Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים וולוו c30 205/55R16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

גם אני עם אותם מידות ולא יודע אם אני עוזר לך אבל אני יכול לחוות דעה על הצמיגים שלי.

אני עם וולוו V40 וסמוך לזמן הרכישה החלפתי 4 צמיגים לצמיגי מישלן Primacy 4 שעלו סביב ה-1,000 ש"ח לארבעה במבצע אם אני זוכר נכון.

חשוב לציין שלא התנסיתי בצמיגים אחרים ברכב הזה מלבד אולי שבועיים עד שהחלפתי את ארבעתם כי היו בלויים.

לדעתי הם סבירים ולא מיוחדים, נוחות לא מתעלה יותר מדי, אולי גם בגלל כיול הרכב עצמו אבל מרגישים היטב מהמורות על הדרך במיוחד בנסיעה איטית ועירונית.

יציבות טובה יחסית, אולי רק בכיכרות במהירות של 45/50 קמ"ש יש תחושה שהגלגלים מתחילים להחליק ושוב, לא יודע אם זה הרכב או הצמיגים.

איכות, שנה וחצי ו10K ק"מ, הם במצב מעולה.

לסיכום, אני לא מרגיש שהם גרועים או לא נוחים אבל קרוב לוודאי שהייתי מנסה צמיגים אחרים בזמן ההחלפה הבאה.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 6 שעות, shilo_v כתב:

וסמוך לזמן הרכישה החלפתי 4 צמיגים לצמיגי מישלן Primacy 4 שעלו סביב ה-1,000 ש"ח לארבעה במבצע אם אני זוכר נכון.

זה המחיר של 4 צמיגים סינים, לא של מישלין. גם לא במבצע. 

פורסם (נערך)

משלין פרמסי 4, הרכבנו אותו על שני רכבים שלנו: איביזה טורבו, וגם במידה שלך בדיוק הרכבנו על קורולה 2015. צמיג מצויין, דביק ושקט. 350 שח לצמיג בפנצ'ריה ליד הבית שלי.\

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

פותה"ש מעוניין בצמיג יותר ספורטיבי מאשר פרימסי 4.

קונטיננטל פרמיום קונטקט 5 בהחלט עונים לדרישות, ביחד עם מישלין PS4

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 18 שעות, vladclar כתב:

מדוע אינך רושם מאיפה אתה? 

איזור ראשון לציון.

אוקיי, אז 
קונטיננטל פרמיום קונטקט 5 ביחד עם מישלין PS4 הם בראש הרשימה :)

לפי התגובות פה פרימסי זה לא מה שאני מחפש...

פורסם (נערך)

תחפש באינטרנט ותתקשר ל:

" צמיגי אור" ראשלץ

"גלגלי המגן " בית דגן.

תשאל,  האם הם יכולים להזמין מישלין PS4 או קונטיננטל PC5 ( בטוח לא מחזיקים את שני הדגמים האלה במלאי במידה שלך).

יכול להיות שפרימסי 4 כן יספיקו לך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 8 שעות, gollu כתב:

זה המחיר של 4 צמיגים סינים, לא של מישלין. גם לא במבצע. 

צודק לגמרי, אבל בכל זאת.

היה מבצע 40% הנחה + הנחת עובד של חבר שעבד באותו מקום (אוטודיפו) וקיבלתי ארבעה טריים במחיר מעולה כולל התקנה.

פות"ש, אם תוכל לחוות דעה על איזה מהצמיגים שתתקין, אודה לך מאוד.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 30 דקות, shilo_v כתב:

פות"ש, אם תוכל לחוות דעה על איזה מהצמיגים שתתקין, אודה לך מאוד.

בכיף 👍

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

טוב, בנתיים הקונטי cpc 5 והמישלן ps4 בראש הרשימה.

אבל זה לא מונע ממני מלהמשיך לבדוק אופציות נוספות.

מה אומרים על אלה?:

Screen Shot 2022-09-25 at 22.32.00.png

Screen Shot 2022-09-25 at 22.32.13.png

ה nexen נראה טוב. ספורטיבי מדי?

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם

הנקסן צמיג סמי סליק.

הכי ספורטיבי מבין כל הדגמים שהועלו בשרשור.

אחיזה מקסימלית, יבוא על חשבון אורך חיים ושקט בנסיעה. לדעתי פחות מתאים לרכב הנדון.(אלא אם כן השימוש הוא מסלול נטו)

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

היוקוהמה נראה לגיטימי לגמרי לפי ביקורות. קשה לדעתי למצוא מישהו עם ניסיון מעשי איתו, אבל זה לבחור בין מעולה לנהדר, כך שכנראה לא תיפול איתם. לך על הטרי מביניהם.

עריכה - תסתכל על הדף הזה:

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Yokohama/Advan-Sport-V105.htm

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני לא לוקח את הרכב למסלול... אז כן, ספורטיבי מדי.

רק שאני אהיה סגור על המישלן והקונטי, מדובר בצמיגים האלה, נכון?:

Screen Shot 2022-09-25 at 23.10.17.png

Screen Shot 2022-09-25 at 23.18.30.png

עריכה אחרונה על ידי method
  • תוכן חדש...