Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו נתקל בבעית הDSG הזאת? (Gearbox Faulty. Workshop!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

ידיד שלח לי את התמונה שמצורפת פה.

מדובר באוקטביה 2014, 1.4TSI DSG, הרכב נסע 89K עד כה.

בגדול במהלך נסיעה שגרתית נשמעה חבטה והתקבלה הודעה "Gearbox Faulty. Workshop!" ומאז הרכב הפסיק להניע. 

מישהו נתקל בבעיה הזאת?

תודה

5a40b39d-0926-4cd4-b154-008eb331fed4.jpg

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

@Mattan Shamailov זה לא הרכב שלי אז קשה לי לדעת.
מדובר ב1.4TSI שמפיק 140 כ"ס, שנת 2014... עם איזה גיר הדגם הזה בא?
האם היונט שציינת זה מה שאנשים קוראים לו גם ה-DSG מכטרוניקס?

פורסם (נערך)

1.4 בשנת 2014 ככל הנראה  DQ200 יבש. תקלה שאינה מאפשר שילוב, בסיבירות גבוהה מנגנון השליטה הקרוי בפי העם "מכטרוניקס" התקלה בדרך כלל חשמלית נובעת מחום גבוה ללא קירור מספיק של היחידה כולה שהיא אטומה. 

משום מה בארץ (וגם בהרבה מקומות בחו"ל) לא מתקנים את היחידה אלא מחליפים בחדשה/אחרת. 

המחיר, נתון למידת טוב ליבו של המוסך המטפל. ממליץ לגשת למוסך רון בתל אביב על מנת לאבחן, לקבל הסבר ללא "סיפורים", ולבצע אצלו את העבודה. 

בנוסף כדאי לבדוק על פי מספר רישוי אם קיימת "הארכת אחריות" במסגרת הפשרה עם צ'מפיון. אם כן גש אליהם ולא אל רון. 

לגבי החלק/תופעה ראה כאן:

https://www.geartronic.co.il/שיפוץ-מכטרוניקס/

image.thumb.png.8c6ae0da843eb68a3aeef6197f3a50ab.png

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

אם זה מכטרוניקס שיכין כמה אלפים,אבל כדאי כמובן להיכנס קודם למוסך לאבחון.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...