Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

ב2018 עשיתי עבירה של 8 נקודות.

פחות משנתיים לאחר מכן, ב2020 עשיתי עוד עבירה של 8 נקודות.

אחרי זה עשיתי קורס נהיגה נכונה בסיסי.

פחות משנתיים לאחר מכן, ב2022 עשיתי עוד עבירה של 8 נקודות, ולא קיבלתי בדואר שום זימון לקורס.

זה ברח לי מהראש, ועכשיו הוצאתי תדפיס נקודות, ועדיין כתובות בו גם הנקודות מ2020.

אני תוהה האם זה אומר שיש לי עכשיו 16 נקודות תקפות ואני צריך לעשות קורס נהיגה נכונה בסיסי שוב?

מצד שני, בטבלה למעלה של אמצעי התיקון, מופיע הקורס שכבר עשיתי כשהוא משויך לדוחות מ2018 ו2020,

ולא מופיעה שם ברשימה שורה של אמצעי תיקון נוסף עם "תאריך פתיחה" בסמוך לתאריך הדוח האחרון. (צירפתי תצלום)

אם הייתי צריך לבצע קורס נוסף הוא אמור היה להופיע בטבלה? איך אני יכול לברר בוודאות אם אני צריך לעשות קורס או לא?

תודה!

(חיפשתי בפורום תשובה מהעבר והגעתי לשרשור למטה - אבל האמת היא שיצאתי מבולבל יותר, ואולי דברים השתנו מאז)

zz.jpg

חיפשתי באינטרנט קודם דוגמאות לתדפיסים לראות איך זה אמור להיראות כשיש משהו לא סגור, ואני חושב שעכשיו מצאתי.
תמונה מצורפת. בשורה העליונה יש שורה עם קורס נהיגה נכונה בסיסי, עם תאריך פתיחה, ובלי תאריך סיום. וגם יש כותרת למעלה "לתשומת לבך עליך לבצע את כל אמצעי התיקון המפורטים מטה", שאין בתדפיס שלי.

זה אומר שאני פטור מקורס באמת?

YY.jpg

עריכה אחרונה על ידי טרו
הבהרה למה השרשור הישן לא בהכרח נותן מענה
פורסם

פניתי עכשיו בטלפון למשרד התחבורה, כוכבית 5678. היתה המתנה קצרה, ואחרי שהפקידה קיבלה ממני כל מיני פרטי זיהוי היא בדקה ואמרה שאני לא צריך לעשות קורס ושהעובדה שרואים חלק מהנקודות הישנות בתדפיס לא רלוונטית.

אז זו התשובה, לפחות במקרה שלי. תודה. :)

• אהבתי 1
פורסם

הנקודות והעבירות יופיעו בתדפיס עד סוף חייך. העניין החשוב כמה מהן תקפות נכון לעכשיו.יש הסבר די מפורט באתר של משרד הרישוי .

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...