Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

החלפתי לא מזמן את הרמקולים הקדמיים של הרכב לרמקולים המוזכרים בכותרת. 

חושב על להתקין מגבר, יש לי כמה שאלות,

1. כמה הסאונד ישתפר ובכמה? לווא דווקא בעוצמה אלא איכות הסאונד עצמה.

2. איזה מגבר יתאים לרמקולים האלה? ובמידה וארצה להחליף את הזוג קומפוננט האחורי לזוג אחר של רמקולים (או להתקין אחרים במקום הקדמיים ואת הקדמיים להעביר אחורה [גם מאחור זה קומפוננט] אהיה מוגבל בבחירת הרמקולים בגלל המגבר?

3. ועוד שאלה, המערכת מולטימדיה המקורית זה מסך טאצ' (Peugeot 308 2014 מערכת Smeg) נראה ככה: תמונה, איך מחברים מגבר במצב כזה? צריך משהו בנוסף?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

שלום,

1. איכות הסאונד לדעתי לא תשתנה אבל ברגע שתגביר את ההספק הרמקולים יתנו עבודה הרבה יותר טובה ותשמע מהם צדדים שלא ידעת שהם מסוגלים.

2. אני ספציפית לא בטוח לגבי המגבר שכדאי יש מבחר גדול הכי חשוב שתלך על חברה טובה ומוכרת.

רוב המגברים מגיעים ב4 ערוצים ככה שאין בעיה לגבי חיבור עוד זוג רמקולים מאחור.

עדיפות לחבר רמקולים מאותה חברה ושהם בערך אותם נתונים.

3. כל מה שאני יכול לעזור לך בשאלה הזאת זה שלא נראה שיש חיבור RCA ככה שכנראה תצטרך מנחת או להחליף את המערכת.

לגבי ההחלטה לרמקולים נוספים מאחור.

לדעתי אין טעם רוב הסאונד שאתה שומע מגיע מהדלתות הקדמיות וככה שרמקולים אחוריים פחות יהיו מורגשים.

עדיף לדעתי להביא מגבר 4 ערוצים עם גישור לסאב.

אחרי שתשמע את המערכת עם מגבר יש מצב שלא תרצה להחליף את הרמקולים מקדימה.

בהצלחה 

• תוכן חדש...