Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה

WD40

לכתמים האלה שליד הגלגל- כמה זה עוזר ואם זה מוריד שכבה או גורם לצבע מט? ונגד איזה עוד כתמים זה יכול להועיל?

תודה מראש.

פורסם
ה

WD40

לכתמים האלה שליד הגלגל- כמה זה עוזר ואם זה מוריד שכבה או גורם לצבע מט? ונגד איזה עוד כתמים זה יכול להועיל?

עוזר מאוד, פותר את הבעיה לגמרי.

לא עושה שום נזק לצבע, לא פוגע בברק.

לרסס בנדיבות, תן לו להספג קצת, נגיד 10-20 דקות (באמצע תן לו אפילו עוד איזה שפריץ קטן) ואז בעדינות עם מטלית רכה לנגב אותו תוך כדי שאתה מרסס מדי פעם עוד טיפה WD40 בשביל שהמטלית עצמה לא תפגע בצבע.

הצלחה מובטחת. :-)

עבד לי מצויין גם עם שאריות של דבק (תוצאה של סרט בידוד חשמלי שהיה דבוק לאוטו למשך חצי שנה), כתמים של כל מיני דברים שנשרו מעצים ועוד... שווה לנסות.

מוטי.

פורסם

עזוב אותך מספוגיות קסם עזוב אותך מWD40

קחו 5 שקל לכו לתחנת דלק.

בקשו מהמתדלק למלא בבקבוק 95 נטול עופרת.

קחו מטלית או סתם איזה גופייה ישנה, סיפגו אותה בקצת מהדלק, תעברו בתנועות סיבוביות על הכתמים.

והאוטו כמו חדשה ! לא חדש.. חדשה!!

המלצה.. אחרי שסיימתם להבריק שיפכו קצת מים על הפח. שהאוטו לא ידלק לכם מאיזה סיגריה של מישהו.

תבלו....

:smilecolr:snipersmi
פורסם

נפט ועוד כמה דברים, אחד מהם הוא ממס צבע. אין בעיה לנקות איתו כתמים, אבל רצוי לנגב טוב אחרי השימוש. אם תשאירו אותו לכמה ימים על הרכב, תתחיל להופיע שכבה לבנה שהיא בעצם הצבע או הלכה שפורקו. אחרי כמה פעמים כאלו הברק יפגע.

בכל מקרה, אני לא אומר לא להשתמש, רק לשים דגש על ניגוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

WD40 פוגע בלכה בצורה משמעותית מאד אם לא מנגבים אותו בצורה מוחלטת מהאוטו.

פעם שימנו לי את הגומי של החלון חשמל כי הוא הלך קשה ומסתבר שהשמן הזה נזל על הפח וכמעט לא היה נראה לעין.

לאחר בדיוק שלושה ימים הופיע סימן מגעיל שהואיל בטובו לרדת לאחר מלא שטיפות ווקסים.

• תוכן חדש...