Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לצערי אני נאלץ מהסיאט איביזה 2012 הידנית שלי ומעוניין לעשות עליה טרייד אין.

מחפש לקנות רכב שרוב הנסיעות זה בנעירוני עם 50 דק לצד שמתוכם חצי שעה בפקקים.

לפי מה שראיתי המכוניות שנכנסנו לתקציב שלי בשנים סבירות (12-16) 

מיני- פחות בעד בגלל המנועים החלשים

קיה פיקנטו

אי 10 

שברולט ספארק

ספייס סטאר

סופר מיני:

פיגו 208/רנו קליאו - ובחינת העיצוב והמנוע אני מאוד אוהב, חושש לחיות במוסך ואת הכסף שחסכתי אני אשלם בטיפולים 

סוזוקי בלנו- מרגישה זולה יחסית, רמת בטיחות נמוכה

טויוטה יאריס- מצריכה לקחת קצת מבוגרת עם קמ גבוהה

סיאטאיביזה/סקודה- אם לא DSG זו הייתה הבחירה חד משמעית שלי

מאזדה 2 - בקושי יש בשוק מבחר במצב טוב

אשמח לעצות, רעיונות, מסקנות

פורסם

מבין כל מכוניות המיני הספארק הכי חזקה וכנראה שלא תרגיש כמו נפילה מהאיביזה שלך (אם מדובר ב-1.4 אטמוספרי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 12 דקות, dorsht כתב:

מבין כל מכוניות המיני הספארק הכי חזקה וכנראה שלא תרגיש כמו נפילה מהאיביזה שלך (אם מדובר ב-1.4 אטמוספרי).

איך הוא מבחינת אמינות? בכל זאת מיוצר בדייהו קוריאה ויש לי היסטוריה עם דייהו סופרייסר.

אתה יודע להגיד עד כמה קיצוניות הבעיות ב 208\קליאו?

פורסם
לפני 5 דקות, alon30111 כתב:

אתה יכול לתת פרטים בנוגע לסיאט איביזה?

ידנית צבע לבן שנת 2012, 135 אלף קמ,

אחרי החלפת טיימינג ומשאבה, 4 גלגלים חדשים.

לא אשקר יש לה שריטות חניה וכאלה. 

פורסם

הספארק מגלה אמינות לא רעה, ועדיפה בין רכבי המיני בגלל המנוע.

קליאו בעייתי בגלל הגיר והמנוע.

הפיגו בעלת גיר יפני אמין ונוחות נסיעה טובה, הייתה בעיה עם טיימינג מתפורר שיכל לגרום לסתימה וצריכת שמן,  במדרים מסוימים החלפת מנוע.

היה ריקול בנושא והרצועות הוחלפו, מוסך מתמחה ממליץ על החלפה כול 60 אלף או 4 שנים.

הבעיה שלא תמיד ניתן לדעת האם היה כבר נזק מהתפוררות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 דקות, yulianx כתב:

הספארק מגלה אמינות לא רעה, ועדיפה בין רכבי המיני בגלל המנוע.

קליאו בעייתי בגלל הגיר והמנוע.

הפיגו בעלת גיר יפני אמין ונוחות נסיעה טובה, הייתה בעיה עם טיימינג מתפורר שיכל לגרום לסתימה וצריכת שמן,  במדרים מסוימים החלפת מנוע.

היה ריקול בנושא והרצועות הוחלפו, מוסך מתמחה ממליץ על החלפה כול 60 אלף או 4 שנים.

הבעיה שלא תמיד ניתן לדעת האם היה כבר נזק מהתפוררות.

סבבה תודה, זה מוריד לי את הצרפתיות מהרשימה בגלל הבעיות שציינת פה וגם בגלל הנפילת ערך שלהם. 

אז זה משאיר אותי בתכלס אם אני לוקח מיני אז ספארק ואם לוקח סופר מיני אז יאריס או בלנו 

פורסם

יש גם מזדה 2, הונדה גאז שאפשר לבדוק.

המזדה תהיה גם די זריזה, אם כי משמעותית פחות מרווחת לעומת הגאז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...