Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זהו, הפעם הגיע תורי.

היה לנו במשך שנים מקרר אמנה שהאמת - קצת עיצבן. למרות המותג המכובד. משהו בסידור הפנימי לא היה נוח. לאחר מכן מספר תיקונים שהחזיקו - עד היום.

(זה תמיד קורה בסופ"ש...)
בכל אופן אנו מבקשים להמשיך בקו הזה של מקפיא תחתון. הבוסית התרגלה וזה נוח לה.
הבעיה העיקרית שלנו היא המקום. הגומחה שיש כרגע היא עובדה מוגמרת, מידות המקרר יכולות להיות בגובה 185 בלבד (רוחב 88 ועומק 80).
מה מומלץ כיום בסגמנט הזה - או אולי יותר נכון לחפש מה לא מומלץ?
במוצרי בקו אני לא נוגע. לא יודע, יש לי סלידה מהמותג הזה.
מה לגבי הסינים החדשים שנכנסו לשוק בשנים האחרונות?
למשל מידאה? הייסנס? כל הסינים שכבר לא מסתירים את זה שהם מסין?
מה לגבי בר מים? ההכנה קיימת זה מכבר. האם עדיף בר מים מובנה או בקבוקי מים קרים במקרר? מה תופס יותר מקום? האם באחזקת בר המים כרוכה עבודה? יש שם מסננים? ענינים?  אללה?
תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול לדווח שיש לנו מקרר של הייסנס כבר 4 שנים  והוא... מקרר. 

לא חושב שיש בעיה עם מותגים סיניים, במיוחד כאלה שקיימים בארץ כבר תקופה. מניח שגם הרבה רכיבים של מקררים אירופאיים מיוצרים בסין ורק מורכבים באירופה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה. תוכל בבקשה לפרט קצת?
הוא מכיל בר מים? אם כן - איך עובד הדבר הזה?
והיכן רכשת? כמו כן מהי רמת השקט שלו?

מבדיקה באינטרנט כבר הבנתי שהם נהיים נפוצים בשוק, אבל לכולם יש מסתבר חסרון אחד שהוא הרעש.
אני לא מעונין להחזיק טרקטור במטבח, שכן המטבח הוא פתוח אל הסלון.
אגב גם רמות הדירוג האנרגטי לא משהו אצל ה"קטנים" יחסית של הסינים.

פורסם

לאמא שלי יש סיני - דומני הייסנס - כ-350 ליטר, עושה את העבודה.

לגבי בר מים וקרח - אני עם הפונקציות האלה הרבה שנים, לדעתי שימושי ביותר. אישית אוהב לשתות מים קרים עם קרח בכוס, וגםשאר המשפחה נהנית מזה, בעיקר מהקרח. נכון שזה על חשבון מקום בדלת המקרר (יש לי אפשרות להחליף את מתקן הקרח במדף למוצרים) - לדעתי שווה.

דרך אגב, לי יש מקרר door in door שמהווה פתרון מצויין למקרר עם נפח גדול בנישה מוגבלת על ידי יותר עומק (בולט מחוץ לנישה), אבל הדגם כבר לא נמכר ואיני יודע האם יש לו דגמי המשך, ואם כן, האם הם מתאימים למגבלות הנישה שלך חוץ מזה, הוא SBS שזה לא בדיוק ההעדפה שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, ירחמיאל כתב:

תודה. תוכל בבקשה לפרט קצת?
הוא מכיל בר מים? אם כן - איך עובד הדבר הזה?
והיכן רכשת? כמו כן מהי רמת השקט שלו?

מבדיקה באינטרנט כבר הבנתי שהם נהיים נפוצים בשוק, אבל לכולם יש מסתבר חסרון אחד שהוא הרעש.
אני לא מעונין להחזיק טרקטור במטבח, שכן המטבח הוא פתוח אל הסלון.
אגב גם רמות הדירוג האנרגטי לא משהו אצל ה"קטנים" יחסית של הסינים.

בלי בר מים. מקרר פשוט עם מקפיא תחתון.

עלה בסביבות ה3.5 אש"ח.

ממש לא מרעיש, ואני יודע מה זה להתעורר בלילה בגלל מקרר.

לא יודע לגבי דירוג אנרגטי. מניח שזה לא כזה משמעותי לעומת מזגנים, מכונות כביסה, תנורים וצרכנים כבדים יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...