Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי SX4 שנת 2010, למערכת השמע המקורית שלה אין שום יציאה "לעולם החיצון" כגון שקעי USB/ AUX או קישוריות Bluetooth. האמת, האחרונה בעיקר מעניינת אותי על מנת להזרים מוזיקה שישמעו מהרמקולים של המכונית, ובעיקר הדיבורית אלחוטית לטלפון.

אני לא רוצה להשקיע במערכת מולטימדיה עם אנדרואיד. אז אנא בלי עצות רלוונטיות...

ראיתי בעלי אקספרס כמה רכיבים מאד זולים שמתחברים לשקע פנימי של המערכת (קונקטור, נדמה לי שזה הקונקטור שבמקור נועד לחיבור מחליף דיסקים). אני מבין שצריך לפרק את המערכת, מישהו עשה זאת? ברכב הספציפי? אשמח לקישור למוצר עצמו ואולי לתהליך החיבור. כמו כן - אם אין כפתור AUX הקונסולה של הסוזוקי, איך בדיוק אמורים לשמוע את מה שעובר ב-BT? 

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני כשעה, thebaron כתב:

ברשותי סוזוקי SX4 שנת 2010, למערכת השמע המקורית שלה אין שום יציאה "לעולם החיצון" כגון שקעי USB/ AUX או קישוריות Bluetooth. האמת, האחרונה בעיקר מעניינת אותי על מנת להזרים מוזיקה שישמעו מהרמקולים של המכונית, ובעיקר הדיבורית אלחוטית לטלפון.

אני לא רוצה להשקיע במערכת מולטימדיה עם אנדרואיד. אז אנא בלי עצות רלוונטיות...

ראיתי בעלי אקספרס כמה רכיבים מאד זולים שמתחברים לשקע פנימי של המערכת (קונקטור, נדמה לי שזה הקונקטור שבמקור נועד לחיבור מחליף דיסקים). אני מבין שצריך לפרק את המערכת, מישהו עשה זאת? ברכב הספציפי? אשמח לקישור למוצר עצמו ואולי לתהליך החיבור. כמו כן - אם אין כפתור AUX הקונסולה של הסוזוקי, איך בדיוק אמורים לשמוע את מה שעובר ב-BT? 

בהצלחה לך

פורסם

אפשר להזמין Fascia + Single Din Head Unit מאמזון בפחות מסך המס (75$).

מאמין שזה יתן לך תוצאות טובות בעשרות מונים מאשר מתאם מעלי כי כשאני ניסיתי כאלו הם היו די זבל (עד שהתקנתי מערכת אנדראויד סינית).

פורסם

תזמין את זה

₪ 239.81  20% Off | Yatour BTK Bluetooth לרכב מוסיקה דיגיטלית CD Changer עבור סוזוקי (אירופה) סוויפט SX4 ליאנה Splash Aerio רדיו Pacr-series
https://a.aliexpress.com/_ugGTWF

גם בלוטוס לשירים. גם מיקרופון לדיבורית מוצר איכותי

התקנה של כזה דבר עד 200₪ בגג אצל מתקין או עם יש לך חוש טכני אפשרי לבד עם סירטונים

• אהבתי 2

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...