Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ידני, זריז וכייפי לנהיגה בסביבות ה 60 אלף.

Vadim Baranov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כרגע יש לי גרנד קופה EXCECUTIVE 2019 דיזל, אני אחרי הרבה מחשבה החלטתי שעדיף למכור אותה.

הנסיעות שלי הן מאוד בנאליות לעבודה ועד שלא יהיה מלאים / תקציב לרכב חשמלי - אני סתם מאבד מלא ירידת ערך . בתקופה בה אני חוסך להון עצמי של קניית דירה מבחינתי לאבד כל חודש 1000~1500 שקל רק על זה שהרכב אצלי ללא ההוצאות שלו כנראה מרגיש מיותר.

+ כנראה שהגיע השלב הזה שנמאס לי מהרכב ואתה רוצה משהו קצת שונה.

אז  בכל מקרה, אני מתכוון למכור את  הרכב ( ראיתי שסביבות ה 100) אוכל למכור, נתונים טובים וכו'.

אסגור את ההלוואה שהייתה לי עליו (כמובן שמפה למדתי שאין יותר רכב שאקח עליו הלוואה), אשים קצת כסף בצד ואשאיר 50-60 לרכישת רכב אחר.

אני מחפש משהו עם 5 דלתות שכן יוכל להסיע 4 אנשים (בפעם בחודשיים שכן יש נסיעה כזו), עדיפות לידני (קצת חסכון דלק ובעיקר כי אני מתגעגע לרכב הידני הקודם שלי + אני מאוד מסתכל על פאביה / איביזה ומפחד מהגיר שלהן), אחד שיהיה כן מרגש טיפונת לנסיעה - אני מודע לכך שאני לא מחפש קופרה או משהו בסגנון אבל כן ניחוח של הנאה מהנהיגה.

חשוב לי שהוא לא יהיה יותר מדי יקר לתחזוקה  - לפחות ברמה של הרנו שלי, הביטוח עליה סביר הטיפולים והחלפים דיי יקרים ומאמין שאתם מבינים פלוס מינוס את ההוצאות שלי.

הנסועה שלי היא כ 50-60 קמ ביום.

חשבתי על פאביה 1.0 95 כוח ידנית 2018, ראיתי שיש כמה לא רעות ביד 2.

אשמח אולי שתוכלי לפקוח את עיניי לעוד אופציות שלא חשבתי עליהן.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...