Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תבדוק באיילון מוטורס או אוטומקס  (יבואנים מקבילים ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לא יודע לגבי יאריס קרוס. אולי דומה הדבר להפסקת מכירת יאריס, כאשר היבואן לא רצה להזמין מלאי ופיספס את הרכבת. מחכים לכן לרכבת הבאה, מתי? ראה בקישור להלן.

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=ryfvwag25

עריכה אחרונה על ידי Basko
פורסם

כן היבואן הרשמי יוניון לא מייבא כרגע יאריס.
האם זה בגלל שאין ביקוש? אי אפשר לדעת.
יותר הגיוני דווקא שאין היצע, אבל בשורה התחתונה לא ניתן כרגע להזמין יאריס, כמו שגם לא ניתן להזמין כרגע קיה ריו.

פורסם
לפני 19 דקות, rolling_stony כתב:

כן היבואן הרשמי יוניון לא מייבא כרגע יאריס.
האם זה בגלל שאין ביקוש? אי אפשר לדעת.
יותר הגיוני דווקא שאין היצע, אבל בשורה התחתונה לא ניתן כרגע להזמין יאריס, כמו שגם לא ניתן להזמין כרגע קיה ריו.

תקרא את הכתבה בקישור ששלחתי, תקבל תשובות.

פורסם

ממש לא מדויק שהיבואן "פיספס את הרכבת" אפשר להעריך בזהירות שהוא קיבל הקצאה והיה צריך לבחור מה הכי משתלם לו להביא. כנראה שהיאריס קרוס ההברידי הכי ריווחי ומבוקש, ועדיף לו להביא אותו על חשבון דגמים אחרים.

יאריס יש בשפע מיבוא מקביל, אבל במחירים גבוהים יחסית.

יאריס קרוס אין כמעט ביבוא מקביל. מתחילת השנה הגיעו 7 יחידות בלבד.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יאריס רכב מעולה עם ביקוש מעולה. כשהייתי בסוכנות לפני כחצי שנה היה צפי הזמנה לכ4 חודשים פלוס.

יותר נראה לי שזה עיניין של הקצאה או של רווח, כאם אפשר למכור יאריס עם עקבים בעוד 20000 שח, אז למה לא?

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

ממש לא מדויק שהיבואן "פיספס את הרכבת" אפשר להעריך בזהירות שהוא קיבל הקצאה והיה צריך לבחור מה הכי משתלם לו להביא. כנראה שהיאריס קרוס ההברידי הכי ריווחי ומבוקש, ועדיף לו להביא אותו על חשבון דגמים אחרים.

יאריס יש בשפע מיבוא מקביל, אבל במחירים גבוהים יחסית.

יאריס קרוס אין כמעט ביבוא מקביל. מתחילת השנה הגיעו 7 יחידות בלבד.

כתבתי תגובה עם קישור לכתבה בנושא, ניראה לי שלא קראת את הכתבה.

פורסם

בוא נגיד  בשיא העדינות שמה שכתוב שם הוא הערכות של עיתונאי שאני פחות מתחבר לדרך החשיבה שלו, ושל כלי התקשורת בוא הוא כותב...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בכתבה בקישור כתוב: "הסיבה להפסקת שיווקה של היאריס היא שטויוטה ככל הנראה לא הקצתה לישראל את כמות הרכבים הנדרשת,"
ולא שהיבואן "פספס את הרכבת"

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

ואני חושב שהיבואן בחר לשווק דגמים אחרים רווחיים יותר עבורו. זאת בחירה מושכלת ולא חוסר הקצאה של דגם מסויים.

• אהבתי 2

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בהחלט זכותך לחשוב ככה, אבל אני לא חושב שמישהו באמת יודע (חוץ מהיבואן).
לדעתי היבואן יעדיף למכור כמה שיותר דגמים וישמח למכור גם סופר מיני כי יש תחרות גם בשוק הזה ולא כל מי שמתעניין ביאריס יחליף אותה ביאריס קרוס

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, zvit כתב:

בוא נגיד  בשיא העדינות שמה שכתוב שם הוא הערכות של עיתונאי שאני פחות מתחבר לדרך החשיבה שלו, ושל כלי התקשורת בוא הוא כותב...

אני מוכן להיות פחות עדין. מדובר ב-״עיתונאי״ נבער שכל פעם שהוא כותב על משהו שיש לי בו הבנה מינימלית, אני מזהה שגיאות עובדתיות, חוסר בדיקה מינמילית, ומסקנות לא מבוססות. המלצתי היא להתעלם לחלוטין מכל ״כתבה״ שלו. הן לא ראויות לציטוט.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • תוכן חדש...