Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני סוגר שנה עם צמיגי חורף סיניים ווינדפורס של ג'נרל. נסועה מאוד נמוכה של 4000 קילומטר בשנה. 1450 שח לארבעה במקום 4400 שח לארבעה קונטי סופר קונקט 6.

נסעתי במיוחד לערד לבדוק אותם במסלול רטוב אחרי החשש שננטע בי כאן מצמיגים סיניים. הרגשתי מאוד בטוח איתם. בקיץ על הכביש התחושה שהצמיג נמרח ולא מהדק את קו הנהיגה בסיבוב. אז אם לא מתחרים עם הרכב בכביש ציבורי הם מבחינתי עושים את העבודה והם גם יותר שקטים.

עריכה אחרונה על ידי הרקוליטו
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

אני סוגר שנה עם צמיגי חורף סיניים ווינדפורס של ג'נרל. נסועה מאוד נמוכה של 4000 קילומטר בשנה. 1450 שח לארבעה במקום 4400 שח לארבעה קונטי סופר קונקט 6.

נסעתי במיוחד לערד לבדוק אותם במסלול רטוב אחרי החשש שננטע בי כאן מצמיגים סיניים. הרגשתי מאוד בטוח איתם. בקיץ על הכביש התחושה שהצמיג נמרח ולא מהדק את קו הנהיגה בסיבוב. אז אם לא מתחרים עם הרכב בכביש ציבורי הם מבחינתי עושים את העבודה והם גם יותר שקטים.

לא צריך להתחרות כדי להרגיש בטוח. אתה כנראה נוסע מאוד לאט ולכן לא שם לב, אבל עובדתית יש הוכחות שסותרות את טענתך.

עצוב מאוד שאתה מתגאה בזה וחבל שאתה מזלזל כך בחייך אבל נהגי הונדה ישארו נהגי הונדה לצערי. בהצלחה! 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

לא צריך להתחרות כדי להרגיש בטוח. אתה כנראה נוסע מאוד לאט ולכן לא שם לב, אבל עובדתית יש הוכחות שסותרות את טענתך.

עצוב מאוד שאתה מתגאה בזה וחבל שאתה מזלזל כך בחייך אבל נהגי הונדה ישארו נהגי הונדה לצערי. בהצלחה! 

לפני שעתיים, Fraysa כתב:

בהצלחה למנחשים😂

פורסם

אם אתה נוהג על Type R (פחות לטעמי, אבל ניחא) ואתה מרכיב צמיגים סיניים - אני באמת עצוב בשבילך ואתה רק מוכיח את טענותיי לגבי נהגי הונדה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 13 שעות, Ooga כתב:

AD08 זה פאקינג צמיג מסלול, ומהטובים שבהם. כל השוואה של צמיג רגיל אליהם תהיה לא נכונה, אפילו אם הם היו יבשים.

אני נגד צמיגים סיניים, אבל צריך להשוות למשהו הגיוני..

לגבי פאלקן ואוטסו - שתיהן חברות בת של SRI היפנית, אבל פאלקן הוא מותג הדגל של החברה (ותראה את המותג על מכוניות מרוץ), אוטסו לא. אוטסו כן בסדר אבל הם לא באותה קטגוריה כמו פאלקן עבור חברת האם.

ידוע, ועדיין הצמיג היה בן 3 שנים ובלוי לשם ההשוואה לצמיג סיני חדש דנדש.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני באמת לא מבין את ההשוואה בין צמיג בן 3 בלוי לבין צמיג סיני חדש.

צמיג בן 3 בלוי? הולכים ומחליפים לחדש, נגמר הסיפור.

וכאן כבר ההחלטה,  האם לשלם יותר על מותג ידוע ועל דגם עם ביקורות/ מבחנים,  או לחסוך כמה מאות שקלים ברכישת צמיג סיני בעל שם לא ידוע.

מבחינתי, כל עוד הצמיגי הסיניים האלה לא השתתפו במבחנים השוואתיים, בהם נמדד מרחק עצירה, כל הסיסמאות האלה " צמיגים סיניים השתפרו בשנים האחרונות וצמצמו פערים ממותגים מובילים" - מילים ריקות מתוכן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, הרקוליטו כתב:

ממליץ להתמקד בנושא הצמיגים ופחות למחשבות על גאווה ודעה קדומה.

אני נוהג בגראסהופר 430d וכמו שכתבתי בכל רכב שנופל לי לידיים.

עובדות != דעות קדומות. מבחינתי ההודעה שלך הראשונה שאומרת שהם "שקטים" ו"עושים את העבודה בסדר גמור" ו"בטוחים" תורמת באופן עקיף לתאונות על הכביש ואחזקה נמוכה של רכבים בישראל וזו והמלצה גרועה ומסכנת. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

כתבתי שאני מרגיש בטוח לא כתבתי שהם בטוחים. אלה שני דברים שונים. חוץ מזה אני לא יודע כלום ולא נתתי עצה. כתבתי את הרגשתי.

חבל שאתה כותב דברים לא מבוססים לגבי אחזקת הרכב שלי שאותה אוכל לבסס במסמכים כאשר ארצה למכור אותו.

הצמיגים אכן שקטים ביחס לקונטי. מוזמן לבוא לבדוק.

אני פשוט מופתע לטובה מהצמיגים. ממילא אני זורק אותם אחרי שנתיים גם אם הם יעברו סך הכל 8000 קילומטר.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

אני באמת לא מבין את ההשוואה בין צמיג בן 3 בלוי לבין צמיג סיני חדש.

צמיג בן 3 בלוי? הולכים ומחליפים לחדש, נגמר הסיפור.

וכאן כבר ההחלטה,  האם לשלם יותר על מותג ידוע ועל דגם עם ביקורות/ מבחנים,  או לחסוך כמה מאות שקלים ברכישת צמיג סיני בעל שם לא ידוע.

מבחינתי, כל עוד הצמיגי הסיניים האלה לא השתתפו במבחנים השוואתיים, בהם נמדד מרחק עצירה, כל הסיסמאות האלה " צמיגים סיניים השתפרו בשנים האחרונות וצמצמו פערים ממותגים מובילים" - מילים ריקות מתוכן.

נראה לי שערבבת בין הודעות אחרות לשלי, נתתי דוגמא לצמיג סיני חדש שהוחלף ברכב לאחר שהיו עליו צמיגים איכותיים בני 3 בלויים.

הצמיגים הסיניים היו יותר גרועים ממצב ה AD08 שהיו כבר בני 3 ובלויים.

אבל זה כבר סתם נושא נטחן. צמיג סיני זה BIG NO NO בשבילי ובשביל כל הסובבים לי, אני מתעקש אצל בני משפחה בעיקר וחברים שילכו רק על חברות מוכרות או צמיגים שיש לי איתם ניסיון מוצלח.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני שעה, הרקוליטו כתב:

כתבתי שאני מרגיש בטוח לא כתבתי שהם בטוחים. אלה שני דברים שונים. חוץ מזה אני לא יודע כלום ולא נתתי עצה. כתבתי את הרגשתי.

חבל שאתה כותב דברים לא מבוססים לגבי אחזקת הרכב שלי שאותה אוכל לבסס במסמכים כאשר ארצה למכור אותו.

אני פשוט מופתע לטובה מהצמיגים. ממילא אני זורק אותם אחרי שנתיים גם אם הם יעברו סך הכל 8000 קילומטר.

אז לי היה נסיון הפוך, דווקא עם הצמיגים הסיניים אחרי כמה פעמים שהזנב יצא לטייל איבדתי כל בטחון.
הם הוחלפו בזמנו לקלבר שעשו עבודה בסדר גודל טובה יותר, הן ברעש והן באחיזה.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 17 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

עבור הנהג הכללי, מה שחשוב הוא התנהגות הצמיג בחירום, בלימת חירום, ציפה והיגוי חירום, בקיץ ובחורף, ובתחום זה הצמיגים הסינים באופן קבוע מוכיחים שהם הרחק מאחור. 

עבור חובב הנהיגה נוסף גם המימד של משוב והתנהגות על המגבלות וכאן בכלל אין מה להשוות. 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, הרקוליטו כתב:

מוזמן לקחת איתי סיבוב באיזה עיקול שתרצה בתנאי גשם קלים. מבטיח לך שבמהירות שאני אקח אותו אתה תאבד שליטה.

צמיגים נמדדים בעיקר בחירום. זה שהם שקטים לך כרגע ובנסיעה רגועה בהונדה שלך זה בסדר (אגב, זה גם לחלוטין שקר מוחלט בתור אחד שנסע בצמיגים סיניים ואחר כך עבר ל-Pirelli P-Zero). ביום שתצטרך להשתמש בהם בבלימת חירום, סטיית חירום וכיו"ב - אתה תרגיש בהבדל ואני כותב את זה לצערי הרב מניסיון.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

אז עכשיו  אתה מכתיב תנאים לצמיגים ?

בגשם ( לא גשם קל והזמנות מזג אוויר ) ומזג אוויר קר אין סיכוי שהקונטי ספורט קונקט יחזיקו בקצב של צמיגי חורף. ברור שהקונטי צמיגים יותר טובים ובמזג האוויר הקיים  בישראל רוב הזמן הם מצוינים. 

זה לא s2000  צריך להיות חמור מאוד גדול ולנהוג בניגוד לפיזיקה בשביל  לאבד שליטה ב fk8, הבקרות נכנסות  כל כך מוקדם. ולמה שאכניס את עצמי לצרות אם מראש אני מתיחס לצמיגים הסיניים כפחות אוחזים ונוהג בהתאם. אז תגיד חירום, אתה צודק ככל שהצמיג עם ביצועים יותר טובים מצבו של הנהג יהיה יותר טוב, מעולם לא טענתי אחרת.

• תוכן חדש...