Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי את הרמקולים של פיוניר 350 ואט החדשים הרכבתי

למגבר לנזור וייב שחור הישן 300 וואט

המגבר מחובר למערכת psound סתם חברה ב400 שקל שזה בעצם הפאנל

השמיעה הכלל לא כמו שצריך יחכול להיות שכל זה ביגלל הפאנל

יש לי חבר שיש לו באוטו 240 ושומעים פצצות

או שזה האקוסטיקה

האוטו זה קיה סופיה והרמקולים קצת צמודים לא יותר מדי לשמשה האחורית

מה הבעיה לעזאזל כבר נימאס לי

פורסם

אני כמעט ויכול להבטיח לך שזה בגלל הרדיו דיסק המסר** שיש לך.

אם אתה רוצה להיות בטוח אז תחבר את המגבר לרדיו של חבר שיש לו משהו נורמלי.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

באמת יכול להיות שזו הבעיה, בשביל ההתחלה כוון את כל כיווני הסאונד למצב FLAT במילים אחרות high, mid ו- bass על -0.

בדוק שהגיין בהתאם, לא נמוך מדי ולא גבוה מידי.

בדוק את חיבורי הפאזות ברמקולים, שהפלוס לא חובר במקום המינוס, חיבור לא נכון זה יגרום כמעט לביטול הבאסים.

גש לחנות וקנה רדיו דיסק איכותי .... :wink: סתם צוחק, קודם תבדוק את הציוד הקיים יכול להיות שהבעיה בחיבורים או כיוונים בפאנל.

רמקולים אלה נשמעים די חזק בחיבור למגבר מתאים.

T h e C a t

פורסם

הרדיו דיסק....

בסך הכל אם יש לך רמקולים פצצות ומגבר פצצה וHU עם איכות מגעילה אז כל המערכת שלך תשמע ככה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
טוב הבנתי

איך אפשר לדעת עם החיבורים לא נכונים +- ??

הדרך הקלה היא להיסתכל על הכבל שיוצא מהמגבר כי רשום שם +ו- ואז ללכת לאורך הכבל ולראות שהוא מיתחבר לרמקולים כמו שצריך. החיבור הגדול של הרמקול הוא + והקטן-.

דרך נוספת אבל קצת בעיתית היא לישמוע כשהכבלים מחוברים בדרך אחת ואז בדרך אחרת, המצב שישמע הטוב יותר הוא אמור ליהיות גם הנכון אבל הבעיה היא שאם אתה לא יודע איך הרמקולים צריכים להשמע כמו שצריך אז יהיה לך קשה לזהות.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...