Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני חבר חדש(היי איציק-אני צופה בהודעותך זמן רב)

שתי שאלות לי: 1. RSI מודל 94' בזמן האחרון מקרטע, לפעמים, בנסיעה ומורגש בעיקר בנסיעת שיוט.

התופעה לא עקבית ,לפעמים יש נסיעות שאין את התופעה.כמו כן לעיתים (שוב לא עיקבי) בעת עצירה הטורים יורדים והמנוע ניכבה. תופעה נוספת, שוב לא עיקבית ,יש ימים שהרכב לא נידלק,וזה גם לאחר נסיעה,חניה ולאחר מספר שעות בעת נסיון התנעה הרכב לא מניע.(כשאני נותן אז סטרטר כאשר הגיר מחובר אז האוטו כמובן קופץ אבל מניע).

שאלה שניה :מהו מנוע צעדים ומה תפקידו?

תודה מראש למבינים ובעיקר לבעלי רכב כזה- RSI

פורסם

ראשית - בדוק את מע' ההצתה ברכב.

מתי הוחלפו המצתים? האם חוטי ההצתה תקינים?

שנית - ייתכן כי מנוע הצעדים תקול ויש לנקותו/להחליפו.

כמו כן, מומלץ לנקות את בית המצערת וחיישן החמצן.

מנוע צעדים הוא רכיב אשר אחראי על בקרת הסל"ד של המנוע, לרוב בסל"ד סרק.

הוא זה שאחראי על העלאת הסל"ד בעת הפעלת המזגן, ובכלל אמור לשמור על פעולת המנוע (דהיינו למנוע כיבויו) כדרך קבע.

בדר"כ מנוע צעדים תקול יגרום לקפיצות סל"ד בסרק, אולם ייתכן כי הוא אינו עובד כלל.

אבקש מהמנוסים ולמביני העניין לתקן את טעויותיי, במידה וישנן.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תודה שחף.פלגים ומסנן דלק הוחלפו בטיפול האחרון לפני כחודש.אני אברר במוסך את שאר האפשרויות שהצעת. ושוב,רוב תודות על ההסבר המפורט.

פורסם

רוב הסיכויים שזה המנוע צעדים.

תקפידו הוא לשמור על סל"ד סרק יציב.

הוא נדפק בגלל שמגיעים אליו אדי שמן מהמנוע ולכן הוא מתלכלך ולא מתפקד כראוי.

אתה יכול לנקות אותו לבד - זה יחזיק לתקופה מסויימת.

• תוכן חדש...