Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איחור סביר בהספקת מוצרים לא יהווה סיבה לביטול ההזמנה. כל שינוי בפרטי ההזמנה יהווה עיכוב בהספקת המוצרים. במידה והמוצר לא נכנס למעלית וההתקנה מעל קומה 3 יחול על הלקוח לשלם תוספת של 50 ₪ לקומה למוצר. במידה ואבטל הזמנה מסיבה כל שהיא אשלם %30 מערך ההזמנה ואם יצא אלי מודד אשלם 150 ₪ נוספים במידה ואבטל הספקת מוצרים במועד ההספקה אשלם 150 ₪ נוספים במועד שיקבע שוב

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

פיצוי.

ההזמנה בגובה 4500 שקלים

אני מבקש 700 הם מוכנים 200

עדיין ממתין לדלתות. תשלום התקבל ב15.2

התחייבו ל7-10 ימי עסקים. מנסים לסבן אותי שזה 21 ימי עסקים. הראיתי להם התכתבות.

אני מכין תביעה קטנה מולם, פשוט מנסה לא לצאת אהבל מול השופט.

בחמישי האחרון אחרי ים צעקות הם הודו שהדלתות לא בארץ והם ברוסיה?!

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לאור ביטולים רבים של טיסות מרוסיה, אתה עלול להתקל בטענה של כח עליון ואז לא בטוח שתקבל משהו.

אם זה אכן תקוע ברוסיה, אלוהים גדול מתי זה יגיע.

פורסם (נערך)

Just now, eladns כתב:

לדעתי זה שקר, אני עוד אגיע לחנות ואקליט את הנציג אומר שזה  מסין. איזה דלת פנים ב600 שקל תיוצר ברוסיה?

חוץ מזה ההזמנה בוצעה ב15.2

המלחמה התחילה ב24.2

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אין מצב שאני מבטל. אני חייב את הדלתות כבר אתמול. פסח מגיע!

אם אתחיל התהליך במקום אחר אני אכנס שוב לימי עסקים, יגידו 21 זה חודש פלוס!

וכל פעם זה להתקשר אליהם 20 דקות, אתה יודע כמה יזע ודמעות יהיה לי בכדי לקבל את הכסף בחזרה?!

• מבאס 1

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
בתאריך 13.3.2022 בשעה 15:52, Be roo כתב:

לאור ביטולים רבים של טיסות מרוסיה, אתה עלול להתקל בטענה של כח עליון ואז לא בטוח שתקבל משהו.

אם זה אכן תקוע ברוסיה, אלוהים גדול מתי זה יגיע.

אני לא עו"ד, אבל למכור משהו שאין לך במלאי ולבנות על הובלה זה לא כח עליון. זה הימור שבדרך כלל מצליח.

אם האוניה עם המשלוח שלך טבעה זה כח עליון

פורסם (נערך)

אנחנו לא יודעים מה מכרו ואם אמרו שיש או אין במלאי. אין לנו מושג אפילו באיזה מוצר מדובר, אם מדובר בהזמנה אישית, איפה מיוצר וכו׳.

וגם אני לא עו״ד, לפיכך השימוש במילה ״עלול״, שלא לדבר על זה שרק כתבתי שזו טענה שעשויה לעלות, לא כתבתי שאם זה יגיע לבית משפט היא תתקבל.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
בתאריך 13.3.2022 בשעה 16:03, eladns כתב:

לדעתי זה שקר, אני עוד אגיע לחנות ואקליט את הנציג אומר שזה  מסין. איזה דלת פנים ב600 שקל תיוצר ברוסיה?

חוץ מזה ההזמנה בוצעה ב15.2

המלחמה התחילה ב24.2

זה שהדלת יוצרה בסין לא אומר כלום לגבי מאיפה מייבאים אותה.

יכול להיות שלחנות הזאת יש ספק ברוסיה שהוא מזמין דרכו דלתות שיוצרו בסין.

תשמע, אם הדלתות באמת ברוסיה אתה בבעיה. 

• תוכן חדש...