Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 98 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה נעים מאוד שמי מיקי אשמח להצטרף אליכם

לענינינו:

חיפשתי וחיפשתי ולאמצאתי כל כך איך אני יכול לשפר את רכבי לא מדובר בצ'יפים וכאלה אלא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הרכב באיילון אמרו לי שאוריד ממיר קטליטי בדקתי והוא ריק :) אמרו לי לפתוח את הפילטר ולשים אגזוז לחץ עד כמה זה עוזר האם יש לכם מקום להציע שמעתי על ערפאת בטירה וחוץ מזה יש עוד מקומות? בקיצור איך אני יכול לשפר את מנוע ה1600 מה זאת אומרת פילטר פתוח? אמרו לי גם שיש שיפור שכאשר אני על תורים גבוהים נשמע קול אני לא יודע אם זה התלתל או משההו כזה סליחה על הבורות

עזרה!

ביי ביי וחיבוקים:ok:

פורסם
היי אני חדש פה נעים מאוד שמי מיקי אשמח להצטרף אליכם

לענינינו:

חיפשתי וחיפשתי ולאמצאתי כל כך איך אני יכול לשפר את רכבי לא מדובר בצ'יפים וכאלה אלא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הרכב באיילון אמרו לי שאוריד ממיר קטליטי בדקתי והוא ריק :) אמרו לי לפתוח את הפילטר ולשים אגזוז לחץ עד כמה זה עוזר האם יש לכם מקום להציע שמעתי על ערפאת בטירה וחוץ מזה יש עוד מקומות? בקיצור איך אני יכול לשפר את מנוע ה1600 מה זאת אומרת פילטר פתוח? אמרו לי גם שיש שיפור שכאשר אני על תורים גבוהים נשמע קול אני לא יודע אם זה התלתל או משההו כזה סליחה על הבורות

עזרה!

ביי ביי וחיבוקים:ok:

יש את מוחמד בעזה הוא יעשה לך את האוטוו טיל. טיל קרקע חומוס!

הוא גם יגיס אותך לחמאס!

בי בי וחיבוקים ל-70 בתולות שיחכו לך בגן עדן!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...