Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח עם מיגון או ללא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעצת הפורום,

שתי הצעות של מקיף וחובה  לאוקטביה VRS

5800 ב GO ללא דרישות מיגון כלל, אמנם ללא שמשות מקוריות או הפחתה של השתתפות עצמית, בגדול פוליסה בסיסית.

6420 (6900) ב AIG עם איתוראן רדום, התקנה 450 ו40 ש"ח בחודש וכל מיני הטבות נוספות כמו ביטולי השתתפות עצמית ושמשות מקוריות.

קראתי בפורום ונרתעתי מהאיתוראן והתקנות מקומיות, ללא דרישת האיתוראן הייתי בוחר ב AIG , אשמח להכוונה גם של חברות הביטוח כי יש לי ניסיון רק עם ליברה והם לא מוכנים לבטח כלל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• ספונסר פורום
פורסם

מסכים עם פות"ש לגבי איתוראן - כל התקנה מקומית רק מעלה את הסיכוי לתקלות אלקטרוניקה עתידיות, כתוצאה מרשלנות

של מתקין.

מצד שני - שמשות מקוריות זה משהו באמת חשוב במקרה שצריך להחליף. יצא לי להיתקל בלא מעט חליפיות סיניות שיכולת ממש להרגיש עקמומיות קלה בפני השטח. כמובן שרוב השמשות הללו הן בסדר גמור, אבל משיחה עם מתקין גדול בצפון הוא בהחלט

אישר שניתן להבחין בהבדלי איכות. קצת מזכיר את חלקי הפח מסין - מתאימים, אבל רק ב-99%...

עצתי - תמשיך לעשות שופינג בין חברות. VRS הוא רכב מיוחד ובעייתי לביטוח, קבל כמה שיותר הצעות מחברות רגילות ואונליין כאחד. ההבדלים במחיר יכולים להיות מאד משמעותיים.

מניסיון עם ה-A4 שלי, חב' מנורה הפתיעה לטובה, נסה גם את הפניקס, ביטוח ישיר ואחרים, אל תהסס לבקש לשפר מחירים - הם רגילים לזה וזה חלק מהתהליך. קח בחשבון שעבר ביטוחי נקי הוא הגורם המשפיע ביותר על המחיר הסופי.

לא לוותר על כיסוי צד ג' בגובה 2 מיליון ש"ח לפחות - ככל שמתרבים כלי רכב היפר-יקרים על כבישי ארצנו זה נהיה יותר רלוונטי

ואתה לא רוצה למצא עצמך במצב של "זכייה בפייס הפוך" עם גרימת נזק לרכב ששוויו הרבה מעל מיליון ש"ח... 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם (נערך)

בדקתי, הפניקס לא מוכנים, מנורה ב9 אלף.

כנראה שאלך על AIG או סידור כזה או אחר שאצליח לעשות דרך העבודה.

תודה רבה על התגובה המפורטת.

לגבי האיתוראן - הלכתי על הפעיל, אם רק חברה אחת מוכנה בלי והיא לא משהו מבחינת כיסוי כנראה שאזדקק לזה בכל מקרה בשנה-שנתיים הקרובות :( וזה מבאס, בעיקר בגלל הקודנית.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תגיד אתה אמיתי?

יש לך אופציה לביטוח בלי מיגון,  ואתה בוחר בהצעה שכוללת חובת מיגון ועוד משלם על זה יותר כסף?

בד"כ זה הפוך, אתה משלם יותר כדי להוריד את חובת המיגון (וזה עדיין יוצא משתלם כי מנוי לשנה של איתוראן עולה יותר).

אופציה לשמשות מקוריות יש כמעט בכל ביטוח, ועולה תוספת של משהו כמו 200 ש"ח. אז תבדוק את העניין.

• אהבתי 3
פורסם

השאלה היא מה אתה קונה בביטוח, בהפרש של לא הרבה כסף אני מקבל הרבה יותר, בעיקר ביטול השתתפות עצמית והשמשות

GO לא הסכימו, לא משנה מה ניסיתי בשביל לאפשר לי את הדברים האלה. שאר החברות כמו מנורה והפניקס שהוצעו כאן לא מעוניינות לבטח בכלל.

מעדיף לשלם את העוד 1460 בשנה בשביל לקבל את כל אלו. (שזה המחיר של ההפרש בפרמיה ושל האיתוראן)

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
בתאריך 13.10.2022 בשעה 09:46, הלוחש למכוניות כתב:

חליפיות סיניות שיכולת ממש להרגיש עקמומיות קלה בפני השטח.

השאלה אם יש עיוות בשדה הראיה ואם העקמומיות פוגעת בעמידות. אם לא, אז למי אכפת? (אלא אם אתה נוהג ללטף את השמשה כל בוקר).

פורסם

אתה מדבר על כ 1600 שקלים לשנה הפרש (פרמייה פלוס עלות איתוראן).

כמה תצטרך להוסיף על שמשה קדמית מקורית אם תצטרך?

מה שאר ההבדלים מבחינת סכומי כיסוי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

הוא הוריד לי עוד איזה 200 והוסיף שמשות מקוריות (עלות של 300), כמו כן 2 נהגים יוצא יותר זול מנהג אחד שמציעים ב AIG (הוא אמר שזה הזוי אבל יותר זול).

ההבדל העיקרי לרעתם (GO)זה שזה בלי חלפים מקוריים.

כנראה שאבחר בהם וזהו, חבל על ה2000 ש"ח שהלכו על איתוראן, אמנם הטעות היתה.

אני משאיר את הפרטים בשביל מתבלטים שיגיעו בעתיד לשרשור :)

זה GO - 

הרחבות וכיסויים ללא תוספת פרמיה: 

ü       הגדרה של "טוטל לוס" לנזק מעל 50% .

ü      גבול אחריות כלפי צד שלישי בגין נזקי רכוש עד ל- ,3,000,000 ₪.

ü      ביטול השתתפות עצמית לנזקי רכוש מעל2000 ש''ח במוסך הסדר.

ü      תשלום תביעה ללא דמי כינון הנזק (כינון אוטומטי).

ü      הוצאות הגנה משפטית בסך של 30,000 ₪ , כפוף להשתתפות עצמית בסך של 492 ₪.

ü     "חדש תמורת ישן" לרכב משנת ייצור שנה אחרונה ושוטפת (במקרה של טוטאלוס וגנבה)

ב.       שירותים נלווים (ריידרים) :  

ü      חבילת "יהלום" בכפוף לכתב שירות "ממסי".

שבר לפנסים ומראות עד ל5000₪ השתתפות עצמית 250 ₪ (לא נחשב כתביעה)

החבילה כוללת:

·         שירותי דרך וגרירה.

·         רכב חליפי במקרים הבאים:

תאונה מהיום הראשון ועד 7 ימים מקסימום.

אובדן מוחלט מהיום הראשון ועד 21 ימים מקסימום.

במקרה של גניבה מהיום הראשון ועד 30 ימים מקסימום.

·         כיסוי שמשותבהתאם לכתב השירות "אוטוגלס" או "דרכים" לפי בחירת המבוטח.

ü      חבילת פינוק:

החבילה כוללת הגעת נציג למקום התאונה, הסעת הלקוח והמשך טיפול ברכב, אחסנה מעבר לשעות הפעילות, החלפת גלגל, שרותי אספקת דלק ופריצת רכב במידה והמפתח נעול בתוכו. 

AIG קצת קשה להוציא אבל מה שהם מציעים זמין לכל באתר שלהם.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...