Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

X5 VS GOLF GTI

eladdl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה מופנת לאורן v16 :

כמו שהוא אמר השירשור הזה לא הוקם בשביל לבדוק מי מהיר או מי פחות...

אז אל תתדבר שטויות.....

ועם את רוצה אתה יכול לפנות אלי בפרטי ולהביא איזה אוטו שבא לך ......ובחיים אל תזלזל ב-x5

היא טורפת המכונית הזאת ....

אז לכול חברייי הפורום שיהיה לך יום העצמאות שמחחחח ......

תגידו מזה טורבו ???

למה כל פעם שאני לוחץ הראש שלי נדבק לכיסא ...:-D

camro 2001

this my car

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההודעה מופנת לאורן v16 :

כמו שהוא אמר השירשור הזה לא הוקם בשביל לבדוק מי מהיר או מי פחות...

אז אל תתדבר שטויות.....

ועם את רוצה אתה יכול לפנות אלי בפרטי ולהביא איזה אוטו שבא לך ......ובחיים אל תזלזל ב-x5

היא טורפת המכונית הזאת ....

אז לכול חברייי הפורום שיהיה לך יום העצמאות שמחחחח ......

איך לא עליתי על זה קודם??? בסרט מצולם למי יש יותר אחיזה!!

סלח לי על הציניות פשוט קצת קשה לי להבין מה אתה מדבר!

to finish first first you have to finish

פורסם
קח את הסיכונים בשביל עצמך ותפגע בעצמך!! לא בהולכי רגל אחרים שישאו בתוצאה של ה"רייסים" המפגרים שלך באמצע העיר!!

הלוואי יתפסו אותך פעם אחת ויתנו לך חתיכת שלילה(או שההורים שלך יוציאו אותך מזה)

מסכים בהחלט...

ולאוו דווקא מהולכי רגל שנעים ברחוב (הבחור ממשיך וטוען שהרחוב "מת מאנשים", נניח)

חשבת אולי מה היה קורה אם הייתי מאבד שליטה ברכב? דעתך הייתה מוסחת לשניה בגלל המצלמה/הגולף של החבר וכו' ??

אני יגיד לך מה היה קורה- היית עף מהנתיב, ובדרך נכנס באיזה בניין מגורים/קיר של מבנה/ חנות / מכוניות של אנשים שחנו בצד הדרך...

נחזור לקלישאה המוכרת:

רוצה להשתולל?? תלך למקום שומם, ללא רכבים, ללא אנשים, ללא בתים ותסכן שמה את חייך בלבד.

אמיר.

פורסם

אני לא מבין מה זאת התמימות הזאת פתאום --- כל אחד פה ילד טוב ירושלים -- דואג לזולת -- "ואם ואם ואם"

ואם לסבתא היו גלגלים -- נו באמת -- כל אחד פה לא פעם אחת ולא פעמיים בדק את הרכב שלו והגיע למהירויות גבוהות !! וסיכן את החיים של אחרים סביבו ואת החיים שלו !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...