Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה להמלצה/דיס על שמן מנוע שבצילומים. אם היא נובעת גם מהתנסות אישית - עוד יותר טוב. אני מתעתד להשתמש בשמן הזה לטויוטה יאריס 2012 (טיפול 60 אלף).

תודה וחג שמח.

oil1.jpg

oil2.jpg

פורסם

שמן מעולה מאחד היצרנים הגדולים. 

סינטטי מלא בתקן API SN.

מתאים ליאריס 2012 ( וגם ל 2022).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בחלק מרכבי טויוטה יש הוראה מפורשת לא להשתמש בשמני C3, כשלמיטב ידיעתי (וכך אני עושה) יש להשתמש בשמן C2. בגלל שהשמן עומד בשני התקנים, אישית, לא יודע מה לומר לך, אבל ככלל השמנים של וולווליין הם מעולים (ובהם אני משתמש יחד עם מוטול).

פורסם

בכל רכבי טויוטה מהשנתון הזה אין התייחסות לתקן ACEA בספר הרכב, רק לתקן API.

ולרכב משנת 2012 גם תקן SM עומד בדרישות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תמיד כדאי לבדוק מה דרישות התקן של היצרן למודל ולשנתון

כל עוד עומד בתקן או עולה עליו זה תקין

ולווליין אחת החברות הגדולות והידועות לשמנים

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

בכל רכבי טויוטה מהשנתון הזה אין התייחסות לתקן ACEA בספר הרכב, רק לתקן API.

ולרכב משנת 2012 גם תקן SM עומד בדרישות.

תודה שטרחת ובדקת אבל משהו לא ברור לי - אתה כותב שתקן SM עומד בדרישות, אבל אם אני מבין נכון, השמן הזה בתקן SN. שורה תחתונה: להבנתך השמן הזה מתאים למה שאני רוצה להשתמש?

תודה וחג שמח.

פורסם

SN תקן יותר מתקדם,  הוא תקף לרכבים בהם נדרשים תקנים יותר ישנים ( SL/ SM ).

השמן הזה מעולה ומתאים.

• תוכן חדש...