Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נסעתי על הרכב (2016), מתכנן להחליף את האימפרזה לאלנטרה 2017, מרגיש מאוד מרווח.

איך הוא מבחינת טיפולים? אחזקה?

מציין שאנחנו נוסעים פחות מ-10 ק״מ אלף לשנה.

היו בהתלבטויות גם ניסאן סנטרה שירדה מהפרק (לצמיתות), קורולה וסיוויק (שאני לא מצליח למצוא במגרשים).

אני עושה טרייד + תוספת מימון ולכן מוגבל מאוד במה שאני מצליח למצוא.

פורסם

אלנטרה רכב מוצלח מאוד למשפחה, פחות יקר מאשר קורולה. אמינות גבוהה, תחזוקה לא יקרה.

לסיוויק עם מנועי טורבו האמינות לא מושלמת.

תרחיב את החיפושים גם לקיה פורטה, רכב זהה מכנית לאלנטרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מומלץ במיוחד רכב שקט אמין ובנסיעה רגועה מצליח להיות גם מאוד חסכוני

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

אלנטרה 2017 כנראה כבר לא קיימת בחברות הליסינג הגדולות אלא רק אצל הסוחרים הקטנים.

תחפש בפרטי תוכל למצוא גם רכבים שמורים שלא עברו קומבינות כאלה ואחרות.

הביקוש בתקופה הזאת גבוה בכל סוגי הרכבים לא חושב שיקח לך יותר מימים בודדים למכור את הרכב ובטוח תקבל יותר ממה שסוחר יתן לך.

לגבי מימון יש לך אופציה דרך הבנק או ישירות מול חברת מימון ישיר תהליך זהה למה שיציעו לך אצל סוחר כזה או אחר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני מדבר על ב״ש בלבד - בדקתי הרבה מקומות, מצאתי דרך כלמוביל טרייד, אין ממש אצל סוחרים.

היום מגיע הרכב, מחר הולך לראות אותו, אני אופטימי, מקווה מאוד שיצא רכב נקי יחסית.

אני עושה דרך מימון (נשאר לי קצת על הרכב שלי).

פורסם

חברה כמו כלמוביל, טרייד מוביל, אוטוסנטר, לובינסקי טרייד וחברות נוספות בסדר גודל הזה אין בעיה לרכוש מהם והם אפילו לרוב מעט יותר יקרים בגלל הראש שקט שנותנים ללקוח. 

אני התכוונתי לסוחרי מדרכה כמו טרייד אין.. ובניו.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
בתאריך 26.6.2022 בשעה 21:14, איש שמח כתב:

מומלץ במיוחד רכב שקט אמין ובנסיעה רגועה מצליח להיות גם מאוד חסכוני

מאוד חסכונית היא לא. צריכת הדלק סבירה לגמרי אבל לא חסכונית ובטח שלא מאוד, עם זאת זה פחות אמור לעניין את מי שהדגיש שהוא נוסע מעט. מאזדה 3, טויוטה קורולה ומתחרות עם מנועי טורבו קטנים או טורבו דיזל מאותה תקופה יהיו חסכוניות יותר מהאלנטרה.

פורסם

מאוד רציתי את המאזדה 3 עד שהתיישבתי בה ועשיתי סיבוב, לא מספיק מרווחת (לטעמי לפחות), קורולה יקרה לשנה, מחכה לעשות לה בדיקה השבוע.

בכל מקרה, ממש תודה לכולם על העזרה!

• תוכן חדש...