Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התיקון. 

אני מניח שאם הוא בעל דירה כיום, אז שלוש השנים כבר לא רלוונטיות. 

קצת far fetched, אבל אולי ניתן למשרד השיכון והבנייה ולראות אם יש להם יכולת לעזור, כי הם קובעים את החוקים וזו לא פעם ראשונה שאנשים קונים "בחוץ" ואז זוכים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 37 דקות, ניקו פ. כתב:

קצת far fetched, אבל אולי ניתן למשרד השיכון והבנייה ולראות אם יש להם יכולת לעזור, כי הם קובעים את החוקים וזו לא פעם ראשונה שאנשים קונים "בחוץ" ואז זוכים. 

איפה שמעת על זה?

מה שאפשר לעשות זה לחתום חוזה עם הקבלן ואחר כך לקנות בשוק החופשי, לא ההיפך.

לפחות לא לפי החוקים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לא שמעתי. ברחה לי המילה "לפנות". אולי ניתן לפנות אליהם ולבקש שישנו/יעדכנו את המדיניות בהינתן ואין אפשרות חוקית אחרת, לאור זאת שמדובר במשהו שקורה לא מעט. אבל כאמור זה לא סביר שיצליח. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

בלת”ק

בגדול פות”ש בבעייה.

האופציה היחידה שאני מכיר היא לעשות ביטול חוזה על הדירה שקנית, לחתום חוזה במשתכן, ואז לקנות שוב את הדירה שרכשת.

אבל יש כמה דברים שצריך לקחת בחשבון.

1. שהקבלן שממנו רכשת דירה, ”יזרום” איתך לסוג כזה של הליך.

יתכן שהוא ירצה כמה לירות, או בטוחה מסויימת שתבוא לרכוש שוב.

2. שרשות המיסים ”תזרום” איתך.

לא תמיד ביטול עיסקה מוגדר כביטול, לפעמים הוא מוגדר כרכישה חוזרת.

מה שיגרום שלא תרוויח שום דבר לגבי מחיר למשתכן, ובנוסף הקבלן לא יזרום עם ההליך כי יהיה לו מס רכישה.

יש פרמטרים למה נחשב ”ביטול” ומה נחשב ”רכישה חוזרת”, תתייעץ עם עו”ד.

אולי יש עוד אופציות, אני לא מכיר.

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...