Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה בדיוק אמרתי יש הבדל אבל זניח… האמת גם שכחתי מזה שהצריכה בפועל כל כך נמוכה גם בעוצמה מלאה, מה שכן הצריכה בפועל פחות מעניינת מעניין ההתנגדות הנמוכה ואז אנחנו שומרים על מתח גבוהה(V) במצבר.

יותר רלוונטי לSPL או רכבים חשמליים.

זניח מאוד מאוד לרובנו, בתור אחד עם 1400 RMS ברכב אני יכול להעיד שזה שטויות בעייני והכבל שלי מחנות חשמל בכלל, הכי ג׳אנק, אם יש לכם מקור יותר גרוע תשלחו לי DM.

תורת הכאוס זה נושא מעניין עשיתי על זה פרוייקט קטן פעם לכיף להוכיח את המשוואות של מערכת לורנץ בצורה גרפית מוחשית עם אנימציה

למי שזה מעניין אותו:

לגבי הכבלים מצופים מכסף אני פחות מאמין.

ד״א לגבי שמיעה לוגריטמית - אין מישהו שמסכים יותר ממני! שיר לפני שווארמה ואחרי שווארמה זה שני דברים שונים לגמרי!

לכן אני ממליץ לפני כל האזנה למערכת לאכול שווארמה ;)

להוריד קצת את המשתנים, אני מדבר מניסיון.

• מעניין 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

kalmangar

אהבתי את המצגת על תאוריית הכאוס, נושא מרתק והזכיר לי נשכחות מהלימודים גם כן.

באחת התגובות הקודמות שלי שנתתי המחשה עם הקשים בכוס, התכוונתי להבדל בין מוליך מלא, לבין מוליך סיבים, ולגמרי פיספסתי את הקטע של הפחות סיבים בין קצוות הקיצון, ואכן אתה צודק.

אפשר לרדת לדקויות מטורפות בכל מה שקשור לחיווט וציפויים, בגדול בגדול בגדול, העיקר מבחינתי זה נוחות שימוש, משך חיים בדגש על התנגדות לקורוזיה (שכן היא גורמת לפגיעה מוחשית בסיגנל, וזהו...לא מתכוון לחפש חיווט מכסף שיצקו אותו בטמפ מבוקרת שעבר כישוף של איזה רבי (מבלי לפגוע באף אחד).

אדי, לגבי זרם חשמלי, יש כל כך הרבה הסברים, שאני אפילו לא נכנס לזה (בעיקר כי אני כבר לא זוכר את החומר מתקופת הלימודים), מה שאני כן זוכר זה שזרם חשמלי במוליך מייצר שדה מגנטי סביבו, והשדה המגנטי הזה מייצר זרם חשמלי במוליך שנמצא בתווך של אותו שדה מגנטי - וכמובן שיש אינטרקציה בניהם, שגם משפיעה על הזרם במוליך הראשי.

לדעתי, בסביבה של רכב, במתחים ובזרמים שעובדים איתם (בהקשר של מערכות סטריאו - לא של מנועים חשמליים וסוללות עצומות) אין פה עניין שצריך להתחשב בו באדיקות יתרה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...