Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במשרד הרישוי להעברת בעלות רכב נכה הם מבקשים להסיר קודם את ההגבלה של אישור מכס- ב .לאומי. איך ואפוא אני יכול להסיר את ההגבלה הזאת?  תודה

פורסם

בעל הרכב / בן משפחה צריך לפנות למחלקת הניידות בסניף הביטוח הלאומי שהנכה משוייך אליו.

 

אם הנכה מתכוון להחליף רכב הרכב הישן משוחרר מהמכס באופן ממוחשב ללא תשלום עם הנפקת המסמכים לרכישת הרכב החדש.

 

אם הנכה לא מתכוון לרכוש רכב אחר במקום הרכב הקיים הוא צריך לבקש מביטוח לאומי לשחרר את הרכב (או בשפת הביטוח הלאומי "להחזיר את ההלוואה העומדת") במקרה זה ברוב המקרים הנכה נדרש לשלם סכום מסוים ע"מ שהרכב ישוחרר. (הסכום שצריך לשלם משתנה ממקרה למקרה תלוי בנכה הספציפי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...