Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתות "שחף" מאחורה? מסתבר שיש דבר כזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך נכנסים לאוטו??? זוחלים דרך החלונות?

הרי כשהן פתוחות למעלה אין מספיק מקום להזדחל פנימה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כמה חבל שנכנסתי לשירשור הזה מייד אחרי האוכל... הקאתי את הנשמה שלי בגלל זה עכשיו.

ויותר מזה דוחה זה מעורר רחמים - גם השקיעו מלא כסף על האוטו הזה, גם מדובר במזדה לאנטיס אוטומטית - שלא משנה מה תעשה לה - תשאר מזדה לאניס אוטומטית, וגם דלתות השחף המעפנות האלה מאחורה - עולות לזוית שאולי מאפשרת לזרוק טמפון למושב האחורי - אני בספק אם אנשים עוברים שם [נראה יותר כמו חריץ של כספומט]

בקיצור - זוועת עולם.

רון.

-והורג אותי שברשימת ה"שיפורים הקוסמטיים" מצויין במפורש שנלקחו חלקים מהונדה... רבאק, אתה רוצה אוטו שנראה כמו הונדה, קנה הונדה :) -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כמה חבל שנכנסתי לשירשור הזה מייד אחרי האוכל... הקאתי את הנשמה שלי בגלל זה עכשיו.

ויותר מזה דוחה זה מעורר רחמים - גם השקיעו מלא כסף על האוטו הזה, גם מדובר במזדה לאנטיס אוטומטית - שלא משנה מה תעשה לה - תשאר מזדה לאניס אוטומטית, וגם דלתות השחף המעפנות האלה מאחורה - עולות לזוית שאולי מאפשרת לזרוק טמפון למושב האחורי - אני בספק אם אנשים עוברים שם [נראה יותר כמו חריץ של כספומט]

בקיצור - זוועת עולם.

רון.

-והורג אותי שברשימת ה"שיפורים הקוסמטיים" מצויין במפורש שנלקחו חלקים מהונדה... רבאק, אתה רוצה אוטו שנראה כמו הונדה, קנה הונדה :) -

אכן, לציין בכותרת "לא אחרי האוכל" כדי למנוע תופעות דומות...

-והורג אותי שברשימת ה"שיפורים הקוסמטיים" מצויין במפורש שנלקחו חלקים מהונדה... רבאק, אתה רוצה אוטו שנראה כמו הונדה, קנה הונדה
חלק מהקטע הזה הוא להראות שאפשר אחרת...

לגרד מאחורי האוזן השמאלית עם כף הרגל הימנית כשהיד הימנית תומכת את הגוף בעמידת ראש...

איך אפשר לינהוג עם כאילו צמיגים? זה לא מיתפוצץ אחרי הבור הראשון?!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ויותר מזה דוחה זה מעורר רחמים - גם השקיעו מלא כסף על האוטו הזה, גם מדובר במזדה לאנטיס אוטומטית - שלא משנה מה תעשה לה - תשאר מזדה לאניס אוטומטית
הפרוטז'י שנמכרת בחו"ל הם לא הLXיות 1600 שאתה רגיל לראות בארץ בחנייה של החברה ובציי הרכב.

תכנס לכאן ותעיין קצת.

אם אתה עצלן מדי או שאתה צריך להתאושש מחוויית ההקאה שלך אז תכנס לגוגל ותחפש Mazda Protege, תוסיף גם mp5 כשבא לך.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

גם לדעתי היא יפה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אנשיים כמו כל דבר בחיים הכל יחסי.

בשביל אחד זה מדהים בשביל שני זה זוועה.

אישית אותי זה לא מושך ואפילו דיי דוחה אבל לא צריך להסחף עם עניין ההקאות זה מלכלך.. אני למדתי שיטה ואני ממליץ עליה לכולם.

אין אדן שאין לו בבית שקיות של רשתות המזון הגדולות("מבצע זה בהיפר נטו בקומוס בשופר סלא") שימו מקבץ של שקיות ליד המחשב ובתא המטען ובכל פעם שיש הרגשה של הקאה פשוט וקל לתוך השקית קשירה קטנה ולפח :) בלי רגשות אשם..

וזה אפילו מרזה :)

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
הפרוטז'י שנמכרת בחו"ל הם לא הLXיות 1600 שאתה רגיל לראות בארץ בחנייה של החברה ובציי הרכב.

תכנס לכאן ותעיין קצת.

אם אתה עצלן מדי או שאתה צריך להתאושש מחוויית ההקאה שלך אז תכנס לגוגל ותחפש Mazda Protege, תוסיף גם mp5 כשבא לך.

צודק.

כל מילה נוספת מיותרת.

• תוכן חדש...