Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ביקשתי מהאחראי הרכבים במקום העבודה שלי חוות דעת לגבי הצמיגים המותקנים באוטו שלי.

הוא אמר שהם במצב בסדר, אבל כדאי להחליף בין הצמיגים הקדמיים לאחוריים כי הקדמיים נשחקים יותר, ולהרוויח ככה עוד כ-20 אלף ק"מ על הצמיגים.

כמה אמורה לעלות לי עבודה כזאת בפנצ'רייה סבירה?

תודה.

• פיתרון
פורסם (נערך)

איזון של 4 גלגלים יכול לעלות 100-200₪. את המחיר הזול קיבלתי באחת הצמיגיות ביפו.

אחרי האיזון לפנצ'רמאכר כבר לא משנה לאן להחזיר את הצמיגים ( קדימה או אחורה ). 

מדובר ברכב פרטי שלך או רכב ליסינג תפעולי ממקום העבודה? האם יש רעידות ברכב במהירות גבוהה?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 12 שעות, vladclar כתב:

איזון של 4 גלגלים יכול לעלות 100-200₪. את המחיר הזול קיבלתי באחת הצמיגיות ביפו.

אחרי האיזון לפנצ'רמאכר כבר לא משנה לאן להחזיר את הצמיגים ( קדימה או אחורה ). 

מדובר ברכב פרטי שלך או רכב ליסינג תפעולי ממקום העבודה? האם יש רעידות ברכב במהירות גבוהה?

רכב פרטי שלי. אין רעידות.

פורסם

אתה יכול להסתפק באיזון של שני הגלגלים שיעברו קדימה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה יכול בטיפול הבא במוסך לבקש הצלבת גלגלים, לא יגבו על זה תשלום נוסף. אם אין רעידות לא חייב איזון.

אם אתה בקטע של שעת כושר אפשר גם לעשות את ההצלבה לבד תוך שימוש בגלגל ספייר, אם כי זה די מעיק כי זה 6 פעמים פירוק/הרכבת גלגל. 

פורסם

יש לי בכל מקרה פנצ'ר שאני מעדיף לתקן (למרות שזה ככה כבר כמה זמן, הבורג תקוע חזק וכמעט לא יורד אוויר), אז מעדיף לא לחכות עוד חודשיים-שלושה לטיפול.

פורסם (נערך)

תתעקש כן לעשות איזון לגלגל עם התקר אחרי התיקון, גם אם בצמיגיה ינסו לספר לך שלא צריך,  כי החזירו את הצמיג בדיוק לאותו המקום על הג'נט ( לפי הסימון ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

אתה יכול בטיפול הבא במוסך לבקש הצלבת גלגלים, לא יגבו על זה תשלום נוסף. אם אין רעידות לא חייב איזון.

אם אתה בקטע של שעת כושר אפשר גם לעשות את ההצלבה לבד תוך שימוש בגלגל ספייר, אם כי זה די מעיק כי זה 6 פעמים פירוק/הרכבת גלגל. 

אפשר עם 2 ג'קים תוך פחות מחצי שעה לדעתי

.

פורסם

בפנצ'רייה שהייתי אמרו שבגלל שקניתי את כל ארבעת הצמיגים ביחד ונסעתי איתם הרבה (בערך 65 אלף קמ), הצמיגים הקדמיים יותר נשחקים וזה לא בטיחותי להעביר אותם אחורה.

הוא צודק? בינתיים רק תיקנתי את הפנצ'ר.

פורסם

רוב הצמיגים אחרי 65 אלף קילומטרים על הציר הקדמי מסיימים את חייהם ( לפני הזוג מאחורה ) . את הרוטציה היית צריך לעשות הרבה לפני כן.  

פורסם

למיטב ידיעתי מומלץ שהצמיגים הטובים יותר ימצאו מאחור.

במקרה כזה שווה לשקול להמשיך לנסוע במצב הקיים עד שהצמיגים הקדמיים יסיימו את חייהם ואז להחליף אותם בזוג חדש שיותקן מאחור ואת המשומשים מאחור להעביר קדימה, וחוזר חלילה.

פורסם

אני חושב שמדובר בדיעה מיושנת, במיוחד ברכבים בעלי ESP.
אבל זה רק אני, בכל אופן, אתה לא חייב לעשות את כל המהלך הזה, אתה יכול גם להחליף צמיגים בזוגות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...