Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כשבועיים החלפתי לצלחות+רפידות מקוריות של ברמבו, HC (הבנתי שזה HIGH CARBON).

עשיתי הרצה של איזה 200 ק"מ עם נסיעה מאוד רגועה, בלי בלימות חירום ובלי לחיצות חזקות.

מההתחלה בלחיצה עדינה הברקסים שרקו, עכשיו אני על משהו כמו 500 ק"מ לאחר ההחלפה ועדיין מידי פעם יש שריקות מרגיזות.

השאלה שלי היא כזו, האם העניינים שם עוד צריכים להשתפשף ולהסתדר וזה משהו שייעלם עם הזמן? או שנפלתי על סחורה דפוקה?

אולי משהו בהתקנה עצמה?

תודה לעונים.

פורסם

כזכור לי הברמבו שורקות ואין כ"כ מה לעשות עם זה (מאמין שתלוי גם בדגם עצמו).

הייתי מנסה לעשות כמה בלימות חזקות בשביל להוריד ציפויים / לכלוך שיש על הרפידות והצלחות ואולי יעזור.

• רעיון טוב! 1

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

יותר הגיוני לנסות לפרק וללטש (ליצור פאזה במגע שבין הרפידה לדיסקה).

האם התקנת את לוחיות השתקה שהגיעו עם הרפידות וגירזת עם גריז סיליקוני כנדרש בכל האיזורים?

מהניסיון שלי עם ברמבו, בקקטוס, לא היו שריקות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

500 קמ זה עדיין מוקדם.

שחיקה ברפידה כדי שתתאים לצלחת לוקחת כ2000 קמ -+

זה לא אומר שאחרי 2000קמ זה בוודאות יסתדר.

אבל אם אחרי זה זה לא יסתדר.

כנראה זה בעיה של מגע בין רפידות לצלחת...

אתה יכול לחזור בכל מקרה לסדנה ולבקש שישייפו מעט את הרפידות ויגרזו.

זה יכול לעזור

• מעניין 1

.

• תוכן חדש...