Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משמעות רישום מקורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זקוק לעזרה.

רוצה לקנות רכב מבאדג'ט. ברישיון רכב שהעביר לי הנציג מופיע ברישום מקורי "השכרה/החכר", בעלים קודמים 00 ותחת הבעלים מופיע דומיקאר בע"מ.

ממה שאני מבין דומיקאר זאת חברה קשורה לבאדג'ט והשאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק במה שמופיע ברישום המקורי בכדי לדעת בוודאות שהרכב היה בליסינג או שיכול להיות תרחיש שבו הרכב שימש להשכרה בדרך כלשהי.

האם שחברה לוקחת רכב בליסינג היא נרשמת כבעלים או שהבעלים שמופיע ברישיון היא חברת הליסינג?

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

"השכרה/החכר" אומר שהרכב היה רכב ליסינג.

דומיקאר - היא החברה שמחזיקה בישראל בזיכיון של באדג'ט הבינלאומית (לצרכיך - מה שאתה קורא "באדג'ט" בארץ הוא למעשה דומיקאר).

הכל בסדר.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

תודה רבה.

כמו כן, יש דרך לדעת האם מדובר על ליסינג מרובה משתמשים או ליסינג עם נהג יחיד? ומה אחוז ההפחתה שמהמחירון שמקובל לבצע לכל אחד מהמקרים?

פורסם

מי שרשם בבעלות זאת חברה שקונה את הרכבים ולא חברת כלשהי לוקחת אותם בתור ליסינג לעובדים שלה.

אתה יכול להוריד אפליקציה של לוי יצחק ולבדוק מחירים משקוללים, יש אופציה לבחור בליסינג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...