Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אני עושה היום גינון, יוצא כל יום לגינה אחרת, ומסתדר לא רע עם רכב שיפתיע הרבה אני חושב, פולסוואגן פולו. 

בגלל שהיא ישנה וגם בגלל שהיא קצת קטנה, אשמח לחשוב על אפשרויות נוספות. 

אני רואה במו עיני שזה אפשרי, לשים את כל הכלים בפנים ולפנות גזם. ויש גגון שגם עוזר.

כך שלווא דווקא חייב להיות רכב גדול ממש אבל גם לא פוסל לשמוע אפשרויות. 

אשמח לשמוע על רכבים אופציונאליים שהם בעיקר לדעתכם

אמינים כל שבתקווה לא אגיע למוסך למעט טיפולי 10,000

חסכוניים (אולי גם אתקין גז) 

ומתאימים למטרה

התקציב הוא 10-25, תלוי כמה זה כדאי

שני הקריטריונים של אמין וחסכוני, ממש חשובים. 

לפני כמה שנים הייתה לי טויוטה יאריס וזה היה מדהים. השקעתי קצת יותר לעומת שאר הרכבים באותה קבוצה, אבל לא הייתי במוסך כמעט אף

פעם והיה לי הרבה שקט בזכות זה. 

תודה מראש!

טומס

פורסם

בתקציב שלך תוכל לקנות סיטרואן סי 3 פיקאסו, רכב יותר גדול ויותר פרקטי. הגיר הרובוטי לא מומלץ אבל מהיכרות עם הדיזל בגרסה הידנית האמינות לא רעה והרכב חסכוני. ישנן גרסאות עם בקרת שיוט ואפילו חיישני גשם ותאורה. 

כמובן לבדוק היסטוריית טיפולים ולקחת לבדיקה, הרבה שימשו כרכבי עבודה ולא בהכרח תוחזקו כראוי. 

בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

• תוכן חדש...