Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נגמר עם נושא הרעש בבלמים לאחר הבקור האחרון?
הרעש חזר כפי שהיה.

ביקשו במוסך שאמתין כמה ימים על מנת שאתן לרפידות זמן 'להתיישב'.

זה היה בשבוע שעבר.

מאז נסעתי עם האוטו למעלה מ-100 ק"מ ושום דבר לא השתנה.

פגשתי את אודי, הבוחן, ברמזור, הבוקר והוא אמר שיתייעץ ויחזור אלי. אני עדיין ממתין.

מוזר, אבל כשאני מפנה את הרכב בפניה, נשמע מהבלמים רעש כאילו אני בולם ואני אפילו לא נוגע בדוושת הבלמים.

אולי זו הסיבה לשחיקה המוגזמת? בלמים תפוסים?

פורסם

תמכור את האוטו,תקנה אוטו אמין יותר.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

שלום רב.

א. רוב הרפידות הקיימות כיום הינם נטולות אסבסט למניעת זיהום האויר

ומין הסתם "מרעישות" יותר.

ב. ברכב שלך סביר להניח ששחיקת הרפידות האחוריות תהא מואצת מהקדמיות .

ג. ה"משחה" שמרחו על הרפידות לעניות דעתי שקולה להתזת סיליקון על רצועה חורקת

שכן האפקט שלה מוגבל למספר ימים בלבד.

ד. לא ציינת לגבי חריטת צלחות בילום שכן יש חשש שבאם הינן מחורצות יתר על המידה

אזי הרעש נובע מחיכוך הרפידות בצלחות בשעת בלימה (אני משער בבלימה איטית).

ה. יש לבדוק אם החלפת הרפידות האחוריות אורגינאליות (מיותר לציין).

פורסם

נוצר, כפי הנראה, הרושם שאני בא בטענות כלפי מוסך מסמיה.

ברצוני להבהיר כי כל מי שישאל אותי לגבי מוסך אמין ומומלץ, לא אחשוב פעמיים ואפנה אותו למוסך זה.

עברתי מספר מוסכים ולדעתי הסובייקטיבית זהו המוסך המקצועי ביותר בו נתקלתי.

טענותי אינן כלפי המוסך כלל, מאחר ואת תשובותיו הוא מקבל ממחלקת השרות.

טענותי הן כלפי מחלקת השרות, שמבחינתי, איבדה את אמינותה בתשובות מהשרוול ורק לאחר פניה ליצרן התשובות השתנו.

אין לי מניות במוסך ואין לי טענות כלפיו. להיפך, אני לא מכיר מוסך אחר שהיה לוקח את טענותי ברצינות ומתייחס אליהן בצורה רצינית, אישית ואדיבה למרות, אני מודה, שאני לקוח לא קל ולא מתפשר.

כוונתי אינה, בשום מקרה לפגוע בשם המוסך אלא להעלות בעיה על סדר היום, אם מדובר בבעיה מכנית או בבעית שרות, שאינה קשורה, במקרה זה למוסך.

רק שתדעו, זה לא בא מחנופה, אלא מהערכה רבה ומרושם שהתקבל ששמו של המוסך נפגע כתוצאה מפרסום פרטיו.

פורסם

שלום שחר,

גם לי יש את הרעש מהבלמים, אבל אצלי זה לא קשור ללכלוך. החלפתי צלחות ורפידות על חשבוני, ללא הועיל. אין לי כוח לריב איתם על זה, אז ויתרתי. היום אני נהנה מהתראה של שלושים שניות לפני שאשתי נכנסת הביתה, בזכות הצפצוף הזה בעצירה :smile:

אין לי בעיה עם השירות של לובינסקי. תמיד עונים, ותמיד מנסים לעזור. בשורה התחתונה אני הוצאתי הון עתק על ביקורים במוסך (זמן עבודה, דלק, טלפונים), אבל הצד השני מפגין רצון טוב.

ביום ראשון הרכב ייכנס למוסך כדי לנסות לפתור (בפעם הרביעית) רעש במנוע. החזיקו לי אצבעות...

לסיכום - רכב מדהים, אני שמח שקניתי, ואין לי בעייה עם השירות. ידעתי לפני הקנייה שהרכב מסובך מדי, ואף אחד לא יודע לטפל בו. זה מה שעושה את העסק מעניין יותר...

פורסם

שלום.

אולי ההסבר שלי לא ימצא חן בעיני מיספר אנשים אבל זה מה יש!!!

הדסקיות שהורכבו הם מאיכות ירודה, גם בחברות נוהגים להישתמש התחליפים חרה ולא תמיד מידעים את הלקוח.

אני מציע שתקנה לבד באופן עצמאי דיסקיות מאיכות טובה, תיכנס למושך כול שהוא תרכיב את הדסקיות תראה את ההבדל ואחרי זה לך תידפוק סקנדל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אולי ההסבר שלי לא ימצא חן בעיני מיספר אנשים אבל זה מה יש!!!

הדסקיות שהורכבו הם מאיכות ירודה, גם בחברות נוהגים להישתמש התחליפים חרה ולא תמיד מידעים את הלקוח.

אני מציע שתקנה לבד באופן עצמאי דיסקיות מאיכות טובה, תיכנס למושך כול שהוא תרכיב את הדסקיות תראה את ההבדל ואחרי זה לך תידפוק סקנדל.

בברכה בני ל.

בני, עבור אנשים/נהגים/משתמשים שאינם מתמצאים במותגים של רפידות, ציין בפניו (לפי ניסיונך) עם איזה מותגים לא יהיו לו בעיות ע"מ שהוא ידע מה לקנות ! בחנויות יכולים למכור לו הרבה "לוקשים"...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בני, עבור אנשים/נהגים/משתמשים שאינם מתמצאים במותגים של רפידות, ציין בפניו (לפי ניסיונך) עם איזה מותגים לא יהיו לו בעיות ע"מ שהוא ידע מה לקנות ! בחנויות יכולים למכור לו הרבה "לוקשים"...

איציק

שלום.

צודק ביום שישי אני אברר בחנות במדויק ואמליץ איזה דסקיות לקנות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...