Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קפצתי היום למוסך מורשה פיאט, לברר איזה נוזל קירור אני צריך(היה חסר לי קצת). נמכר לי הדגם הספציפי שמומלץ על ידי פיאט Paraflu up 11. שאלתי חד משמעית את המוסכניק אם זה "מוכן לשימוש", והוא אמר "כן".  אמר לי פשוט להוסיף.

בטפשותי, לא שמתי לב שכתוב על הבקבוק concentrate. מאוחר יותר בבית ראיתי בגוגל שיש לזה וראיציות של ready for use.

מה אתם חושבים על זה? כתוב גם בהוראות של הנוזל(https://gzhls.at/blob/ldb/3/f/5/6/64a6d73a93b876f1da11138c97f8f04322dc.pdf) וגם בהוראות של פיאט, לערבב את זה עם 50% מים מזוקקים- בניגוד למה שמנהל המוסך אמר לי. אני באמת לא יודע מה לחשוב על זה. הנסיון שלי אפסי, אבל ההגיון הבריא שלי אומר שפיאט לא סתם יבלבלו את המוח, וצריך להקפיד על ההוראות. מה חושבים?

עריכה אחרונה על ידי sheff2k21
פורסם

עוד לא הוספתי כלום. מחר מתכוון לחזור למוסך עם המוצר הזה. מה אני אמור להסיק, אם כך, מהמוסך? וזה מוסך מורשה......

פורסם (נערך)

אתה תתפלא איך הם עוד יכולים לטעות...

ספציפית במקרה הזה כנראה זה ממש לא נורא- אמרת שחסר קצת, אבל אם עוד לא הוספת אז תדלל ותוסיף והכל טוב.

חבל על הזמן שלך ועל העצבים- לא חושב שיש מה לנסוע למוסך לא יצא לך מזה משהו מועיל, פשוט כבר מעכשיו חפש לך מוסך שבאמת מומחה.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

סבבה. ולגבי מי ברז, אתה בטוח? גם בהוראות כתוב מזוקקים, וכך גם אני רואה בכל מיני מקומות באינטרנט, כמו זה:

פורסם

ברמת העקרון תמיד עדיף מזוקקים, יש נוזלים מרוכזים שכן אפשר גם עם מיי ברז.

רוצה ללכת על בטוח תדלל במזוקקים

• רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אם חסר קצת אין סיבה לדלל, פשוט תוסיף וזהו.

הסיבה העיקרית שלא משתמשים בנוזל מרוכז היא שיכולת הולכת החום שלו יותר נמוכה. במקרה שלך אתה לא באמת משפיע על הנושא כשאתה רק מוסיף אחוז יחסית קטן ממה שיש במערכת.

פורסם
לפני 1 דקה, Ooga כתב:

אם חסר קצת אין סיבה לדלל, פשוט תוסיף וזהו.

הסיבה העיקרית שלא משתמשים בנוזל מרוכז היא שיכולת הולכת החום שלו יותר נמוכה. במקרה שלך אתה לא באמת משפיע על הנושא כשאתה רק מוסיף אחוז יחסית קטן ממה שיש במערכת.

מעניין. וכמה ליטרים של נוזל קירור יש ברכב "סטנדרטי" בימינו?

פורסם

לא מי ברז אבל לא חייב מים מזוקקים, מים מסוננים כמו של בריטה או תמי 4 זה בסדר

במי ברז יש המון מינרלים שיגרמו לאבנית וחלודה עם הזמן.

פורסם
לפני 26 דקות, Shab00 כתב:

לא מי ברז אבל לא חייב מים מזוקקים, מים מסוננים כמו של בריטה או תמי 4 זה בסדר

במי ברז יש המון מינרלים שיגרמו לאבנית וחלודה עם הזמן.

פילטרים לא מסננים מינרלים, הם סופחים כלור ומסננים חלקיקים גדולים יחסית (כמו חול).

לא שזה לא עדיף על מי ברז, אבל זה לא ישפיע על אבנית. אם כי גם זה כנראה זניח בכמויות קטנות.

• תוכן חדש...