איזה שלט יש לך מקורי או אוניברסאלי ?

אני לא באמת יודע...

לפני שעה, דובצע כתב:

לי השלט השתגע כי כדי שיהיה עוד שלטים שמו רכיב על הרכיב המקורי. חשמלאי רכב הוריד אותו ונישאתי עם השלט המקורי

תיבדוק אולי אצלך גם הוסיפו שלטים לא מקוריים

זה שנים עבד טוב.

זה לא משהו ששינו לאחרונה

פורסם
בתאריך 14.6.2023 בשעה 18:26, דובצע כתב:

תלך לחשמלאי רכב

1. מנסה לחסוך...

2. לדעתי יש כאן בעיה נוספת שהיא לא חשמלית- למה כשאני סוגר את הדלת הקפיץ של המנעול עולה למעלה? זה מרגיש כאילו משהו הסתבך בקטע מכני ולא בחשמל

• תוכן חדש...