Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מגבים שקופים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שסובל מעיות ריכוז קשות (והחל לנהוג לאחרונה), טוען שהמגבים מפריעים לו לנהוג כשהם עובדים.

הוא חושב על רעיון של מגבים שקופים (הכל, כולל הזרוע כמובן). אז התפתח דיון סביב העניין. 

אני אישית לא רואה לזה שוק, במיוחד אם יוצאים מנקודת הנחה שייצור של דבר כזה יהיה יקר בצורה שלא משתלם לייצר אותם.

 

עם זאת, אני אדם שלילי, זה ידוע :)

 

אז נפנה לחוכמת ההמונים שמטיילים על דפי אינטרנט אלו. מה אומרים על רעיון כזה לחיוב ו/או לשלילה?

פורסם (נערך)

מגבי דנידין? יהיו אפשריים כמו דנידין, והתנועה שלהם תפריע לנהג בכל מקרה.

 

בגשר הפיקוד של אניות היה מתקן של שמשה מסתובבת שהיתה "מעיפה" את המים, אבל זה מתקן מסורבל שבעצמו דורש מנוע במרכז,השמשה, לא ישים במכונית.

 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

גם מגב שקוף אתה תראה בגלל שבירת האור. אם כבר אז מפוח חזק שייצור וילון אויר שימנע מהמים להגיע בכלל לחלון.

  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נמנעתי להתיחס לנושא שבירת האור - אבל לך תמצא את כל החומרים הדרושים לייצור המגבים עם מקדם שבירה שווה לזה של האויר שסביב, וגם יאפשרו ייצור בנפח ומחיר שיאפשרו החלפה פעם בשנה בלי לשלם מחיר של חצי רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ואם מצאת ובמחיר זול מה תעשה אחרי הניגוב הראשון כשהלהב יתלכלך או יירטב?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם שקוף יפריע לעין,

ולדעתי גם יותר משחור.

 

בעבר טענו כאן כמה חברים שהחומר למריחה נגד מים,

יעיל ברמה שרמה שלא צריך את המגבים בכלל.

×
×
  • תוכן חדש...