Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שקודה פאביה שלי כבר בת 10 וגלגלי פלדה שלה מכוסים בקורוזיה שככל הנראה לא מהווה בעיה בטיחותית אך נראית מגעיל.

יש שתי אופציות:

1. לנקות חלודה, לצבוע צבע יסוד ואח"כ צבע שחור מט. האם יש בארץ מוסכים שיודעים לעשות את העבודה הזאת בצורה איכותית?

2. להחליף לגלגלי סגסוגת קלה. האמת אין לי מושג בנושא הזה. הדרישות שלי - משהוא איכותי שלא יפגע ביכולת נסיעה וניהוג הרכב. אסתטיקה פחות חשובה. אשמח להכוונה מאנשים שמבינים בעניין.

פורסם

יש גם אפשרות ביניים שלישית והיא צביעה חשמלית בתנור של החישוקים (ג'נטים)

כשכמובן שקודם עושים להם ניקוי חול.

צביעה כזאת הנה חזקה מאוד, יפה וניתן לבחור גוונים שונים.

מקצוען שעושה זאת הנו גל רייטר ב"רייטק" שבא.ת סלעית, טל' 054-6500543

וברר איתו פרטים.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

תודה רפי.

הסתכלתי באתר - באמת בחור רציני. אך אני מאמין שעבודה שלו על 4 גלגלי פלדה תעלה כמו לקנות ג'נטים מסגסוגת קלה... 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

*גאנטים סיניים

גאנטים ממותג אמיתי יעלו פי 3-4 מהסיניים בארץ.

הייתי מציע לבדוק ביד 2 יש לא מעט גאנטים מברזל שנמכרים בגרושים(כי אף אחד לא באמת רוצה אותם)

אישית לא הייתי משקיע בצביעה של גאנטים מברזל(חבל על הכסף לדעתי) אם כבר אתה מוכן להשקיע סכום אז תחפש גאנטים יד שניה ממותג(קשה מאוד) או קנה ממותג (יקר) וזה יהיה באמת בטיחותי וגם אסטטי,ויתן שיפור קל בביצועים- גם אם הם לא באמת יהיו ממגנזיום- ו90% שהם לא, הם עדין בסבירות גבוהה יהיו קלים מהגאנטים מברזל.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אני יודע שיש בפייסבוק קבוצות ענק לגאנטים משומשים/חדשים.

לא שרכשתי שם אבל נראה לי כדאי להעיף מבט.

אם זה צביעה איכותית אצל בעל מקצוע או להחליף, גם לדעתי עדיף כבר להחליף.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אם הגלגלים טובים לך לדעתי אל תשלם סתם להחליף מקורי בלא מקורי קח ספרי שחור ותעבור על הגלגלים ככה עשיתי ניראה בסדר גמור )הרבה פעמים גלגל אחר לא יספוג מכות/מהמורות כמו הברזל המקורי.מיד 2 אולי לא יהיה מאוזן..בקיצור( סוס מנצח לא מחליפים

פורסם

לא יודע להגיד עד כמה גאנט מברזל באמת יותר עמיד למכות מגאנט "מגנזיום" כי אישית כן נתקלתי בגאנט מברזל שנשבר מבור(כלומר התעקם מאוד מאוד), אבל מניח שכל גאנט היה כנראה קורה לו משהו דומה במקרה הספציפי הזה. אבל כן אתה יכול לעשות חסכון משמעותי אם תשפריץ עליו קצת ספרי ועל זה תשים טסות(לא יודע באמת עד כמה החלודה משמעותית אצלך ועד כמה זה יכול לסכן- כנראה שזה לא באמת משמעותי)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

עוד אפשרות היא לעבור בין צמיגיות (פנצ'ריות) באזורך ואולי למצוא אצלן חישוקי ברזל משומשים

במצב טוב ממכונית שהתקינו בה חישוקי סגסוגת קלה (מגנזיום), אם הסיכוי לכך לא גבוה.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...